TRIST!!
|
Foarte frumoase modele de papuci si m-ar iteresa cum se pot lucra slapii si daca se pot prinde de orce talpa.Botoseii sunt superbi.
|
Cred ca v-a trebui sa intru mai des ca aflu multe lucruri interesante.Si Alin (5 ani)are 2 carii dar mereu am lasat pe mai tarziu cu mersul la dr dar cred ca e cazul sa merg.
|
Salutare!Desi intru f rar pe aici,acum ca am intrat nu pot sa trec fara sa urez si nastere usoara si un copil sanatas de care sa va bucurati de el
|
buna!monique.am ales sa-ti raspund aici,nu m-a lasat la raspunsuri private ca nu am 50 mes postate,sper sa-l gasesti.scuze de intarziere dar intru foarte rar si atunci doar va citesc nu prea am timp sa postez si sa comunic cu voi.in legatura cu fetita mea multumesc lui dumnezeu e foarte bine merge alearga e totul in regula.dar cu toate aste in vara am sa merg si eu la iasi sa o o vada DR ca uneori m-i se pare ca duce un pic piciorul(talpa)in interior.Daca na-i fost la iasi inca mergi cu toata increderea da dr straticiuc, am mai trimis un copil si s-a rezolvat,un caz destul de grav.I-ti doresc numai bine si multa sanatate la copilul tau.Daca mergi la un dr bun cazul este rezolvabil.
|
Injectabil binenteles
|
Va rog daca mai are cineva D3 vrem si noi.alesia_alin@yahoo.it
|
Am si eu un chilot de abductie daca are nevoie cineva i-l ofer din toata inima.Am avut si un ham pawlik(cred ca am scris bine)dar l-am lasat dr-lui ortoped sa-l dea altui copil cu probleme.
|
SALUTARE!Si eu mi-am legat trompele dupa a doua cezariana.A trecut un an jumatate si ma simt bine.Cand am hotarat sa fac asta nu eram documentata deloc sau nu auzisem de riscuri si credeam ca daca vor fi ele v-a trebui sa-mi spuna dr.Dupa ce am iesit din spital si am spus in dreapta si in stanga de legare toti au inceput ca nu e tocmai bine ce-am facut (dereglari,dureri de cap etc)Deocamdata sunt bine si m-am mai linistit dupa ce am citit despre acest subiect ca aveam ceva temeri.
|
Toti sunteti foarte scumpi... chiar nu as putea decide pe care sa votez.Pana atunci va pup pe toti.
|