|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ma ajutati va rog frumos ??? Mi-am achizitionat un Aparat de gatit cu aburi la care am facut peste pangasius cu cartofiori si piept de pui cu cartofi dar nu mai stiu ce sa fac? Voi folositi asa ceva?? Ce retete faceti?
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si eu tot as doar peste si legume faceam dar nu mai fac ca mor de foame pe langa aparat ,dureaza mult pana e gata .SE poate gati si orez daca ai timp si rabdare. |

| De ce mult??? Eu fac cartofii in vasul de jos si pestele sau puiul in cel de sus - pestele il pun ingheta - si nu a durat decat 40 min. Cel mai tare mi-am placut ca nu face caldura, nu miroase dar totusi isi pastreaza foarte mult gustul.
Multumesc de ideea cu orezul poate incerc azi |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| mai poti face omleta, in vasul de sus pui o foaie de hartie pt copt umeda si peste ouale batute ( eu asa fac in varoma de la thermomix la vapor) |

| Super Multumesc de idee |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| @ Teea
Eu gatesc de obicei pui (copane, piept) in vasul de sus si orez in vasul de jos. Masina mea are un vas special pentru orez care se pune in vasul steamer-ului. Grasimea de la pui curge in orez, si ii da un gust deosebit, ca de pilaf! Eu adaug in orez ceapa tocata (de obicei verde, e mult mai dulce!), morcov tocat sau dat pe razatoare, ardei gras, un pic de delikat...si imi iese o minunatie de pilaf!
De asemenea, gatesc vita si asparagus (ai grija, asparagus-ul se face intr-o clipita! 5 minute sunt arhisuficiente!), peste...cam atat ar fi. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mi-as lua si eu un steamer, dar ma intereseaza daca dureaza mult pana faci mancarea, daca iese gustoasa sau e ca si cum ar fi fiarta (desi pe unde am mai mancat era chiar bunicica), daca se curata/spala greu (f important la mine, ca ajung sa nu-l mai folosesc deloc dupa primele 3 tentative). Si poate imi recomandati niste firme mai bune, sau nu are importanta firma... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am avut si eu steamer dar nu e asa stralucit .Si imi aburea bucataria toata. Si tot pe aragaz se facea mai repede mancarea,tot la aburi.Am o sita speciala pe care o pun in vasul unde fierb mancarea jos e apa sus in sita mancarea si tot la abur se gateste.

I-am dat steamerul sorei mele si i-am cerut sita. E ideala aeasta sita.Si nu mai mori de foame langa aparatul care mai consuma si curent si iti strica si mobila de bucatarie cu abureala lui. In cratita pui capacul si aburul nu e asa mult ca la aparat. |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am cautata un topic potrivit dar nu am gasit , asa ca va intreb aici: si-a cumparat careva tigaie magica, la care -i face reclama la tv? sau a-ti vazut la cunostinte? ma bate gandul sa cumpar , inafara de ce am vazut la reclame nu stiu nimic, e buna, nu e buna .... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ai la care-i face reclama Mirabela?Daca e asta am primit-o si eu cadou si e ingrozitoare-o tabla care dupa 2 folosiri deja ruginise fundul si scotea un fum si nu puteai s-o folosesti pe uscat eu puneam mereu apa sau ulei ca altfel se ardeau alimentele . Am aruncat-o la gunoi fara pic de regret si de cate ori vad reclama le bodoganesc pe tantile alea care fac ele atatea mancaruri delicioase etc. |

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:Ai la care-i face reclama Mirabela?Daca e asta am primit-o si eu cadou si e ingrozitoare-o tabla care dupa 2 folosiri deja ruginise fundul si scotea un fum si nu puteai s-o folosesti pe uscat eu puneam mereu apa sau ulei ca altfel se ardeau alimentele . Am aruncat-o la gunoi fara pic de regret si de cate ori vad reclama le bodoganesc pe tantile alea care fac ele atatea mancaruri delicioase etc. da, Oana despre asta este vorba... deci nu este valabila, mercy de informatii |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oana, sigur ai primit cadou tigaia careia i se face reclama la TV? Sunt foarte multe si asemanatoare, dar nu e acelasi lucru daca o comandam direct de la cei cu reclamaTV sau alte magazine. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Era comandata de la reclama tocmai ca e cea mai buna! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Era comandata de la reclama tocmai ca e cea mai buna!
:( Intentionam sa-mi achizitionez si eu una. Cred ca tocmai m-am razgandit. Multumim de info!
Ca sa nu fiu off-topic. Sunt detinatoarea unui steamer marca Philips si sunt foarte multumita de el. Il folosesc la salate diverse (fierb legumele rapid), pilaf, atunci cand fierb porumb, paste, etc. |
|
|