Aparat salin pentru tratarea bolilor respiratorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Friday, October 28, 2011 9:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
kali wrote:

Eu le pun desene pe laptop sau ii las sa se joace pe tableta in timp ce le fac aerosoli, asa incat ar sta cuminti si juma' de ora daca ar trebui.

sarumana pt sfatthankyou
ioana pricop
Scris: Monday, November 21, 2011 4:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2011
Eu folosesc un nebulizator cu ultrasunete Healthy Line ,de care sunt foarte multumita.Mi l-a recomandat medicul pediatru,pentru fetita mea cand avea bronsita.Este silentios si usor de folosit.Maria este cuminte si incantata cand facem aerosoli.Il recomand cu incredere , il gasiti in farmacii si pe internet.
oanamaria
Scris: Monday, November 21, 2011 4:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu acum am fost la 2farmacii si nu am gasit fiole de ACC sau de Adrenalina sa-i fac lui Stefi aerosoli.plans
mama_Sonyei
Scris: Monday, November 21, 2011 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
eu am fost sa caut patuturi pentru fete si am ajuns acasa cu o veioza de sare - seara aprindem veioza la fete in camera si pana la culcare functioneaza - becul incalzeste sarea si aceasta trece in aer in cantitati infime... in prima seara cand am intrat la ele in camera mi-am intrebat sotul daca nu simte ca aerul este sarat - efectiv simteam sarat pe limba cand respiram pe gura... eu am foarte multa umiditate in casa, nu mai aveam nevoie4 decat de sare si totul este perfect acum - Diana incepe incet-incet sa isi revina din tusea asta fara cauze determinate, desi am fost la cativa medici pana acum si a luat diverse siropuri, i-am facut exudat, degeaba... veioza a fost 35 lei.
aimee preda
Scris: Tuesday, November 22, 2011 2:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Aveam nevoie de un nebulizator pentru baietelul meu sa ii fac acasa tratament pentru sinuzita.De curand am cumparat un neb. cu compresor Healthy Line.Acest nebulizator cu compresor are un design modern si nu face atat de mult zgomot.Baietelul sta linistit in timpul tratamentului.Sunt foarte multumita de el.Eu l-am cumparat din farmacie,la recomandarea d-nei farmaciste .
dan arnautu
Scris: Thursday, November 24, 2011 10:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sunt tatal unui baietel de 4 ani.Si noi avem in casa un aparat de aerosoli marca Healthy Line cu ultrasunete. L-am cumparat din farmacie iarna trecuta, cand am avut mari probleme cu Stefan ,de la o simpla raceala care s-a agravat,a facut pneumonie.A fost foarte bolnav avea, febra,gatul inflamat,tusea f.tare si medicul pediatru ne-a prescris tratament acasa cu aerosoli si ne-a recomandat acest model de aparat.Merita sa il cumperi si sa il ai in casa.

oanamaria
Scris: Tuesday, March 27, 2012 12:46 PM
Nivel

Si noi iar cu aerosoli si poate scapam de tuse de tot !ras
oanamaria
Scris: Sunday, September 23, 2012 10:10 AM
Nivel

Mi-am luat si eu un aparat salin acum cateva luni e e super bun -nu ma asteptam,de atunci Stefan nu mai tuseste in somn si nu mai are accesele alea de tuse care-l trezeau in miezul noptii.
Il bag sera la nani si-l scot dimineata din priza .
Deci il recomand cu incredere !
giulia_mamik
Scris: Saturday, September 29, 2012 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,de unde l ai luat?Ce marca e ?Si cati bani ai dat?
Noi maine ne luam rapid un nebulizator si deja am pus ochii pe unul de la Laica super silentios.Daria e infundata de vreo 3 zile si musai trebuie sa mi iau unul.Ma tot intreb de ce nu mi l am luat pana acumnervi
gagaritz
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
Fetelor vroiam sa va zic si voua ce mi'a rec dr in It cind am fost cu ea la el ,spunea dinsul ca aparatele cu ultrasunete pt aerosoli nu sunt atit de bune ca si cele fara ..cele cu ultrasunete isi fac treba mai repede si nu desfac particula atit de bine ..pe cind cele cu piston ,cele zgomotoase sunt mult mai bune pt ca o sedinta tine mai mult si particulele sunt mult mai bine descompuse si ar avea rezultate mai bune ..atunci ne'a recomandat el sa luam unul si tocmai achizitionasem unul norocul nostru ca era fara ultrasunete.
bulibuli
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:27 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ma intereseaza si pe mine asa ceva.. pe viitor... ceva preturi??
gagaritz
Scris: Sunday, September 30, 2012 9:30 AM
Nivel

In It sunt la preturi modice ,toata lumea are unul in casa ..pe cind in Ro sunt un lux la preturi cam exagerate ..eu am dat pe al ,eu in promotie 30 de euro ..in Ro gasesti cam de la 280 ron in sus .alcool
giulia_mamik
Scris: Sunday, September 30, 2012 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Buli,eu acum vreau sa comand unul de pe net.De fapt sunt inca in dubii,citind ce scrie Gagaritza,fiindca unul e 175 lei si e cu piston(cu toate ca in descrierea lui spune ca e silentios)si un altul la 259 lei(redus de la 299 lei)care e cu ultrasunete si in plus masca are elastic deci e mai comod pt copilas.Firma este una italiana.S a vorbit si in paginile anterioare despre aceasta marca Laica.Sper sa nu fie considerata reclama.Am mai ctit ca foarte bune sunt si astea de la Omron.Sper sa fac o alegere buna si rapida ca noi avem nevoie urgenta de el pana nu avanseaza racelutauff
oanamaria
Scris: Sunday, September 30, 2012 12:18 PM
Nivel

Eu am mai spus ca am luat unul italian -recomandat de pediatru si pe care l-am folosit de sute de ori chiar ,face ceva zgomotel ,e micut si am dat doar 23olei pe el -super multumita ~!
gagaritz
Scris: Sunday, September 30, 2012 1:03 PM
Nivel

La cele cu piston mascutele nu au elastic dar au gauri si poti pune tu un elastic subtirel ,eu asa am pus ca nici a mea nu avea ..nu face un zgomot foarte mare ,cel putin nu al nostru ,Laica si omrom mi se par ca exagereaza un pic cu preturile ..sunt scumpe dar na cind nu ai incotro iei si la bani astia,noi il folosim mereu cind se infunda nasul si are muci lungi cu ser fiziologic si da rezulatate bune ,l'am folosit si eu acum ca am fost racita si m'am simtit bine ,treba e ca trebuie ca sa pacalesti copilul sau sa intelega de vorba buna ca sa stea ,noi cu Andre nu am intimpinat prb mea a inteles si a stat de cite ori a fost nevoie ,la o povestioara sta cuminte si face treaba .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.