Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Firul pufos folosit la margine se numeste RED HEART si e procurat de la merceriile de prin Constanta.se gasesc si in degrade pe diverse culori.multumesc pentru aprecieri |
|
| Cea gri este lucrata cu fire din acril CARINA.elasticul este lucrat din 80 de ochiuri cu andrele nr3,dupa care am schimbat cu andrele nr 5.modelul este din 3 ochiuri pe dos si doua pe fata.insa la inceputul modelului am adaugat intre cele doua ochiuri pe fata inca un ochi pe care ulterior dupa vreo 8 randuri lucrate ii dau drumul si il desir pana la nivelui la care l`am luat pe andrea.urmeaza 4 randuri de jerse si se repeta modelul.pot fi schimbate si culorile daca doresti .am sa atasez cateva poze pe diferite culori.la ultimul rand de sus se scad cate 3 ochiuri deodata si se incheie.se coase caciula la spate si asta e tot.multumesc pentru minunatele aprecieri. si va doresc spor la lucru.    |
|
| Hai sa va arat o bluza de dama lucrata in urma cu un an pentru o prietena.      |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumoasa bluza,lucrezi minunat! Multumim de explicatii la caciulite |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc de explicatii! Bluza este superba! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Multumesc Ghiuly!Off..iar imi vine sa-mi smulg parul din cap ca la mine nu gasesc asa fir.
E super bluzita roz! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Nici nu stiu ce sa admir mai intai! Lucrezi superb! Felicitari! |
|
| Va multumesc tuturor pentru frumoasele urari,am admirat si eu pe la voi frumuseti lucrate de mana,va felicit si eu la randul meu.am sa postez in continuare pentru voi,pentru a va inspira si pentru a admira.va multumesc inca o data si... Deci iata in continuare articole de sezon:      |
|
|      |
|
| Pentru inspiratie am sa va arat si cateva modele de poncho.    Si un micut hanorac |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ghiuly,ai toata admiratia mea . |
|
| Multumesc anticipat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| ghiuly! ti-ai pus duracell la manute? Felicitari pentru toata munculita ta! |
|
| Multumesc KALE.multa lume ma intreaba la fel.intr`adevar cand lucrez un model cunoscut merge foarte repede.insa ceea ce va arat este lucrat pe parcursul a doi ani.ma bucur ca apreciati.si eu va admir foarte mult |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| superbe superbe superbe |
|
|