[Apel Umanitar] Alexandra are Nevoie de Sprijinul Nostru
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Grigore Cristian
Scris: Sunday, June 6, 2021 4:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/6/2021
Mesaje: 1
În urma unui accident rutier, am ramas tintuita la pat, te rog ajuta-ma!

Fii alaturi de Alexandra si ajut-o sa îsi recupereze viata.


Campanie Începuta la: 04 Iunie 2021

Nume si Prenume: Nicolae Alexandra

Diagnostic: Hernie Discala, Discopatii si Contuzie Coloana Lombara

Nevoie Concrete: Fonduri Necesare Terapiilor Recuperatorii

Suma Necesara Tratamente: 4.500 EURO


În urma cu câteva luni, Laura si Andrei urmau sa primeasca un telefon prin care erau anuntati ca fata lor Alexandra în vârsta de 15 ani, a fost implicata într-un accident rutier destul de grav în timp ce se afla în masina condusa de catre matusa acesteia.

Fata se întorcea de la ora de medidatii la limba engleza, iar datorita vremii nefavorabile parintii acesteia au decis sa apeleze la o ruda pentru a lua fata, iar catre drumul de întoarcere spre casa, masina a fost lovita puternic din spate de catre un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice, acesta încercând sa fuga dupa accident, fiind retinut de catre martori.

Pentru a redeveni persoana activa si plina de viata care era înainte de tragicul accident, tânara este nevoita sa urmeze numeroase terapii si tratamente foarte costisitoare.

Toata viata ei i-a fost data peste cap, iar de dimineata pâna seara sufera un chin groaznic, dupa accident a ramas cu doua hernii de disc si o fisura, fiindui dislocat si o parte din bazin.

Dupa luni de chin si suferinta, dupa tratamente si recuperari, corpul Alexandrei înca se încapatâneaza sa nu se vindece. Pentru a se deplasa practic trebuie sa îsi traga piciorul dupa ea, scrâsnind din dinti de durere. Familia a investit toate economiile în tratamente peste tratamente, recuperari si drumuri spitalicesti. Au ajuns sa nu se mai descurce financiar, costurile se ridica la sume mari, cu greu au reusit sa urmeze toate recomandarile medicilor.

De acum urmeaza sa faca Hipertermie, Chiropraxie, Elenogatie si Hiperbara. Costurile deja sunt cu mult peste puterea lor financiara, însa daca le întrerup exista riscul ca afectiunile sa se accentueze, punându-i în pericol viata Alexandrei.

Familiei îi este foarte greu sa faca acest apel necrezând vreodata ca o sa ajunga în situatia în care sa nu mai fie capabila sa se descurce pe cont propriu, sa fie la mila celor din jur.

Dar necazul vine si peste omul bun si peste cel rau, si peste cel bogat si peste cel sarac, azi se afla în situatia în care nu mai au practic la cine sa apeleze, banca le-a oferit un credit foarte mic în valoare de 3.000 EURO, datorita salariilor foarte mici ale parintilor, iar toti acesti bani s-au dus pe tratamente, au rupt practic legatura cu realitatea din jur si din familia activa de altadata au ajuns niste persoane triste, deoarce, mâine, poate nu o sa mai fie în stare sa plateasca tratamentul si recuperarea si chinul fetei lor si agonia în care traieste se va prelungi.

Costurile pâna în prezent s-au ridicat la suma de 7.500 EURO, 5.000 EURO fiind suportat de catre parinti, iar restul de 2.500 EURO venind din donatii. Familia mai având nevoie de 4.500 - 5.000 EURO pentru a acoperii viitoarele costuri ale tratamentelor care urmeaza ca fata sa le suporte. Alexandra îsi doreste enorm sa fie din nou fiinta activa de altadata, sa cânte, sa danseze, sa se distreze împreuna cu prietenii ei si sa se bucure din nou de viata.

Orice suma este importanta oricât ar fi aceasta, daca exista persoane cu suflet bun care pot face o fapta buna, pot face o donatie în contul tatalui Alexandrei.

Banca Comerciala Româna

Cont IBAN în RON: RO08 RNCB 0091 1576 9732 0002

Numele Detinatorului: Nicolae Andrei

Familia este foarte credincioasa si doreste ca cât mai multa lume sa se roage pentru Alexandra.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.