Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sousourel multumesc chiar am nevoie pentru scaune ca au devenit moi,sper sa gasesc daca nu menta. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| David bea in fiecare zi 2 biberoane de 300 ml ceai de fructe si 1 biberon de 250 ml apa. E mult, e putin? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:David bea in fiecare zi 2 biberoane de 300 ml ceai de fructe si 1 biberon de 250 ml apa. E mult, e putin?
Nu e mult, nu e putin, daca atat vrea, atat da-i. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ely wrote:Sousourel multumesc  chiar am nevoie pentru scaune ca au devenit moi,sper sa gasesc daca nu menta.
Ceai de chimen, ceai de afinis. Cred ca poti gasi la plafar.
Kiki, daca atata are nevoie (mai ales daca-i este cald), cred ca e ok. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu cred ca bebelusii beau apa si ceai in funcite de nevoile lor... Sara are zile in care bea 300 ml.ceai in 24 ore, iar cind a fost foarte cald,zilele trecute, a baut 200ml.de ceai in doar o ora. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Elena bea cam 250ml-300ml in 24 h, mai ales noaptea sau cand o culc...pt ca nu mai vreau sa-i pun sanul in gura mereu cand se trezeste. Ce nalamurire am este, daca poate cineva sa-mi explice, de ce nu avem voie sa dam miere de albine la copiii sub 1 an? Eu ii dau fetei mele miere de albine in ceai ca altfel nu bea lichide nici 50ml.
|
|

| "mierea poate contine germeni care produc o boala grava,numita botulism,si de care sistemul digestiv al sugarului nu este suficinet de matur ca sa se apere"
Ingrijirea sugarului si copilului de dr.Spock |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Buna fetelor baietelul meu de 1 luna si 2 sapt papa 140-170ml de lapte si 100ml ceai in 24h nu este cam mult pt varsta lui?Dr mi-a zis sa-i dau cat vrea daca el are foame sa-i dau dar mie frica sa nu-si mareasca stomacelul, a luat in greutate intr-o luna 1800g,mult nu?pupici |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| oana_buru wrote:Buna fetelor baietelul meu de 1 luna si 2 sapt papa 140-170ml de lapte si 100ml ceai in 24h nu este cam mult pt varsta lui?Dr mi-a zis sa-i dau cat vrea daca el are foame sa-i dau dar mie frica sa nu-si mareasca stomacelul, a luat in greutate intr-o luna 1800g,mult nu?pupici
Daca a luat in greutate 1800 intr-o luna nu este din cauza ceaiul. Parerea mea ca e cam mult. In ceea ce priveste ceaiul, eu zic sa-i dai atat cat doreste, exact cum ti-a spus medicul. |
|

| Draga mea, la virsta asta e important sa manince atit cit doreste, nu poti sa ii diminuezi portiile de laptic pentru ca va plinge de foame. Cantitatea de ceai consumata zilnicmi se pare un pic cam mare... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| oana_buru wrote:Buna fetelor baietelul meu de 1 luna si 2 sapt papa 140-170ml de lapte si 100ml ceai in 24h nu este cam mult pt varsta lui?Dr mi-a zis sa-i dau cat vrea daca el are foame sa-i dau dar mie frica sa nu-si mareasca stomacelul, a luat in greutate intr-o luna 1800g,mult nu?pupici Nu este deloc mult cat papa el, insa se pare ca asimileaza foarte bine tot ce-i dai. Nu ne-ai spus ce lapte ii dai baietelului. Fetita mea bea Milumil 1, iar la 1 luna si jumatate bea de 5 ori pe zi cate 150 ml lapte, plus 100 ml de ceai. Acum, la 3 luni jumatate, bea 230 ml lapte de 4 ori pe zi si 200 ml ceai si apa (in functie de cat de sete ii e, uneori bea apa, care-i potoleste mai bine setea decat ceaiul care este dulce). |
|

Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Andi nu bea deloc ceai sau apa, se stramba tare urat si nu mai vrea sub nici o forma. Avand in vedere ca deja papa si altceva nu ar cam trebui sa se hidrateze? Ce sa fac? Cum sa il conving sa bea? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Anca wrote:Andi nu bea deloc ceai sau apa, se stramba tare urat si nu mai vrea sub nici o forma. Avand in vedere ca deja papa si altceva nu ar cam trebui sa se hidrateze? Ce sa fac? Cum sa il conving sa bea?
Poate suna aiurea ce zic eu dar la mine a mers. Nici fiica-mea nu vroia sa bea apa. Cand era constipata ii ziceam Mami daca bei APA faci KAKI. Si tot repetam ca un papagal. Dupa asta, am sesizat ca dupa joaca vrea intotdeauna apa. Si cand se trezeste din somn. Eu ii dau apa cu biberonul. Dar poti folosi si o canita adecvata varstei. Desi apa fiind subtire curge cam mult si se cam ineaca. Eu zic sa il tentezi cu apa dupa ce se joaca sau se trezeste din somn. Daca nu vrea cu bibe incearca cu o canuta frumos colorata. |
|

Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Suna bine ce zici tu! Daaaaa.... avem canuta colorata, dar are ventil, nu curge daca nu trage bebe din ea. Mersi frumos, incercam! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| I-am luat de la Humana ceai de fructe si-l uraste pur si simplu. Asa ca l-am baut eu. Tot fan APA ramane, nu vrea nici un soi de alt lichid. |
|
|