Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Si ce daca Nico, Alex numai apa bea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| leut wrote:Si ce daca Nico, Alex numai apa bea!
Cateodata disper ca nu vrea suc de fructe. Ii storc cate o portocala dulce, dulce si ea tot se stramba ca-i acra si inchide guritza strategic. In privinta ceaiului chiar nu-i nici o pierdere. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru bea ceai de musetel si/sau tei, fara zahar, apa plata si sucuri de fructe (mai nou, de struguri) mai mult cu lingurita sa patam hainutele. Bea cam 100 ml pe zi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| danab wrote:sucuri de fructe (mai nou, de struguri) mai mult cu lingurita  sa patam hainutele. Bea cam 100 ml pe zi.
Pai acum o poti forta ca-i micutza dar a mea la 14 luni da din manutza, comenteaza si ma cearta ca o fortez sa pape ce nu-i place. Ma mir de sucul de struguri ca de obicei strica la burtica copilasii de 10 ani, cum de-l suporta Miruna la 6 luni? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Si eu bebelusului meu ii dau lapte praf din prima saptamana de viata Humana 1 si ceai Hipp care nu-i prea place dar tot reusesc sa-i dau 50-100 ml pe zi,lapte are cam 7 mese de 140 ml |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| In sfarsit, Sasha accepta ceaiul, altul decat baby drink.
Acum bem ceai instant de fenicul, de la Hipp si incercam sa trecem la ceai la pliculete, dar...treptat. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Nu te sfatuiesc, sincer. Pentru ca ceaiul de la pliculet, spre deosebire de ala granulat, e innecacios. David nu il accepta decat daca in el pui un pliculet de baby drink sau de ceai granulat. Si siner, am gustat si eu din el si nu l-as bea. |
|

| Kiki wrote:Nu te sfatuiesc, sincer. Pentru ca ceaiul de la pliculet, spre deosebire de ala granulat, e innecacios. David nu il accepta decat daca in el pui un pliculet de baby drink sau de ceai granulat. Si siner, am gustat si eu din el si nu l-as bea.
Multumesc pentru sfat!
Chiar nu stiam. Dar, ceaiul instant este ok in orice doza? ma gandesc ca este totusi INSTANT si cel mai bie ar fi sa o obisnuiesc cu cele naturale?! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki, eu zic sa o lasi pe Sasha sa bea ceai instant, mai ales ca ii place.Crezi ca vei avea intotdeauna posibilitatea sa fierbi apa si sa lasi pliculetul de ceai sa se infuzeze?
|
|

| Taki, poti sa o obisnuiesti cu ceaiuri naturale, mai incolo spre un an cand poti pune in el miere sau zahar, lucru care nu il mai face atat de innecacios. Atata timp cat pe cutia de ceiut instant scrie ca merge pt varsta copilului tau, eu zic ca e ok sa ii dai. |
|

| Kiki wrote:Taki, poti sa o obisnuiesti cu ceaiuri naturale, mai incolo spre un an cand poti pune in el miere sau zahar, lucru care nu il mai face atat de innecacios. Atata timp cat pe cutia de ceiut instant scrie ca merge pt varsta copilului tau, eu zic ca e ok sa ii dai.
Ok, o sa mergem pe instant ca ne merge tare bine! |
|

| Taki, |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetelor Karina bea numai apa nici nu stie gustul ceaiului ,dar sapataman trecuta i-am dat ceai de musetel si l-a refuzat ,oare pot sa-l indulcesc cu miere sau cu zahar? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cu miere , putin, progresiv cantitativ . Eu asa ii indulcesc mancarea . Zahar nu i-am dat , ca din cookies si biscuiti isi ia destul si nu ma incanta. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu ii dau ceai fara zahar si-l bea , dar daca vede biberon de apa pe langa ea, ala il prefera. |
|
|