Profil: ariel_baby
Despre
Utilizator: ariel_baby
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 19, 2009
Ultima vizita: Tuesday, February 16, 2010 2:49 PM
Numarul de postari: 91
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Poze cu pitici - 9
Postat: Wednesday, September 9, 2009 6:42 PM
hop si eu
Postat: Tuesday, September 1, 2009 9:52 AM
hop si eu cu bebe unde sunt numai copilasi frumosi foc
Postat: Tuesday, June 23, 2009 1:31 PM
chiar vreau sa stiu cine a venit la mine la spital.stiu ca o cheama maria, si il cunoaste pe sotul meu, care a lucrat la piata sud, la amanet.nu e ninetem....(app, ninetem, cand ai timp sa iesim in parc, sa ne cunoastem, sa vb....?)
Postat: Tuesday, June 23, 2009 11:25 AM
vin cu poze noi
Postat: Monday, June 15, 2009 9:20 PM
poze noi cu bebe, sa vedeti cat am crescut
Postat: Friday, June 5, 2009 4:13 PM
luca e un papacios, arata ca un copil de 5-6 luni, asa mi s-a zis.Rade, imita, canta, se ridica in fundulet perioade scurte de timp, o recunoaste pe mami,tati, o vecina si fiica ei.Cand vede vecina si ii aude vocea e cu gura pana la urechimajoreta .e un grasunel, are 7kg, cel mai mult a dormit intr-o noapte 11ore jumatate.Cateodata plange cand e singur si cand ma vede, iar e cu gura pana la urechi.De la 2 luni se joaca, am niste jucarii care atarna, se uita la ele bine apoi ridica manuta si le loveste, si e tare incantat de jucarie.a zis de doua ori mama, si de 2 ori ama ff clar,si alaltaieri a facut, brrmrmmm, brrrmmm, ca o masinutayes , imi vine sa il pap, sunt f mandra de el,se dezvolta repede din toate punctele de vedere.de 3 sapt aproape ii dau morcovel, si nu l-a afectat, ii place f mult, azi am inceput cu mar, yami, yami
uitasem de poza mea preferata
Postat: Friday, June 5, 2009 10:17 AM
pozici noi cu bebe
Postat: Tuesday, May 19, 2009 9:11 AM
pozici proaspete cu bebe si noua lui jucarie, si nu numai....
Postat: Saturday, May 2, 2009 9:31 AM
vin si eu cu poze proaspete
Postat: Wednesday, April 22, 2009 10:44 AM
am o intrebare..cine a fost la mine la spital?stiu ca o cheama maria si are un copil sau doui(gemeni)nu mia stiu, si nu am salvat nici numarul.