Apa si ceaiul - cum si cat la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Tuesday, September 5, 2006 2:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Si ce daca Nico, Alex numai apa bea!sic
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, September 5, 2006 2:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:
Si ce daca Nico, Alex numai apa bea!sic

Cateodata disper ca nu vrea suc de fructe. Ii storc cate o portocala dulce, dulce si ea tot se stramba ca-i acra si inchide guritza strategic. In privinta ceaiului chiar nu-i nici o pierdere.sic
danab
Scris: Tuesday, September 5, 2006 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru bea ceai de musetel si/sau tei, fara zahar, apa plata si sucuri de fructe (mai nou, de struguri) mai mult cu lingurita bataus sa patam hainutele.
Bea cam 100 ml pe zi.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, September 5, 2006 2:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

danab wrote:
sucuri de fructe (mai nou, de struguri) mai mult cu lingurita bataus sa patam hainutele.
Bea cam 100 ml pe zi.

Pai acum o poti forta ca-i micutza dar a mea la 14 luni da din manutza, comenteaza si ma cearta ca o fortez sa pape ce nu-i place. Ma mir de sucul de struguri ca de obicei strica la burtica copilasii de 10 ani, cum de-l suporta Miruna la 6 luni?
oana_buru
Scris: Tuesday, September 5, 2006 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Si eu bebelusului meu ii dau lapte praf din prima saptamana de viata Humana 1 si ceai Hipp care nu-i prea place dar tot reusesc sa-i dau 50-100 ml pe zi,lapte are cam 7 mese de 140 ml
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 12:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
In sfarsit, Sasha accepta ceaiul, altul decat baby drink. yes hainoroc alcool dance

Acum bem ceai instant de fenicul, de la Hipp si incercam sa trecem la ceai la pliculete, dar...treptat. ras cool thumright bravo
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:37 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

taki wrote:

incercam sa trecem la ceai la pliculete, dar...treptat. ras cool thumright bravo

Nu te sfatuiesc, sincer. Pentru ca ceaiul de la pliculet, spre deosebire de ala granulat, e innecacios. David nu il accepta decat daca in el pui un pliculet de baby drink sau de ceai granulat. Si siner, am gustat si eu din el si nu l-as bea. puker
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:34 PM
Nivel

Kiki wrote:

Nu te sfatuiesc, sincer. Pentru ca ceaiul de la pliculet, spre deosebire de ala granulat, e innecacios. David nu il accepta decat daca in el pui un pliculet de baby drink sau de ceai granulat. Si siner, am gustat si eu din el si nu l-as bea. puker

Multumesc pentru sfat! pupici pupici

Chiar nu stiam. Dar, ceaiul instant este ok in orice doza? oare ma gandesc ca este totusi INSTANT si cel mai bie ar fi sa o obisnuiesc cu cele naturale?! uff oare scratch
Miri
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Taki, eu zic sa o lasi pe Sasha sa bea ceai instant, mai ales ca ii place.Crezi ca vei avea intotdeauna posibilitatea sa fierbi apa si sa lasi pliculetul de ceai sa se infuzeze?uff
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:44 PM
Nivel

Taki, poti sa o obisnuiesti cu ceaiuri naturale, mai incolo spre un an cand poti pune in el miere sau zahar, lucru care nu il mai face atat de innecacios. Atata timp cat pe cutia de ceiut instant scrie ca merge pt varsta copilului tau, eu zic ca e ok sa ii dai.
taki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:49 PM
Nivel

Kiki wrote:
Taki, poti sa o obisnuiesti cu ceaiuri naturale, mai incolo spre un an cand poti pune in el miere sau zahar, lucru care nu il mai face atat de innecacios. Atata timp cat pe cutia de ceiut instant scrie ca merge pt varsta copilului tau, eu zic ca e ok sa ii dai.

Ok, o sa mergem pe instant ca ne merge tare bine! ras yes
Kiki
Scris: Thursday, October 5, 2006 8:53 PM
Nivel

Taki, cool
Ely
Scris: Friday, January 5, 2007 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor Karina bea numai apa nici nu stie gustul ceaiului ,dar sapataman trecuta i-am dat ceai de musetel si l-a refuzat ,oare pot sa-l indulcesc cu miere sau cu zahar?pupici
Maria & Mario
Scris: Friday, January 5, 2007 5:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Cu miere , putin, progresiv cantitativ . Eu asa ii indulcesc mancarea . Zahar nu i-am dat , ca din cookies si biscuiti isi ia destul si nu ma incanta.
danab
Scris: Friday, January 5, 2007 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu ii dau ceai fara zahar si-l bea alcool, dar daca vede biberon de apa pe langa ea, ala il prefera.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.