|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| nu am gasit un topic deschis daca este rog moderatorul sa il mute. ally_4fvr attached the following image(s):

|

| coronite ally_4fvr attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felecitari Ally, acum vad la ce-ai folosit acadelele si stelutele crosetate. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu am primit un aranjament cu brad natural superb !Are si felii de mar uscate ,felii de portocale de miroase bun-bun,o lumanare in centru ,Mos si alte decoaratiuni .Este pus intr-o vaza cu burete si i-am mai pus putina apa ca sa tina mai mult . Felicitari !Imi place mult cel din conuri de brad! |

| imaginatie multa si vor iesi aranjamente superbe si unicate |

| Am mai realizat cateva aranjamente pentru masa de Craciun si de Revelion din portocala cu cuisoare. ally_4fvr attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superbe !Le-am vazut pe blogul Laurei Sava !De acolo te-ai inspirat la lumanarele ? |

| nu, am avut o expozitie acum de Craciun la facultate si un student facea ceva de genul acesta numai ca el le lipea cu lipici din acela special un pistol cu silicon (desi nu este cazul) eu le-am intepat cu scobitoarea. Se pot realiza si din mere cand se incalzeste ceara, se degaja o aroma placuta de portocale cu scortisoara sau mar. Marul trebuie sa fie mare si rosu aprins. Acestea sunt modelele dupa care m-am inspirat. ally_4fvr attached the following image(s):

|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| CUM SE POSTEAZA O POZA? VREAU SI EU SA VA IMPARTASESC VREO DOUA IDEI...HEEEEEEEELP. |
| NU E PENTRU CRACIUN, DAR PUISORII SUNT PENTRU PASTE. DAU BINE INTRUN VAS CU GRAU VERDE cris attached the following image(s):

|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris wrote:NU E PENTRU CRACIUN, DAR PUISORII SUNT PENTRU PASTE. DAU BINE INTRUN VAS CU GRAU VERDE Foarte frumosi puisoriiiiiiiiii |
|
| Multumesc, mami de gemeni |
|
|