Articole Crosetate si Tricotate pentru copii si adulti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ghiuly
Scris: Sunday, December 12, 2010 8:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Aceste ultime caciulite le`am lucrat la viteza maxima.Si acum am in proiect o rochita de dama.am sa atasez poze cand o sa termin.promitras img
ghiuly
Scris: Sunday, December 12, 2010 8:54 PM

alinus wrote:
Wooow ce lucruri!newclap newclap newclap toate sunt deosebite si ingrijit lucrate! Felicitari si spor la lucru la viitoarele proiecte!
.Alinus din pacate nu iti pot raspunde cu un mesaj privat deoarece nu am inca minim 50 de postari.am inteles ca asta este regula.insa iti pot raspunde aici cu o mica intrebare:cum vrei sa lucrezi pantalonasii?cu andrele sau cu croseta?
bires. anamaria
Scris: Monday, December 13, 2010 9:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/9/2010
ghiuly felicitari.esti rapida.poti sa spui te rog cum ai facuto pe cea cu mov ......si cu movras de la a la z?ca nu prea ma pricep.tot am incercat mai multe modele dar sunt camhainoroc .vad ca sunt picioruse duble(asai?)dar cum ai inmultit?
multumesc
michiduta
Scris: Monday, December 13, 2010 1:38 PM

ghiuly:921: :921: :921: :921: :921: cool cool cool bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo super tari multumesc mult pt explicatii
dari
Scris: Monday, December 13, 2010 2:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Sunt minunate!!!computerlove computerlove computerlove computerlove Imi spui te rog cum ai facut-o cea alb-galben pt. bebe?
ghiuly
Scris: Monday, December 13, 2010 3:09 PM

bires. anamaria wrote:
ghiuly felicitari.esti rapida.poti sa spui te rog cum ai facuto pe cea cu mov ......si cu movras de la a la z?ca nu prea ma pricep.tot am incercat mai multe modele dar sunt camhainoroc .vad ca sunt picioruse duble(asai?)dar cum ai inmultit?
multumesc
Cu mare placere iti pot da explicatii pentru caciulita mov:am inceput de sus cu un lantisor din 5 ochiuri pe care am lucrat aproximatix 13-15 picioruse.pe dos am inmultit la fiecare 2 picioruse,cate unul dublu.am schimbat culoarea si am inmultit inca o data,la fel.pe dos la culoarea mov inchis am lucrat piciorusele din lateral(vezi model la pag 3).am lucrat 2 randuri de mov deschis si 2 randuri de mov inchis.inmultesti in functie de ce marime iti doresti sa fie caciulita.doar la culoarea mov inchis ,pe dos am lucrat piciorusele din lateral.atat.am incheiat la margine cu picioruse duble si am cusut caciulita la spate. am aplicat floricelele care pot fi de mai multe feluri.daca gasesc am sa postez cateva modele de floricele.pentru decor poti aplica acea banda din saten in functie de preferinte.asta e tot si iti doresc spor la lucru.si sa ne arati si noua ce a iesit.pupici pupici angel angel img
diana-andreea
Scris: Monday, December 13, 2010 3:11 PM

ma ghiuly draga...mor incet ...dar sigurhohot ...toate sunt frumoase din cale afara....dar la inimioara mea au mers caciulile alea ,,la moda,, de la pag 4.....pfoai..imi plac de numa...tre sa-i fac si lu fiemea una.....musai...bravo...bravo...bravo
ghiuly
Scris: Monday, December 13, 2010 3:26 PM

dari wrote:
Sunt minunate!!!computerlove computerlove computerlove computerlove Imi spui te rog cum ai facut-o cea alb-galben pt. bebe?
.Iti pot explica si sper sa fie pe intelesul tau.eu personal consider ca nu ma prea pricep la explicatii dar sa vedem ce iese:deci:am lucrat 4 floricele pe care le`am unit pe lungime.de o parte si de alta am lucrat picioruse simple cam cat am considerat eu ca ar fi necesar ca si marime.spre spate poti determina de obicei marimea si spre fata cam 3-4 randuri terminate cu picioruse duble pentru ornament.am incheiat la spate si s`a format acel mot ascutit pe care am montat doi ciucurasi in forma de spirala.marginea de jos am complectat`o cu un rand de picioruse simple prin care sa pot petrece snuruletul cu cei doi ciucurasi la capete.pe crestet am scos picioruse duble la fiecare 2 picioruse din care am format un minivolanas terminat la capete cu acel ornament tot din picioruse duble luate impreuna.cam asta e tot.pare dificil dar nu este deloc.necesita ceva mai multa migala.am sa expun modelul si din fata si din spate sa poti intelege mai bine si iti doresc spor la lucru,dupa care sa ne arati si noua ce minunatie ti`a iesitpupici pupici angel angel img
ghiuly
Scris: Monday, December 13, 2010 3:32 PM

diana-andreea wrote:
ma ghiuly draga...mor incet ...dar sigurhohot ...toate sunt frumoase din cale afara....dar la inimioara mea au mers caciulile alea ,,la moda,, de la pag 4.....pfoai..imi plac de numa...tre sa-i fac si lu fiemea una.....musai...bravo...bravo...bravo
Ma bucur nespus ca va plac si va multumesc tuturor pentru felicitari,urandu`va la randul meu sa aveti mult spor la lucru si oricand va pot sta la dispozitie cu expliactii.va rog sa nu evitati sa intrebati.va multumesc inca o datacomputerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici iloveyou iloveyou iloveyou
cry2000
Scris: Monday, December 13, 2010 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Ghiuly,bine ca nu este vreun concurs ca nu stiam ce sa votez asa sunt de frumoase firstprize
ghiuly
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:40 AM

Ia sa vedeti ce a mai lucrat ghiulysic cine stie?poate se mai inspira cinevaras coeur img
mariana71
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap
crinutza77777
Scris: Thursday, December 16, 2010 11:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/1/2009
Foarte frumoase ghiulynewclap computerlove computerlove computerlove Felicitari newclap newclap
dari
Scris: Thursday, December 16, 2010 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Wooow ce frumuseti!computerlove computerlove Ghiuly am inteles explicatiile si iti multumesc foarte mult pupici pupici
ingerashscump
Scris: Friday, December 17, 2010 8:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/13/2010
Ce de minunatiicomputerlove computerlove computerlove Nici nu stiu ce sa admir mai intaihearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.