Profil: ariela
Despre
Utilizator: ariela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, February 6, 2007
Ultima vizita: Saturday, September 27, 2014 2:43 AM
Numarul de postari: 71
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 22
Postat: Tuesday, January 14, 2014 6:38 PM
Simona, eu pana acum nu am auzit aceasta metoda de a face dublu testul.Medicul meu mi-a spus ca ar fi ideal sa il fac in aceasi zi cu ecografia .si asa am si facut.Cum este o analiza la care nu are importanta daca ai mancat sau nu , la ora 3 am avut ecografia si la 4 m-am prezentat la laborator . iar rezultatul l-am primit a doua zi.La medic nu ajung decat peste vreo 2 sapt , dar cum la servici suntem 3 burtici(eu fiind cea mai mica dintre ele) le voi intreba,poate au alte informatii.

Subiect: Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2
Postat: Thursday, September 15, 2011 10:09 AM
multumesc Dari pt filmulet si pt explicatii.pupici pupici am sa desfac , banghead din nou, si ma apuc de treaba .
Subiect: Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2
Postat: Wednesday, September 14, 2011 9:25 PM
Dari , am si eu o rugaminte .am inceput un sfeteras pt gaza mea , dar nu imi place deloc cum iese .imi poti spune te rog cum imparti ochiurile cand incepi ? pt maneca pui acelasi nr de ochiuri ca pt partea din fata ? am inceput cu 72 de ochiuri si am impartit asa : 13+10+26+10+13 dar mi se pare ca nu se aseaza cum trebuie .multumesc
Subiect: Bine ai venit, Adelina! - mami Nadea
Postat: Thursday, July 28, 2011 10:46 AM
nastere usoara si o bebelina cat mai sanatoasa si frumoasamajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Subiect: Propunere concurs 8
Postat: Tuesday, May 31, 2011 8:40 PM
t-mihaela wrote:
Vai de mine chiar asa complicat o fi cry ....N-am lucrat niciodata plasa nu stiu cum sa scad sau cresc dar o sa-mi storc creierii in seara asta neaparat si daca-i dau de capat va arat.

nu cred ca e foarte complicat, trebuie sa fie o smecherie de care eu una nu imi dau seama .Si nici nu sunt asa priceputa ca voi .Mai incerc maine, poate am noroc .
Postat: Tuesday, May 31, 2011 7:56 PM
am vrut sa ii fac buburuzei mele pt serbarea de joi, dar cred ca renunt.nu iese si pace bunanervi nervi nervi
Postat: Tuesday, May 31, 2011 7:07 PM
eu incerc de doua ore sa ii dau de capplans .........nu pot mari pozele sa imi dau seama cum se creste .Carla , te rog, daca reusesti , poate ne ajuti un pic .
Subiect: Caciulite crosetate pentru toamna - iarna
Postat: Thursday, January 13, 2011 10:30 PM
vin si eu cu ultima creatie pt nepotica mea , maine este ziua ei ......drept fotomodel s-a oferit domnisoara mea
maine vreau sa ii fac si ei un set .sper sa va placa

Subiect: Caciulite si alte lucrusoare facute de mine-Dari
Postat: Tuesday, November 9, 2010 9:16 AM
multumim de complimentpupici
Subiect: Caciulite si alte lucrusoare facute de mine-Dari
Postat: Tuesday, November 9, 2010 8:33 AM
dari wrote:
Serarg,Kale computerlove computerlove computerlove
Am in plan aceasta caciula,voi ati facut-o?

Dari, am facut caciulita pt Ariana mea , iarna trecuta , uite "dovada".Mi-a placut mult modelul si e foarte calduroasa.