Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Laboratoarele Fares au un ceai de fragutze pt copii. Se gaseste in farmacii si in supermarket (ultima oara am cumparat din carrefour) Cele de la Hipp mi se par cam scumputze, plus ca sunt indulcite. Eu nu sunt adepta lichidelor indulcite mai ales la copii. O sa le bea doar ca sunt dulci nu ca ii este sete si uite asa va avea o senzatie de satietate si va refuza mancarea. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| mariuta wrote:Laboratoarele Fares au un ceai de fragutze pt copii. Se gaseste in farmacii si in supermarket (ultima oara am cumparat din carrefour) Cele de la Hipp mi se par cam scumputze, plus ca sunt indulcite. Eu nu sunt adepta lichidelor indulcite mai ales la copii. O sa le bea doar ca sunt dulci nu ca ii este sete si uite asa va avea o senzatie de satietate si va refuza mancarea. ok,o sa caut ceai de fragute de la fares!Multumesc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| evelina27m wrote:Eu nu sunt lamurita cu apa data la bebelusi - chiar ca nu-mi mai amintesc. Deci, cum se procedeaza cu bebeii? Cand li se da apa sa bea? Cata apa li se da? Dar ceai? Daca nu are colici, trebuie sa-i dau in fiecare zi ceai? Ce fel de ceai si cat? eu iam dat din primele zile de dupa maternitate ceai ptr colici si acuma la 7 luni imi bea in jur de 3 sticlute pe zi (poate si din cauza calduri) in schimb apa nu i-a placut de loc si pediatra mi-a interzis sa ii dau ceai cat timp mai alaptez dar nu am ascultat-o ptr ca precis la bebe ii si sete nu numai foame |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| bea86 wrote: eu iam dat din primele zile de dupa maternitate ceai ptr colici si acuma la 7 luni imi bea in jur de 3 sticlute pe zi (poate si din cauza calduri) in schimb apa nu i-a placut de loc si pediatra mi-a interzis sa ii dau ceai cat timp mai alaptez dar nu am ascultat-o ptr ca precis la bebe ii si sete nu numai foame
3 sticlute pe zi? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| mariuta wrote:Laboratoarele Fares au un ceai de fragutze pt copii. Se gaseste in farmacii si in supermarket (ultima oara am cumparat din carrefour) Cele de la Hipp mi se par cam scumputze, plus ca sunt indulcite. Eu nu sunt adepta lichidelor indulcite mai ales la copii. O sa le bea doar ca sunt dulci nu ca ii este sete si uite asa va avea o senzatie de satietate si va refuza mancarea.
Uite cu ceaiurile astea indulcite m-am pcalit si eu in sensul ca i-am dat lui Vlad ceai Baby Drink pentru ca doctorita pediatru l-a recomandat impotriva colicilor. Dar abia apoi am vazut ca e cu zahar adaugat si cand am incercat sa-i dau ceai de musetel n-a vrut sa-l bea pentru ca nu era dulce. Voi ce faceti, indulciti ceaiul? Cu ce, zahar sau miere? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| rosenfeld_claudia wrote:
Uite cu ceaiurile astea indulcite m-am pcalit si eu in sensul ca i-am dat lui Vlad ceai Baby Drink pentru ca doctorita pediatru l-a recomandat impotriva colicilor. Dar abia apoi am vazut ca e cu zahar adaugat si cand am incercat sa-i dau ceai de musetel n-a vrut sa-l bea pentru ca nu era dulce. Voi ce faceti, indulciti ceaiul? Cu ce, zahar sau miere?
Eu ii dau doar ceaiuri granulate care sunt indulcite cu fructoza sau glucoza.Mierea e interzisa pana la varsta de 1 an. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Poti cumpara glucoza de la farmacie si sa-l indulcesti tu. Eu ii dau Baby Drink diluat in 100-150 ml. sau ii fac ceai de fenicul, chimen, anason si menta si-l indulcesc cu 2 lingurite de glucoza. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Parere personala ...decit sa-i bagi glucoza si alte alea mai bine ia ceaiuri care contin indulcitor din start. Mierea de albina poate produce botulism si dupa virsta de un an asa ca este discutabila faza cu introducerea ei.:018: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| eu la bebele meu iam dat miere pe suzetica cand mai era agitat si se calma repede..iar cat despre ceaiuri eu cumpar de finochio...si ii fac cu apa calduta si bea linistit asta de pe la 4 luni...iar apa tot de la 4 luni am inceput nu mi-a zis nimeni am facut cum am considerat...pentru ca piept nu iam mai dat de pe la 3 luni...ca nu am mai avut: plus ca borcanele de alea mici omogenizante...ii dau de pe la 3 luni jumate ...folositi si voi???cum le dati sa manace???le preaparati sau pur si simplu numai le incalziti si le dati??? |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Eu nu vreau sa il invat pe borcanele dinalea din comert si pe mincare facuta de mine. Alea sunt bune daca pleci la drum si nu poti sa ii faci tu ca se strica sau ceva dar in rest asa nu.Apa nu vrea nici al meu nici nu pune limba se strimba,iar ceai ii dau in continuare chimen si anason chiar daca nu mai are colici dar o sa incerc cel de frgute care ziceti voi. |
|

