Simona, eu pana acum nu am auzit aceasta metoda de a face dublu testul.Medicul meu mi-a spus ca ar fi ideal sa il fac in aceasi zi cu ecografia .si asa am si facut.Cum este o analiza la care nu are importanta daca ai mancat sau nu , la ora 3 am avut ecografia si la 4 m-am prezentat la laborator . iar rezultatul l-am primit a doua zi.La medic nu ajung decat peste vreo 2 sapt , dar cum la servici suntem 3 burtici(eu fiind cea mai mica dintre ele) le voi intreba,poate au alte informatii.
|
multumesc Dari pt filmulet si pt explicatii. am sa desfac , din nou, si ma apuc de treaba .
|
Dari , am si eu o rugaminte .am inceput un sfeteras pt gaza mea , dar nu imi place deloc cum iese .imi poti spune te rog cum imparti ochiurile cand incepi ? pt maneca pui acelasi nr de ochiuri ca pt partea din fata ? am inceput cu 72 de ochiuri si am impartit asa : 13+10+26+10+13 dar mi se pare ca nu se aseaza cum trebuie .multumesc
|
nastere usoara si o bebelina cat mai sanatoasa si frumoasa
|
t-mihaela wrote:Vai de mine chiar asa complicat o fi ....N-am lucrat niciodata plasa nu stiu cum sa scad sau cresc dar o sa-mi storc creierii in seara asta neaparat si daca-i dau de capat va arat.
nu cred ca e foarte complicat, trebuie sa fie o smecherie de care eu una nu imi dau seama .Si nici nu sunt asa priceputa ca voi .Mai incerc maine, poate am noroc .
|
am vrut sa ii fac buburuzei mele pt serbarea de joi, dar cred ca renunt.nu iese si pace buna
|
eu incerc de doua ore sa ii dau de cap .........nu pot mari pozele sa imi dau seama cum se creste .Carla , te rog, daca reusesti , poate ne ajuti un pic .
|
vin si eu cu ultima creatie pt nepotica mea , maine este ziua ei ......drept fotomodel s-a oferit domnisoara mea maine vreau sa ii fac si ei un set .sper sa va placa
|
multumim de compliment
|
Dari, am facut caciulita pt Ariana mea , iarna trecuta , uite "dovada".Mi-a placut mult modelul si e foarte calduroasa.
|