Apel umanitar Cosmina 6 ani tumoare cerebrala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LuizaL
Scris: Monday, February 4, 2013 5:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2013
Mesaje: 1
Buna tuturor,

O fetita in varsta de 6 ani, Vancea Cosmina Ioana a fost diagnosticata cu o tumoare cerebrala la Matei Bals in urma cu 3 zile. Doctorii romanii au spus ca in Romania aceasta operatie nu se poate efectua cu sorti de izbanda deoarece sistemul medical nu dispune de aparatura necesara. Analizele Cosminei au fost trimise la o clinica in Germania si de acolo au primit confirmare ca fetita are sanse mari de supravietuire daca este operata cat de repede posibil. Situatia fetitei este critica ea poate oricand sa isi piarda viata deoarece tumoarea apasa pe centrii nervosi care pot oricand sa-i opreasca respiratia.

Costurile de transport si interventiile medicale se ridica la suma de 65.000 euro, suma care este cu mult peste posibilitatile familiei.

Familia face un apel catre toti oamenii care pot sa le inteleaga suferinta, disperarea si mai ales neputinta, sa-i ajute ca impreuna sa adune banii necesari deplasarii la clinica din Germania si suportarea cheltuielilor cu interventia chirurgicala.

Cei care vor sa ajute pe Cosmina, pot suna la numarul de telefon 0755.061.324 (Petrica Vancea, tatal fetitei) sau sa depuna orice suma de bani in conturile deschise la Banca Transilvania:

RO40.BTRL.RONC.RT02.0322.4801 in LEI
RO87.BTRL.EURC.RT02.0322.4801 in EURO

Va multumim pentru ajutor!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.