Mersi mult. Stii cumva daca se accepta si in format digital?
|
Ajutor fetelor! Intr-o calatorie cu avionul cand exact se cere dovada vaccinului/testului negativ covid? La urcarea deja in avion? Sau doar la coborare? Mersi!
|
Daca tot sunt prin zona profit de ocazie sa urez sarcina usoara Mariei
AleC sper ca ai trecut usor peste Covid si ca acum esti bine. Cand ai timp povesteste cum a fost. Si felicitari pentru fetita (sper ca nu am retinut gresit). Sarcina usoara in continuare!
|
Maria.mmh wrote:Mamici, va rog sa ma ajutati cu listuta pentru upload Maria, pe mine poti sa ma scoti din lista. Desi citesc ce scriu mamele pe aici, intervin destul de rar. E timpul sa fac loc unei mamici mai "tinere" si mai vorbarete. Eu o sa raman oricum prin zona si o sa ajut cu drag atunci cand pot.
|
Intreba cineva mai devreme de vit. D. De la 1 an de zile K primeste de la Baby Guard, mie mi se pare mult mai usor de administrat. Iar acum la 3 ani, K mesteca fiolele si le scuipa dupa ce nu mai curge "medicamentul".
Fetelor, eu am o problema (nu chiar problema, dar nu stiu cum altfel sa o numesc) . Cum naiba intarc la 3+ ani? Exclus sa o las pe K la bunici, ca se intoarce stricata, cu idei rasiste, sovine si cu "eu nu pot sa fac asta, ca sunt fetita, doar baietii fac asa".
LE: si oricum nu ar ajuta lasatul ei la altcinea. Nu are nicio problema sa stea fara titi cand e altundeva. Dsr cum ma vede cum e calare pe mine. Si nu mai pot, nu mereu. Tot imi e drag sa o alaptez. Am vb cu ea, intelege. Intelege asa de bine, incat isi doreste sa fie iar bebe ca sa poata stea la san muuult si plange ca nu mai e bebe.
|
Si mie tot baiat imi iese pt K, indiferent ce data pun, due date sau birthdate. 
Adina, tu ce aplicatie ai folosit? Sa incerc si acolo
|
Hihi s-a umplut casa de mame, pe care le stiam la gravide Bine ati venit fetelor!
|
AleC wrote: Sunteti bine?
Pfff o iau razna. Fata mea, care era in limite rezonabile dependenta de mine, mergea cu placere la gradi, a devenit codita mea, vrea doar cu mine, langa mine, nu vrea la gradi ca ii e dor de mine. Seara se roaga cu ochi in lacrimi de mine sa nu o duc la gradi de imi rupe inima, in timpul zilei e anxioasa, nu mai rade, plange din senin (ma tot intreaba, mama de ce imi vine sa plang?). Cu imaginatia mea incep deja sa ma intreb daca nu cumva are o depresie, ca tot am citit ca e posibil. Sau e doar o faza?! Ati avut si voi ceva asemanator?
|
Andra un big hug pt tine. Ale felicitari pt. Sarcina!!!
|
Andreea, oricare din ele daca depaseste maxima (14 sau 9) se anunta doctorul.
Andreeax wrote:Fetelor,ca sa în?eleg ?i eu ca poate nu am în?eles bine medicul. Deci...?i medicul ginecolog ?i cardiologul mi-au spus ca daca am 14 cu 9 luata conform ?i la interval de 4 ore nu scade sa anun? imediat. Daaar,mie medicul ginecolog mi-a spus ca ?i daca sistolica e in limitele normale dar diastolica nu scade sub 9 sa anun? ?i atunci pt ca nici a?a nu e ok. ?i când spun anun?at medicul ma refer la mai multe tensiuni luate corect la anumite intervale ?i poate in zile consecutive in care una din ele ele,diastolica sau siatolica sau ?i in cazul in care ambele nu sunt ok.
|