Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| M-am invatat sa fierb seara cate o cana de apa si una de ceai din care bea V dupa cum doreste, uneori mai scapa si la apa minerala, ca aia ii place cel mai mult, dar incerc sa-l mai dezvat. Sucuri, oricum nu are voie, nici macar de fructe, si in afara de spirt altceva nu serveste. |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Karina bea de mica numai apa la sticla plata nu i-am fiert-o niciodata cred ca nu e nevoie unele au si poza cu bebe pe ele ,dar sucuri nu bea ii place rau apa .Si eu beau tot apa plata de cand am plecat din tara,numai sotul bea de la robinet. |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Apa de la robinet in Israel este plina de nisip si are un gust
Eu una nici nu ma pot atinge de ea. Asa ca, caram la sticle de apa plata de ne vine rau !!! Noi bem cam 2 baxuri de 6 sticle ( 1,5l buc) pe saptamana.
Dar cand fetele erau mici, ni se recomandase sa le fierbem apa de la robinet. Ni s-a spus ca apa plata contine fluorine recomandate pentru bb.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi bem numai apa plata, nu mai fierbem apa de la robinet ca ne era lene si nu ne prea placea la gust. Sucuri, ceaiuri - sa nu le vedem Nu de alta dar nu ne plac. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cat fetita mea a fost mica i-am cumparat apa speciala pentru bebelusi.Acum bea apa Panna , apa recomandata pentru copii. Noi bem apa plata .Cand mergem in Romania bem apa de la un izvor care il avem in apropierea casei sau apa de la fantana. |