Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| faci lucrusoare frumoase ,dar nu cred ca iti este permis sa-ti faci reclama aici , cred ca ai fi putut sa postezi cateva poze ca toata lumea deltfel,parearea mea este ca ai gresit. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 2
| [left][i]Buna fetelor, superbe lucrusoarele realizate de voi! Eu sunt noua pe aici, si caut pentru bebita mea de 7 luni un model de rochitica sa-i crosetez. Idei nu prea am, pentru ca am lucrat doar mileuri si chestii simplute pana acum. Daca ma puteti ajuta cu cateva idei v-as fi recunoscatoare |
|
Inregistrat: 10/30/2013 Mesaje: 1
| buna ,ma poate ajuta cineva sa inteleg semnele de la scheme ? |
|
Inregistrat: 8/23/2013 Mesaje: 13
| imi plac mult hainutele crosetate pentru cei mici, in special botoseii si caciulitele. sunt atat de delicate! |
|
Inregistrat: 3/19/2013 Mesaje: 13
| Nu am gasit alt topic mai potrivit, asa ca pun aici citeva din lucrusoarele facute pentru bebele meu , care acum e baiat mare- are 4 anisori( unele sunt facute la comanda) elizal73 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase eliza |
|
Inregistrat: 3/19/2013 Mesaje: 13
| Multumesc ,Cristina! Ma gindesc sa incep acum un costumas Mickey Mouse petru baietelul meu- e de-a dreptul fascinat la 4 ani de Minnie si Mickey. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna dragele mele!
Vreau sa va felicit pe toate, sunteti foarte talentate iar lucrusoarele create de voi Doamne! sunt superbe! Eu nu am inceput inca sa crosetez insa se apropie prenatalul si vreau sa invat, ador sa stiu ca fac ceva pentru bebelinul meu! sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
Va pe toate! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Buna.O mare parte din fetele care crosetau nu au mai intrat,dar suntem cateva care mai croseteaza.Eu una,nu am mai postat in ultimul timp.Gasesti multe ,daca rasfoiesti din urma.Si daca ai nevoie de ajutor,il gasesti aici. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Xandria,rochite pentru inspiratie. alinamm attached the following image(s):
|
|
| Daca ai rabdare sa cauti pe aici
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Superbe modelele, sper sa ma apuc si eu cat de curand! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Multumesc Mirela pentru raspuns, sigur voi avea rabdare si voi rasfoi tot ce este legat de subiectul asta. Sper sa inteleg ce trebuie facut |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| crys wrote:Multumesc Mirela pentru raspuns, sigur voi avea rabdare si voi rasfoi tot ce este legat de subiectul asta. Sper sa inteleg ce trebuie facut Cu mare drag.Si daca nu intelegi,te ajutam. |
|
| Sac de dormit pentru un bebe. alinamm attached the following image(s):
|
|
|