| cristinaflorina wrote:Eu nu vreau sa il invat pe borcanele dinalea din comert si pe mincare facuta de mine. Alea sunt bune daca pleci la drum si nu poti sa ii faci tu ca se strica sau ceva dar in rest asa nu.Apa nu vrea nici al meu nici nu pune limba se strimba,iar ceai ii dau in continuare chimen si anason chiar daca nu mai are colici dar o sa incerc cel de frgute care ziceti voi. mamica da spune-mi si mie ce ii faci de papa??de fapt eu borcanelel alea le pun in supica de pui care o fac...doar ceva rau cred ca nui face nu???na is incepatoare ... |
|

| mama lui rik wrote:mamica da spune-mi si mie ce ii faci de papa??de fapt eu borcanelel alea le pun in supica de pui care o fac...doar ceva rau cred ca nui face nu???na is incepatoare ...
Noi oricum suntem la inceput cu diversificarea dar mi se par scumpe si nu imi permit sa cumpar zilnic la asta m-am referit. De ex am vazut un borcanel cu piure de legume morcov, pastirnac si inca ceva parca pire pe care il pot face si eu in casa la blender. |
|

| cristinaflorina wrote:
Noi oricum suntem la inceput cu diversificarea dar mi se par scumpe si nu imi permit sa cumpar zilnic la asta m-am referit. De ex am vazut un borcanel cu piure de legume morcov, pastirnac si inca ceva parca pire pe care il pot face si eu in casa la blender.
pai asta vroiam sa stiu...ca binenetels eu nu le cumpar le primesc..si is cu carnita de vita,miel,curcan,curcan.iepure,pui,etc.....si sunt si de fructe...diferite si lui ii plak...bine ce se poate face acasa cum zici tu le fac acasa...ca doa nu imi cad mainile...numa k na daca tot le primesc vroiam sa stiu daca is bune sa i le dau...multumesc te pop |
|

| mama lui rik wrote: pai asta vroiam sa stiu...ca binenetels eu nu le cumpar le primesc..si is cu carnita de vita,miel,curcan,curcan.iepure,pui,etc.....si sunt si de fructe...diferite si lui ii plak...bine ce se poate face acasa cum zici tu le fac acasa...ca doa nu imi cad mainile...numa k na daca tot le primesc vroiam sa stiu daca is bune sa i le dau...multumesc te pop
A asa da ca le primesti daca le primeam si eu da dar sa dai bani zilnic pe ele....... te pup si eu
|
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor va rog sa treceti cu discutiile despre papa la topicul deschis pe aceasta tema. |
|
|