Aparat salin pentru tratarea bolilor respiratorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miorita02
Scris: Saturday, February 27, 2010 11:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
exact.primul al avem noi.
Mada&Alexia
Scris: Saturday, February 27, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Stiu ca este vb de doua aparate diferite, eu intrebam de primul ptr nasuc si gatut, cel de aerosoli...despre el vroiam sa stiu pareri
sweet angel
Scris: Saturday, February 27, 2010 1:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
eu ti-am spus parerea mea in mare madalina, e foarte bun cel de aerosol,cum a mai scris cineva daca e raceala la inceput trece doar cu ser,daca e deja racita mergi la dr ii spui ca ai ap de aerosol si iti da o reteta cu care sa mergi la farmacie sa ti-o prepare si acasa ii pui tu in aparat cat ti-a spus dr,nepotelului meu ii dedea multe antibiotice si de cand are aerosolul ii da reteta care i-o prepara la farmacie si ii trece raceala si fara antibiotic si repet ca pretul nu conteaza eu cred ca la cele scumpe platesti firma.
merita sa il cumperi sa il ai in casa si poti sa il folosesti si tu la nevoie cumperi inca o masca separat pt adulti daca nu are inclusa.
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, March 3, 2010 10:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Lia multumesc multpupici
Alyna
Scris: Wednesday, March 3, 2010 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi avem de vreo 2 ani nebulizator(aparat aerosoli) si vreau sa spun ca e minunatfirstprize firstprize ....Pana sa-l cumparam, bagam o groaza de antibiotice in Matei pentru ca nu-i mai treceau racelile si se agravau de la o zi la altabanghead banghead uff uff .Numai eu stiu la cati medici am fost si cati bani am dat inutil pe tratamente.De cand il folosim pot sa numar pe degete de cate ori a mai avut nevoie de antibiotice...Afectiunile respiratorii se vindeca in maxim 2 zile.Il recomand tuturor,din suflet.
Am cumparat si aparat salin,dar nu prea l-am folosit pentru ca facea destul de mult zgomot si era deranjant.L-am dat mamei mele care in schimb e multumita de el.

Aparatul de aerosoli arata asa.De el e anexat un furtunas care are in capat masca sau piesa pentru nas.

Alyna attached the following image(s):
3.jpg

oanamaria
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:24 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Azi mi-am luat si eu aparat de aerosoli made in Italia si sunt bucuroasa ca l-am gasit la 230lei ca peste tot sunt peste 350lei .Mie mi l-a recomandat dr.pediatru si mi-a spus si unde-l gasesc .
Am luat saptamana trecuta si un umidificator electri c foarte silentios -abia se aude un pufait mic -asta -i de la Brico la 150lei si am pe lista si un aparat salin am vazut pe net la 150 lei ,dar asta in timp.
Voi aveti si folositi astefel de parate la cei mici?
giulia_mamik
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Si eu vreau musai un aparat salin.Am vazut pe net.Nu e asa scump si vad ca poate fi folosit si pe post de umidificator.Noi ne trezim cu gatul si sinusurile uscate rau de tot.Caldura asta din casa iti usuca sufletul in tinenervi .O sa dau o raita prin magazine ca sa vad ce gasescscratch
misha
Scris: Tuesday, October 25, 2011 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Noi avem aparat pentru aerosoli, pana acum am folosit doar ser fiziologic, desi am citit ca se pot folosi si alte medicamente prescrise de medic. Aici insa, nu recomanda nimic altceva pentru bebelusi decat in cazuri grave.
oanamaria
Scris: Tuesday, October 25, 2011 7:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Stefi si-a facut singur aerosolii-adica si-a tinut singur masca pe fata si apoi ce aramas mi-am facut eu ca tot ma ustura in gat.ras
marivic
Scris: Tuesday, October 25, 2011 7:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu tot aparat salin S2 am.Ii l-am pus lui Bogdan acum in camera.
gabyta
Scris: Tuesday, October 25, 2011 7:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
misha wrote:
Noi avem aparat pentru aerosoli, pana acum am folosit doar ser fiziologic, desi am citit ca se pot folosi si alte medicamente prescrise de medic. Aici insa, nu recomanda nimic altceva pentru bebelusi decat in cazuri grave.

Si noi avem aparat de aerosol si am folosit(doar la sfatul medicului) si medicamente cu serul fiziologic, dar cand are doar muculet sau e racit doar ser ai pun.
clalina
Scris: Wednesday, October 26, 2011 12:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Si noi avem aparat pt aerosoli , l-am folosit pt sara pana acum cu tratamet prescris de pediatra. Si sara isi face singura aerosolii chiar am fotografiat-o ( i se pare ei interesant ras ).

clalina attached the following image(s):
sam_7705mod.jpg

kali
Scris: Wednesday, October 26, 2011 8:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si noi avem, 2 bc., insa unul dintre ele e cu furtun lung si elastic la mascutza, asa ca sta singura si e mult mai comod. Oricum il preferam pe ala ca e si super silentios.

kali attached the following image(s):
aerosol-laica-ultrasunete_n01243_1295567001.jpg

miriam
Scris: Thursday, October 27, 2011 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
azi mi-am cumparat si eu aparat pt aerosoli, exact ca cel expus de Kali, sper sa ne faca bine, desi Davis acum seara nu l-a prea vrut...mai incercam maine.
kali
Scris: Friday, October 28, 2011 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
miriam wrote:
azi mi-am cumparat si eu aparat pt aerosoli, exact ca cel expus de Kali, sper sa ne faca bine, desi Davis acum seara nu l-a prea vrut...mai incercam maine.

Eu le pun desene pe laptop sau ii las sa se joace pe tableta in timp ce le fac aerosoli, asa incat ar sta cuminti si juma' de ora daca ar trebui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.