Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Buna ziua, Daca nu am facut bine va rog sa ma iertati, sunt noua aici. Baietelul meu a fost diagnosticat intrauterin cu hidronefroza congenitala. Dupa nastere, ecografia si cistografia au aratat ca are si reflux vezico-ureteral bilateral grad 3 dreapta si grad 4 stanga.Ne-au spus ca are nevoie de nitrofurantoin ca sa prevenim infectiile urinare, care ar agrava starea lui si la varsta de 1 an va fi operat, pentru ca ne-au spus medicii ca mai sunt copii care isi revin singuri dar nu cu grad asa mare . Am adus cu greu de afara , la noi in farmacii nu se gasea si nici cu depozitele nu am rezolvat nimic.Ne-au adus trei persoane din cate am contactat.La varsta de 6 luni i s-a facut iar o cistografie care a aratat ca nu mai exista reflux la nici un rinichi. Medicii au spus ca e minune, dar ca Darius mai trebuie sa ia nitrofurantoin, se parea ca rinichiul stang era putin dilatat. Abia la varsta de 2 ani si cateva luni dupa scintigrafie am putut sa intrerupem medicatia. Mi-au mai ramas capsule si as vrea sa le donez. Daca stiti cine are nevoie , cu tot dragul il ajut. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Diana, in primul rand, slava Domnului pentru faptul ca micutul tau este sanatos! Felicitari pentru gestul tau frumos! Poate ii va fi cuiva de folos! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Diana, eu as avea nevoie de Nitrofurantoin, tot impotriva infectiilor urinare. Daca mai este valabila oferta, te rog, spune-mi. Nu reusesc sa gasesc la nicio farmacie. Multumesc mult! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| In primul rand La multi ani ! Imi pare sincer rau ca nu am verificat mai din timp. Mi-am pierdut orice speranta de al da cuiva. Inca il mai am, poate este prea tarziu acum, dar daca te mai interesesaza, cu toata placerea. Am inceput serviciul, copii, casa mi-au ocupat tot timpul. Foarte rar am mai intrat pe net , chiar si cu verii mei plecati departe nu am mai vorbit din vara.Si pur si simplu am uitat de medicament, am dat de el recent cand am cautat in sertarul cu medicamente un unguent pe care stiam ca il am. Promit ca voi verifica daca primesc un raspuns. Nu pot chiar in fiecare zi pentru ca turele mele dureaza 12 chiar 13 ore cateodata. |