Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Sunt ffffffoarte frumoase! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| viky_sweet88 wrote:ghiuly ai facut niste minunatii felicitari cum ai facut botosei roz poti sa-i explici?multumesc Desigur.Cu multa placere:am pus 40 de ochiuri pe andrele,am lucrat 3 randuri pe fata,3randuri pe dos si iar 3 randuri pe fata.dupa aceste 9 randuri,am trecut la randul 10 din care am lucrat 16 ochiuri,am scazut 2 si am lucrat pe fata 6 ochiuri.am scazut iar 2 ochiuri si m`am oprit.m`am intors si am lucrat pe dos cele 6 ochiuri scazand pe dos inca 2.se lucreaza doar portiunea din mijloc cam cat de mult crezi ca vrei tu.la ultimul rand mergi in continuare cu ochiurile ramase nelucrate folosind modelul 3 randuri pe fata 3 randuri pe dos.se incheie si se face un ornament pe margine in functie de gustul fiecaruia.o floricica cusuta pe fata botoselului si un snurulet din saten sau daca nu ai la indemana saten poti face snuruletul dintr`un lantisor.Spor la treaba iti urez si cu drag iti mai pot arata si alte modele de botosei |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumoase sunt! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Ghiuly, sunt foarte frumoase toate lucrusoarele mesterite de tine! |
|
| Ca tot veni vorba de rochite,iata cateva modele divers colorate |
|
| Si asta nu e tot Cu mare drag va pot explica cum sunt lucrate.e foarte usor. |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| ce repede le faci!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| ghiuly , fara cuvinte |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Ghiuly eu sunt uimita.....sunt bestiale.....trebuie sa ma apuc si de crosetat neaparat sa invat sa fac si eu asa minunatii.Te invidiez pt ce stii sa faci....Oare voi putea sa lucrez si eu asa ceva????????? |
|
| foarte frumoase.... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Wow Ghiuly, sunt de vis!!Explica-ne te rog si noua!!!Eu iti multumesc anticipat pt ca ne-ai aratat asemenea frumuseti |
|
| Dragele mele va multumesc pentru aprecieri.sper sa nu mi se urce la cap.am sa va explic modul de lucru pentru ce model vreti.ma bucur nespus ca pot fi sursa de inspiratie pentru voi.recunosc sincer ca tot ce va arat este lucrat pe parcursul a 2 ani si ma bucur ca pot sa impartasesc cu voi tot ce am lucrat.va mai pot arata multe alte lucrusoare.cateva bolerouri de exemplu: |
|
| Sau niste compleuri pentru copilasi (caciulita si bluzita): |
|
| Vestutele cu caciulite sunt deasemenea la mare cautare : |
|
| Iata si ceva cosumase: |