Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| aveti asa ceva? noi vrem sa cumparam pentru Andrei un aparat salin pentru ca el are probleme cu polipii si este mereu racit. ati utilizat, are efecte, merita? ce stiti despre umidificatoare? sunt utile?
din ce scrie despre el se pare ca este foarte eficient in tratarea si prevenirea bolilor respiratorii precum rinite, bronsite, bronsiolite, alergii, laringite etc. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi avem unul, abia achizitionat prin primavara , folosit insa doar de doua ori ...... Umidificatorul si aparatul salin cred ca sunt totusi diferite. Eu am umidificator si se poate pune doar apa simpla , eventual cu esente decongestionante. Aparatul salin banuiesc eu ca implica solutie salina .... si la al meu nu se cere asa ceva !
Roxanel, daca intra iti poate spune mai multe. Chiar am impresia ca s-a mai discutat pe tema asta pe aici , pe undeva ! Caut si iti arat acusica !
Aici |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu am luat un umidificator de la farmacie iarna trecuta pentru Karina ,cand are nasul infundat sta cumintica cu fata la tubulet pe unde ies aburii pentru 1 min 2,am incercat si eu si imediat se umezeste mucoasa nazala.Scopul cumpararii lui a fost pt aerul uscat din camera iarna din cauza caloriferului.Si acum o saptamana l-am folosit ,Karina avea nasucul infundat . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Andismom wrote:aveti asa ceva? noi vrem sa cumparam pentru Andrei un aparat salin pentru ca el are probleme cu polipii si este mereu racit. ati utilizat, are efecte, merita? ce stiti despre umidificatoare? sunt utile?
din ce scrie despre el se pare ca este foarte eficient in tratarea si prevenirea bolilor respiratorii precum rinite, bronsite, bronsiolite, alergii, laringite etc.
Si noi vrem sa achizitionam unul (aparat salin, nu umidificator), pentru ca Matei m-a terminat cu bronsitele, si mi-a zis o farmacista ca ea are si e foarte bun. Acum nu stiu ce sa zic, si noi mai studiem. |
|

| tati ne-a cumparat azi un aparat salin, a fost ieftinut, 125 ron si l-am pus deja in priza. se simte foarte placut aerul sarat si face bine la gat, eu simt deja efectul. sper sa ii fie de folos lui Andi pentru ca mi-e o mila de el, dragutul. cum se face bine, il voi opera de polipi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| E aparat pt aerosoli? La care copilul sta cu mascuta la nasuc si gurita si inspira aerul din tub? Intreb asta pt. ca eu am umezeala in casa si iarna sunt nevoita sa cumpar mereu dezumidificatoare. Se umezesc si bicuitii din pachetul desigilat. |
|

| wow Mariuta... eu am un aer atat de uscat in casa iarna ca ma trezesc cu gatul uscat tot!
aparatul asta este micut si se baga in priza si filtreaza aerul din camera, il face mai sarat. nu se pune pe fata sau gura. creeaza efect de salina. noi ne simtit foarte bine in aer sarat. si eu si sotul avem probleme cu nasul si gatul. eu sunt "fericita" posesoare a unei rinite si imediat simt aerul sarat, atat de bine imi face...
pentru balcon vreau sa cumpar un dezumidificator pentru ca spal mult si mereu este abur acolo iarna, ceea ce ingreuneaza uscarea rufelor. |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| E Salin, nu? |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu am aparat de aerosoli in casa ,Andrei in iarna trecuta am avut mari probleme cu el de la o simpla raceala am ajuns cu el la Cluj diagnosticat cu Bronho pneumatie astmatica,a fost foarte bolnav ,febra ,gatul inflamat foarte tare si mi sa recomandat ori un aparat salin ori aparat pentru aerosoli ,medicul imi zicea ca aparatul de aerosoli e mai scum si e mai bun,asa a si fost ,copilul meu sa facut bine si sunt foarte fericita ca si -a revenit si-am putut achizitiona acest aparat,il avem oin casa in orice momentr cand avem nevoie!!!A costat 350 ron,dar sunt multumita !!!Sanatate tuturor copiilor care au nevoie de acest aparat !!!! |
|

| Cristina, aparatul salin este cel despre care intrebam eu. si noi avem aparat de aerosoli insa ma intereseaza ce parere au cei care au folosit asa ceva.
Andru, da, se numeste Salin S2. face un aer foarte placut in camera. |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Are sora mea Salin,. dar nu l-a folosit prea mult pentru copii. Chiar, ia sa-i spun mamei sa mi-l aduca ... Sa-l incercam si noi.
Noi avem aparat de aerosoli si ii facem cu Nazomer. Stefan e in perioada mucioasa si ii dam bataie puternic cu ei. Voi ce solutii ati folosit/folositi pentru aerosoli?
Anca, chiar vrei sa-l operezi de polipi? Eu zic sa mai astepti un pic. Operatia nu este intotdeauna scaparea! Multa sanatate! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Anca, si noi tot Salin2 avem. M-am interesat si stiu ca filtrele sunt facute din sare de la Salina Tg. Ocna. E super, e silentios noaptea, ca ziua il las la putere mai mare. Mi s-a recomandat ca in fiecare camera sa existe unul, da' la bebelusi nu pentru ca e prea puternic pentru plamanii lor. La 1 an merge... Sa fiti sanatosi! |
|

| Leut, multumim asemenea si voua! nu stiam a la bebe nu e ok sa pui in camera. bine ca mi-ai zis. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, ce parere mai ai despre aparatul salin, dupa atata timp de folosire? Vezi vreo imbunatatire la voi? Cum ai comandat aparatul? Online? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| noi suntem multumiti de salin il tin noaptea in priza si se cunosc rezultatele.fiind din buzau nu ne facem probleme cu schimbarea filtrului |
|
|