Chestionar intrebare: Aparatul foto sau smartphone-ul?
Alegere Voturi Statistici
Aparatul foto 1 16%
Smartphone-ul 4 66%
Ambele 1 16%
Niciunul, nu imi place sa fac poze 0 0%

Aparatul foto sau smartphone-ul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, July 7, 2018 8:32 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De cand cu smartphone-urile acestea ultra performante, mai folositi aparatele foto?
Daca da, cu ce ocazie?

Eu una nu am mai folosit nici aparatul foto si nici camera video de cand cu aceste telefoane...
bereea
Scris: Sunday, July 8, 2018 8:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu le folosesc pe amandoua. Bineinteles ca telefonul e intotdeauna la indemana, aparatul foto il iau cu mine in vacante, mai ales cand vreau sa fotografiez obiective indepartate
kali
Scris: Monday, July 9, 2018 10:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Gata cu aparatul foto!
Acum vreo 2-3 ani am facut ultima achizitie, un GoPro care strange praf. Cred ca l-am folosit de vreo 2-3 ori, pt. filmari subacvatice.
shirel
Scris: Saturday, July 14, 2018 1:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fiica mea exact acuma sa hotarat ca vrea sa invetze sa fotografieze profesonal si vrea sa o inscriu la un curs si sa-i cumpar aparat de fotografiat ceva ptr incepatori.Acuma sunt intr-o mare dilema ..cat va fotografia ea cu aparatul cand cum spuneti si voi telefonul ne este asa la indemana si fotografiile ies si ele destul de frumoase.
kali
Scris: Monday, July 16, 2018 10:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si ai mei au trecut prin faza asta. Noi avem un aparat semi-profesional pe care chiar l-au folosit un timp, insa marele hobby nu a tinut decat vreo cateva luni.

Asteapta si tu sa vezi cat de serios se pune problema inainte de a face vreo achizitie, cu atat mai mult cu cat nu sunt tocmai ieftine.
AriaM
Scris: Monday, July 16, 2018 1:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Aparatul Foto. Eu fac si Fotografie de strada si inca nu am intalnit mobil care sa faca poze mai repede ca dslr-ul meu.
raly
Scris: Sunday, September 2, 2018 8:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
AdrianaC wrote:
De cand cu smartphone-urile acestea ultra performante, mai folositi aparatele foto?
Daca da, cu ce ocazie?

Eu una nu am mai folosit nici aparatul foto si nici camera video de cand cu aceste telefoane...

Asa si eu...e prea greu si incomod ca il mai scot din dulap iar telefonul il scoti oricand din buzunar!Lol Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.