artera subclavie dreapta traseu aberant
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anda35
Scris: Tuesday, January 5, 2021 8:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2021
Buna dragi mamici, va rog spuneti-mi s-a confruntat careva cu acest diagostic pus bebelusului la ecografie? Multumesc
Alexandra30
Scris: Friday, February 26, 2021 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2021
Buna, Anda.. Sunt însarcinata în 32 de saptamani, la morfologia de 21 de saptamâni am primit acest diagnostic(artera subclavie dreapta aberanta)
ALINA 29
Scris: Tuesday, April 6, 2021 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2021
Buna, a?i mai aflat ceva legat de acest diagnostic? Mul?umesc
Alexandra30
Scris: Tuesday, April 13, 2021 5:32 PM
Nivel

Buna, Alina.. Am vb cu o alta mamica din grup despre acest subiect.. I s a spus ?i ei despre aceasta artera la morfologie, însa dupa na?tere a facut invastigatii ?i nu s a vazut nimic.. ?i ?ie ?i s a spus despre aceasta artera?
Roxana14
Scris: Sunday, May 9, 2021 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2021
Buna Alexandra! La morfologie de sem 2 si eu am aflat ca bebe are avea acesta problema? Mi-a zis dna dr ca este un marker al sindromului down. Cum ai reusit sa gestionezi situatia?
Alexandra30
Scris: Monday, May 24, 2021 2:21 PM
Nivel

Buna, Roxana.. Vad ca din ce în ce mai des se pune acest diagnostic la morfologie.. Medicului meu stomatolog o s a spus acela?i lucru ?i a nascut un copil perfect sanatos.. Nu avea nici o artera subclavie.. Eu am nascut acum 1 luna.. O fetita perfect sanatoasa, grasana ?i frumoasaLove iloveyou .. Acest diagnostic se asociaza cu sindromul down, dar alaturi de al?i markeri..sincer,chiar nu ?tiu de ce "moda" asta cu artera.. Oare s or fi în?eles to?i medicii sa puna acela?i diagnostic to?i? hohot
Roxana14
Scris: Monday, May 24, 2021 4:13 PM
Nivel

Daca ai ?ti ce ma bucur sa aud asta. Eu am aflat acu 2 saptamâni de acest diagnostic. Mi s-a recomandat sa fac testul veracity si astept rezultatul. Dureaza între 10 ?i 14 zile lucratoare. De cand am aflat sunt foarte nelini?tita. In afara de arsa totul e perfect. La dublu test totul normal, risc de sd 1/13.000. Dr care imi monitorizeaza sarcina imi zice ca e sigura ca totul e ok dar eu nu ma pot lini?ti
Roxana14
Scris: Monday, May 24, 2021 4:14 PM
Nivel

Sper sa fie totul bine si la mine! Ai fost la cardiolog?
Alexandra30
Scris: Friday, May 28, 2021 3:16 PM
Nivel

Nu am fost ?i nu ?tiu daca voi merge.. De ce sa caut ceva ce nu e? ?i mie mi s a spus sa fac amniocenteza sau test genetic, am refuzat deoarece sim?eam ca e totul în regula ?i plus ca toate morfologiile au fost ok.. Doar la 21 de sapt s a vazut artera(nu medicul care ma urmarea a vazut o,al meu mi-a zis ca nu vede nici o artera)..sanatate multa
Roxana14
Scris: Saturday, May 29, 2021 5:51 PM
Nivel

Multumesc pentru raspuns! Mi-a venit rezultatul testului genetic si totul e bine?? sper sa fie bine si pe viitor. Multa sanatate si voua ??
Andreeaelena86
Scris: Friday, June 4, 2021 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/4/2021
Acum 2 zile am primit ?i eu aceasta veste la morfologia de trimestru 2. Sunt speriata de moarte. Medicul nu e foarte sigur, el in principiu zice ca fata e ok dar ma pus sa fac amnio. De?i eu aveam deja un rezultat bun de la Veracity. Ce ?ti?i de acest diagnostic? In ce consta mai exact?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.