Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Aceste ultime caciulite le`am lucrat la viteza maxima.Si acum am in proiect o rochita de dama.am sa atasez poze cand o sa termin.promit      |
|
| alinus wrote:Wooow ce lucruri!  toate sunt deosebite si ingrijit lucrate! Felicitari si spor la lucru la viitoarele proiecte! .Alinus din pacate nu iti pot raspunde cu un mesaj privat deoarece nu am inca minim 50 de postari.am inteles ca asta este regula.insa iti pot raspunde aici cu o mica intrebare:cum vrei sa lucrezi pantalonasii?cu andrele sau cu croseta? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| ghiuly felicitari.esti rapida.poti sa spui te rog cum ai facuto pe cea cu mov ......si cu mov de la a la z?ca nu prea ma pricep.tot am incercat mai multe modele dar sunt cam .vad ca sunt picioruse duble(asai?)dar cum ai inmultit? multumesc |
|
| ghiuly:921: :921: :921: :921: :921: super tari multumesc mult pt explicatii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Sunt minunate!!! Imi spui te rog cum ai facut-o cea alb-galben pt. bebe? |
|
| bires. anamaria wrote:ghiuly felicitari.esti rapida.poti sa spui te rog cum ai facuto pe cea cu mov ......si cu mov  de la a la z?ca nu prea ma pricep.tot am incercat mai multe modele dar sunt cam  .vad ca sunt picioruse duble(asai?)dar cum ai inmultit? multumesc Cu mare placere iti pot da explicatii pentru caciulita mov:am inceput de sus cu un lantisor din 5 ochiuri pe care am lucrat aproximatix 13-15 picioruse.pe dos am inmultit la fiecare 2 picioruse,cate unul dublu.am schimbat culoarea si am inmultit inca o data,la fel.pe dos la culoarea mov inchis am lucrat piciorusele din lateral(vezi model la pag 3).am lucrat 2 randuri de mov deschis si 2 randuri de mov inchis.inmultesti in functie de ce marime iti doresti sa fie caciulita.doar la culoarea mov inchis ,pe dos am lucrat piciorusele din lateral.atat.am incheiat la margine cu picioruse duble si am cusut caciulita la spate. am aplicat floricelele care pot fi de mai multe feluri.daca gasesc am sa postez cateva modele de floricele.pentru decor poti aplica acea banda din saten in functie de preferinte.asta e tot si iti doresc spor la lucru.si sa ne arati si noua ce a iesit.                          |
|
| ma ghiuly draga...mor incet ...dar sigur ...toate sunt frumoase din cale afara....dar la inimioara mea au mers caciulile alea ,,la moda,, de la pag 4.....pfoai..imi plac de numa...tre sa-i fac si lu fiemea una.....musai...bravo...bravo...bravo |
|
| .Iti pot explica si sper sa fie pe intelesul tau.eu personal consider ca nu ma prea pricep la explicatii dar sa vedem ce iese:deci:am lucrat 4 floricele pe care le`am unit pe lungime.de o parte si de alta am lucrat picioruse simple cam cat am considerat eu ca ar fi necesar ca si marime.spre spate poti determina de obicei marimea si spre fata cam 3-4 randuri terminate cu picioruse duble pentru ornament.am incheiat la spate si s`a format acel mot ascutit pe care am montat doi ciucurasi in forma de spirala.marginea de jos am complectat`o cu un rand de picioruse simple prin care sa pot petrece snuruletul cu cei doi ciucurasi la capete.pe crestet am scos picioruse duble la fiecare 2 picioruse din care am format un minivolanas terminat la capete cu acel ornament tot din picioruse duble luate impreuna.cam asta e tot.pare dificil dar nu este deloc.necesita ceva mai multa migala.am sa expun modelul si din fata si din spate sa poti intelege mai bine si iti doresc spor la lucru,dupa care sa ne arati si noua ce minunatie ti`a iesit       |
|
| diana-andreea wrote:ma ghiuly draga...mor incet ...dar sigur  ...toate sunt frumoase din cale afara....dar la inimioara mea au mers caciulile alea ,,la moda,, de la pag 4.....pfoai..imi plac de numa...tre sa-i fac si lu fiemea una.....musai...bravo...bravo...bravo Ma bucur nespus ca va plac si va multumesc tuturor pentru felicitari,urandu`va la randul meu sa aveti mult spor la lucru si oricand va pot sta la dispozitie cu expliactii.va rog sa nu evitati sa intrebati.va multumesc inca o data |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Ghiuly,bine ca nu este vreun concurs ca nu stiam ce sa votez asa sunt de frumoase |
|
| Ia sa vedeti ce a mai lucrat ghiuly cine stie?poate se mai inspira cineva           |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Foarte frumoase ghiuly Felicitari |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Wooow ce frumuseti! Ghiuly am inteles explicatiile si iti multumesc foarte mult |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2010 Mesaje: 23
| Ce de minunatii Nici nu stiu ce sa admir mai intai
|
|
|