Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ghiuly wrote:[/URL][URL=http://www.nadapenny.com/]
Super frumos lucrezi,minunate lucrusoare Imi spui te rog si mie,cum ai realizat caciulita in colturi si pentru copilas 9 luni cum as putea sa fac?Te rog! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Am ramas cu gura cascata admirand frumusetile facute de tine.Felicitari ,sunt superbe . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sigur ca da .Ingeras daca te rog sa mergi la pagina1 vei gasi acolo descrierea caciulitei in colturi,plus inca alte culori din acelasi model.multmesc pentru intelegere si spor la treaba |
|
| ghiuly wrote: Sigur ca da .Ingeras daca te rog sa mergi la pagina1 vei gasi acolo descrierea caciulitei in colturi,plus inca alte culori din acelasi model.multmesc pentru intelegere si spor la treaba
Multumesc si descrierea este pentru copilas de 9 luni? |
|
| ingerash wrote:Multumesc si descrierea este pentru copilas de 9 luni? Masura este pentru copilas pana la 2 ani,insa lungimea ramane la aprecierea fiecaruia in momentul cand se lucreaza.merge si pentru 9 luni.spor la treaba |
|
| Acum am in proiect caciulile Jamaica.cred ca ati auzit de ele.iata cateva modele: |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| foarte frumoase ghiuly , cum ai lucrato pe aia neagra cu gri? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Oaaaa!!!!!!!!1 Eu abia acum dau peste subiectul asta
ghiuly, sunt minunate creatiile atle. Lucrezi foarte ingrijit si combini culorile foarte frumos. Felicitari si la cat mai multe. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| F frumoase .Poate ne dai si cateva explicatii la caciuli . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ghiuly,cand ai timp ,ne pui si explicatiile pentru caciulite?Prima gri si urmatoarea alba imi plac in mod special dar de fapt toate sunt frumoase! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ghiuly,felicitari sunt foarte frumoase si moderne |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ghiuly, |
|
|
Multumesc frumos!
Super caciulile jamaicane!Spor la lucru |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Super caciulile.... Giuly cum se numeste firul ala pufos pe care il folosesti pt marginile costumaselor?La mine nu gasesti asa ceva. |
|
| ema75 wrote:foarte frumoase ghiuly , cum ai lucrato pe aia neagra cu gri? Pentru cea neagra cu gri am folosit la culoarea neagra mohair,iar la gri am folosit acril.elasticul este din 74 de ochiuri lucrate cu andrele nr.3.am incheiat elasticul , am luat cu croseta groasa nr.6 picioruse simple si am lucrat pe desfacut.pe fata am lucrat simlu,iar pe dos am lucrat piciorusul pe lateral.(am sa atasez o poza sa poti intelege).astfel iese in evidenta marginea crosetata a culorilor.am lucrat cam 16 randuri (dus-intors),dupa care am scazut spre final cate 5 ochiuri deodata.am cusut la spate caciula si am petrecut la primul rand de picioruse un snur crosetat din lantisor ,la capete aplicand niste ciucurasi.asta e tot si iti urez spor la treaba
|
|
|