Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2010 Mesaje: 23
| Ghiuly, pe cate ochiuri ai inceput pantalonasii pentru bebe? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| [quote=ghiuly]Ia sa vedeti ce a mai lucrat ghiuly cine stie?poate se mai inspira cineva da da...ma inspir eu ..iubita daca nu-i cu suparare zi-mi si mie cum ai facut caciulita asta....adica modelul elastic am inteles....dar cate randuri si modelul de la elastic in sus ma intereseaza in mod special......vreo schema ceva......asa....si inca ceva....co modelul ai mers asa cum erau ochiurile de elastic sau ai mai inmultit???? multzam mult si astept raspunsul dumitale diana-andreea attached the following image(s):
|
|
| diana-andreea wrote:[quote=ghiuly]Ia sa vedeti ce a mai lucrat ghiuly cine stie?poate se mai inspira cineva da da...ma inspir eu ..iubita daca nu-i cu suparare zi-mi si mie cum ai facut caciulita asta....adica modelul elastic am inteles....dar cate randuri si modelul de la elastic in sus ma intereseaza in mod special......vreo schema ceva......asa....si inca ceva....co modelul ai mers asa cum erau ochiurile de elastic sau ai mai inmultit???? multzam mult si astept raspunsul dumitale Dupa ce am lucrat elasticul,am incheiat , am luat cu croseta ochiuri si am lucrat picioruse duble.o croseta foarte groasa.nr6.firul este din matase,asa ca va lua forma aceea pleostita fara prea mare efort.o zi buna iti doresc si mult spor. sa ne arati ce a iesit |
|
| ingerashscump wrote:Ghiuly, pe cate ochiuri ai inceput pantalonasii pentru bebe? Daca lucrezi cu croseta, este vorba de un lantisor de 40 de ochiuri. |
|
| Si acum sa ma tin de promisiune si sa va arat rochia de dama pe care am terminat`o aseara. |
|
| Si pe langa asta am mai facut si o rochita cu palarie pentru o nepotica de 4 anisori.cadou de la mosu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| ce lucrusoare frumoase, si rochia ai avut rabdare nu gluma |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Dar ce viteza ai de ai timp sa faci atatea lucrusoare?Sunt superbe,felicitari!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cata munca !Felicitari! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2010 Mesaje: 23
| Multumesc frumos, voi incerca sa vad ce iese
|
|
| Chiar daca ghiuly nu a mai postat nimic de cateva zile,sa nu credeti ca a stat degeaba.iata ce a mai iesit din manutele ei: |
|
| |
|
| |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Ghiuly,din cate vad eu ultima rochita ,cea in degrade e tricotata.E super frumoasa ,la fel ca toate lucrurile pe care le faci.Te rog imi spui si mie cum ai inceput,pt ce varsta e?Mie imi plac foarte mult rochitele tale crosetate si cum nu stiu sa crosetez as vrea sa le tricotez.Multumumesc! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sa sperac ca de Revelion vei avea treaba si nu vei mai pune felicitri la toate topicurile. |
|
|