Aparate de curatare cu abur
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Friday, April 1, 2016 11:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am un Vax Steam Fresh Combi Multifunction 15-in-1 Steam Cleaner si il folosesc de vreo 6 luni ! Am parchet si gresie peste tot si e super ! Nu m-as intoarce la Mop si galeata niciodata !
E usor de folosit, nu lasa urme, e usor la mana, are si solutii pentru curatat- luciu , dar se poate folosi si doar cu apa , dezinfecteaza suprafetele, nu lasa apa deloc, ajunge in colturi si sub mobila mai inaltuta, cablu lung etc! Nu l-am testat la cuptor .... dar are toate componentele pentru dus/cuptor/baie ....
miriam
Scris: Friday, April 1, 2016 1:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Eu pt baie, cabina de dus, locuri unde ajungi mai greu il vreau.
Are firma Karcher reprezentanta la noi, vreau sa ma duc sa vad cum functioneaza, am citit ca multi se plang ca lasa apa in urma unele aparate, chiar si la philips.
kali
Scris: Friday, April 1, 2016 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Oana, si pe parchet?

Eu am unul antic pe undeva - care sta de ani buni pierdut. Probabil ca-l voi gasi cand ma mut. Nu intentionez sa-mi achizitionez - deocamdata - pentru ca am impresia ca nu-i ok pentru lemn - de aceea intrebarea -.
Maria & Mario
Scris: Friday, April 1, 2016 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:
Oana, si pe parchet?

Eu am unul antic pe undeva - care sta de ani buni pierdut. Probabil ca-l voi gasi cand ma mut. Nu intentionez sa-mi achizitionez - deocamdata - pentru ca am impresia ca nu-i ok pentru lemn - de aceea intrebarea -.

Lemn, Melaminat, Gresie - folosit de mine ! Sigur merge si pe marmura , faianta , etc.... Nu ramane nici O urma ! E curat, lucios si mai ales dezinfectat !! Nu recomand usor lucruri, da' eu cu asta chiar sunt happy ! Neam sa nu vad mop in fata ochilor !
kali
Scris: Saturday, April 2, 2016 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Aham, uite ce bine sa stiu!! Merci!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.