Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| A folosit cineva aparate de curatare cu abur gen H2O pe care le vedem mereu la telashoping? In reclama par foarte bune, sanatoase etc dar ma intrebam daca sunt asa si in realitate, Ce parere aveti? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nu am folosit dar m-ar interesa si pe mine... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am eu biocleaner. Are avantajele lui, dar si multe limitari...ma rog, cel putin pentru cat am dat pe el. 1. nu curata cuptorul de grasimi foarte arse 2. peiutamica, cea mai utila se toceste repede si ramai numai cu functia "aburire", dar fara functia "frecare" 3. e dificil sa cureti gemaurile pentru ca fai multa apa 4. eu nu am putut curata cum trebuie tapiteriile 5. nu foloseste la nimic in masina, deoarece dureaza mult prea mult.
Avataje: 1. merge la curatat gresie/ faianta - nu mai trebuie clor 2. inmoaie murdarii mai greu de indepartat in alt mod, gen pete uscate de lavabila, glet, etc. 3. are fir lung, poti sa ajungi cam peste tot cu el. |
|
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu am o imitatie de h2o dar nu sunt multumita deloc .nu are aparatul mic doar ala mare.am doar 2 lavete.lasa apa la greu.daca vreau sa nu ramana urme trebuie sa mai dau cu o carpa uscata.pe saltea si covoare l-am folosit dar nu prea am vazut nici o schimbare.covorul din bucatarie se face mai frumos cand frec cu peria . |
|
| si avantaje si dezavantaje ...mai vedem |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Am si eu Biocleaner dar sunt multumita in mare parte.Geamurile le-am curatat cu el ies frumoase.La aragaz intradevar nu fac cu el ptca pt mine Cif-ul e sfint. Si la covor iese binisor dar mai bine cu Bio Carpet. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| stiu pe cineva care si-a cumparat, nu a fost multumit si l-a returnat |
|
| bulibuli wrote:stiu pe cineva care si-a cumparat, nu a fost multumit si l-a returnat e bine asa daca il poti returna |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| si eu am , adica am avut pentru ca mi s-a stricat...imi placea doar cum curata geamurile. |
|
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| Buna fetelor ce ma bucur ca am gasit acest subiect de discutie,chiar azi discutam cu sotul ca sa luam si noi BioCleaner,dar dupa ce am citit ce ati scris voi,m-am razgandit nu mai imi trebuie,inseamna ca degeaba ii face reclama |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| Eu nu sunt multumita,l-as returna si eu,dar nu se poate |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Fetele mai folositi aparate de curatat cu abur? Care sant mai bune? Pe mine m ar interesa pt baie, in special pt cabina de dus. |
|
| M-am uitat prin magazine, si nu am vazut ce as vrea eu sa-mi cumpar, asa ca o sa-mi cumpar la risc de pe net, cam despre asta ar fi vorba, costa 200 lei. Cu alergia mea la mana, poate mai scap si de solutiile de curatat. miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Vad ca am postat si eu aici...candva Nu l-am mai folosit, nu e chiar asa de folositor Mai bun e bicarbonatul |
|
| sousourel wrote:Vad ca am postat si eu aici...candva Nu l-am mai folosit, nu e chiar asa de folositor Mai bun e bicarbonatul Sant convinsa, si eu il folosesc Nu l-am cumparat inca, incerc sa-mi conving sotul sa luam unul mai mare, cu mai multe accesorii. Asa ca astept.... |
|
|