Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| rafira wrote:Dianna,este foarte bun site-ul ca inveti tot ce trebuie in arta crosetatului nu numai ciucurasii!L-am copiat si eu si-ti multumesc pentru el ca este o adevarata comoara!
Cu mare placere!Are multe teme ,incepand de la un simplu lant la modele mai complicate.Tot pe acelasi site gasesti si pt tricotat,chiar mai multe materiale decat pt crosetat.Sunt si eu la inceput si invat de pe acel site ca are video si retin mult mai usor.Spor la lucru!!
Mai am unul
http://www.tejiendoperu.com/ |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Multumesc pentru filmuletul cu ciucurasi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| alina22 wrote:Multumesc pentru filmuletul cu ciucurasi.
Pentru putin! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Guest wrote:Sigur ca pot da cateva explicatii despre cum se lucreaza.Sper sa poti intelege .Deci:incepi cu 80 de ochiuri,primele 3 randuri fiind lucrate in punct elastic(numai pe fata).La fiecare inceput de rand,primul ochi se ia nelucrat.Al doilea ochi il inmultesti,10 ochiuri lucrate pe fata,scazi 2 ochiuri,lucrezi unul simplu,mai scazi inca doua ochiuri,lucrezi 10 ochiuri pe fata,inmultesti un ochi,lucrezi unul pe fata,inmultesti iar un ochi,10 ochiuri le lucrezi pe fata si tot asa din 10 in 10 ,o data scazi cu un ochi lucrat pe fata in mijloc,o data inmultesti cu un ochi lucrat pe fata in mijloc.La capat inmultesti un ochi inainte de ochiul de margine.Pe dos se lucreaza normal,iar pe fata se repeta tot ceea ce am scris mai sus. Dupa ce apreciezi cam cat de mare vrei sa fie caciulita,mai lucrezi 3 randuri din acelasi punct de elastic de la inceput,dupa care inchei.Se indoaie in 3 colturi si se coase asa cum se vede in model.Snuruletul se poate face si cu un lantisor simplu,iar la capete cate un pompon.Daca doresti iti mai pot arata cateva caciulite asemanatoare si iti doresc spor la treaba.
Sunt super modelele. Vreau si eu sa invat! :-) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2011 Mesaje: 58
| |
|
| e excelent, foarte frumoasa, nici nu stiu cum ati procedat, sa iasa asa fine.... |
|
| tare dragutza, e crosetat , nu cred ca e tricotat asai??? |
|
| super fine |
|
| atit de frumoase, face si la comanda sau le vindeti??? |
|
| de citi ani tricoatai?? se vade ca nu sinteti incepatoare.....foarte frumos... |
|
| super fine |
|
| si eu doresc una din asta |
|
| cum se face aestea?????/cum sa le invati si eu????un video sau ceva despre ei??? cit timp va trebuie la una??? |
|
| le vindeti?? nu cred ca le folositi pe toate nu???????la ce preti sint??? |
|
| ce frumoase palariute.. |
|
|