|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2021 Mesaje: 1
| Buna dragi mamici, va rog spuneti-mi s-a confruntat careva cu acest diagostic pus bebelusului la ecografie? Multumesc |
Inregistrat: 2/26/2021 Mesaje: 12
| Buna, Anda.. Sunt însarcinata în 32 de saptamani, la morfologia de 21 de saptamâni am primit acest diagnostic(artera subclavie dreapta aberanta) |
Inregistrat: 4/6/2021 Mesaje: 1
| Buna, a?i mai aflat ceva legat de acest diagnostic? Mul?umesc |
| Buna, Alina.. Am vb cu o alta mamica din grup despre acest subiect.. I s a spus ?i ei despre aceasta artera la morfologie, însa dupa na?tere a facut invastigatii ?i nu s a vazut nimic.. ?i ?ie ?i s a spus despre aceasta artera? |
Inregistrat: 5/9/2021 Mesaje: 8
| Buna Alexandra! La morfologie de sem 2 si eu am aflat ca bebe are avea acesta problema? Mi-a zis dna dr ca este un marker al sindromului down. Cum ai reusit sa gestionezi situatia? |
| Buna, Roxana.. Vad ca din ce în ce mai des se pune acest diagnostic la morfologie.. Medicului meu stomatolog o s a spus acela?i lucru ?i a nascut un copil perfect sanatos.. Nu avea nici o artera subclavie.. Eu am nascut acum 1 luna.. O fetita perfect sanatoasa, grasana ?i frumoasa .. Acest diagnostic se asociaza cu sindromul down, dar alaturi de al?i markeri..sincer,chiar nu ?tiu de ce "moda" asta cu artera.. Oare s or fi în?eles to?i medicii sa puna acela?i diagnostic to?i? |
| Daca ai ?ti ce ma bucur sa aud asta. Eu am aflat acu 2 saptamâni de acest diagnostic. Mi s-a recomandat sa fac testul veracity si astept rezultatul. Dureaza între 10 ?i 14 zile lucratoare. De cand am aflat sunt foarte nelini?tita. In afara de arsa totul e perfect. La dublu test totul normal, risc de sd 1/13.000. Dr care imi monitorizeaza sarcina imi zice ca e sigura ca totul e ok dar eu nu ma pot lini?ti |
| Sper sa fie totul bine si la mine! Ai fost la cardiolog? |
| Nu am fost ?i nu ?tiu daca voi merge.. De ce sa caut ceva ce nu e? ?i mie mi s a spus sa fac amniocenteza sau test genetic, am refuzat deoarece sim?eam ca e totul în regula ?i plus ca toate morfologiile au fost ok.. Doar la 21 de sapt s a vazut artera(nu medicul care ma urmarea a vazut o,al meu mi-a zis ca nu vede nici o artera)..sanatate multa |
| Multumesc pentru raspuns! Mi-a venit rezultatul testului genetic si totul e bine?? sper sa fie bine si pe viitor. Multa sanatate si voua ?? |
|
Inregistrat: 6/4/2021 Mesaje: 4
| Acum 2 zile am primit ?i eu aceasta veste la morfologia de trimestru 2. Sunt speriata de moarte. Medicul nu e foarte sigur, el in principiu zice ca fata e ok dar ma pus sa fac amnio. De?i eu aveam deja un rezultat bun de la Veracity. Ce ?ti?i de acest diagnostic? In ce consta mai exact? |
|
|