|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Poze din astea cu lentile prafoase am si eu,dar poza de care zicem mai inainte a fost facuta cu un aparat foto mai vechi din ala cu film,nedigital, cand la noi nu aparuse Photoshopul. Nu aveau oamenii astia nici calculator, au scos poza la un atelier foto normal, pe hartie. Va dati seama ca s-au socat cand au vazut mutra batranului intre ei in poza.Poza e in albumul lor ca toate pozele,nu a fost nici macar scanata,daramite modificata sau ceva... Oricum,era ciudata rau. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| raly wrote:Buli ce faci pe aici?Bagi oamenii in sperieti?
q.e.d. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Fetelor sunteti fenomenale !!! M-am speriat putin, eu fiind foarte curajoasa deobicei dar cand am vazut chipul ala infricosator, de fapt baiatul acela am incremenit . Am inchis pagina, apoi am dat din nou, m-am uitat iarasi si m-am speriat. Apoi am acoperit cu mana ecranul sa nu mai vad imaginea dar apoi am inceput sa rad citind ce a scris Buli, CA E O FARSA. Doamne ce proasta-s! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Voi credeti in fantome?Eu as vrea sa ma fac cautator de fantome ca hobby:):018: |
| Buna! Am intrat pe forumu vostru cautand pe net, genu de photo inexplikabile! Nu cred in chesti de genu,dar...ma mai gandesc! Ieri duminica la insistentele iubitei am mers la o biserica foarte veche din judetu Hunedoara, foarte putin cunoscuta, din localitatea Calan! Biserica de la Streisangiorz, o biserica, alba, modesta, construita, cu pietre de mormant romane, ca si faimoasa biserica de la Densus! |
| Am ajuns pe acolo in juru orelor 16 dupamasa,, Si am niste poze un rand de 4,5 poze facute in spatele biserici, cu un nokia N 70 unde la doua din ele imi apare ceva o ca o bara ce reflecta lumina doar in sus, cu intesitate mai mare pe colturi! As pune poza da nu stiu cum? |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Faci cont pe photobucket,incarci acolo poza,apoi dai click pe img code si dai paste in fereastra unde ai scris textul.Dai salvare si apre fotografia.Sau dupa ce ai dat salvare mesajului iti apare butonul attach.Dai clik apare o fereastra,selectezi fotografia pe care vrei sa o incarci apoi ii dai incarca si asta este tot.Dar ca sa incarci direct din pc dimensiunea fotografiei trebuie sa fie mica. |
|  vedeti lumina bizara din fotografie?fotografia mi-a fost facuta ieri noapte,si lumina aceea de pe zid nu avea de unde sa fie acolo.eu am vazut-o decat cand am ajuns acasa si am descarcat fotografia pe calculator. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| cred ca a reflectat lumina blitz-uli in ceva |
|
|