Apa si ceaiul - cum si cat la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Friday, January 5, 2007 6:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Oana,Dana multumesc frumos asa am sa fac am sa-i pun putina miere.pupici pupici
crista
Scris: Monday, February 5, 2007 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
eu nu prea i-am dat la david ceai, cand era mai mic pana pe la 3 luni, ii dadeam ceai de chimion...se simtea fosrte bine de la el, ii puneam si un varf de lingurita de zahar. acum ii dau destul de rar, mai mult apa fiarta si raita sic
adynanemona
Scris: Thursday, February 15, 2007 10:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
noi bem foarte putina apa ,in schimb ceai cat de mult<musetel si tei>, folosim apa plata

adynanemona attached the following image(s):
ai17700n129315[1].gif

Alyna
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Lui Matei nu i-am dat deloc apa simpla pana acum.Bea in schimb cam un litru de ceai pe zi.Ii place ff mult.De exemplu,nu adoarme seara decat dupa ce bea ceiut.Ii dau ceai de fenicul.In primele 2 luni i-am dat Babycalm.
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 1:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Alyna wrote:
Lui Matei nu i-am dat deloc apa simpla pana acum.Bea in schimb cam un litru de ceai pe zi.Ii place ff mult.De exemplu,nu adoarme seara decat dupa ce bea ceiut.Ii dau ceai de fenicul.In primele 2 luni i-am dat Babycalm.

waw asa de mult ceai bea alcool, David la varsta lui Matei, bea cred ca maxin 200 ml pe zi
Alyna
Scris: Thursday, April 12, 2007 1:37 PM
Nivel

Al meu e betivan mare alcool alcool Ar bea toata ziua ceai daca ar putea. Uneori refuza lapticul pana nu-i dau cateva gurite de ceai.Dar ma bucur ca e setila mare;de exemplu, acum cu raceala si mai ales cu infectia urinara, a fost super bine ca s-a hidratat corespunzator.thumright
afrodita mama de elena
Scris: Thursday, April 12, 2007 5:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
si noi bem cam 250 ml de ceai pe zi si avem 11 luni.
coco
Scris: Sunday, October 21, 2007 4:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Baietelul nostru Andrei are acum 4 ani dar imi amintesc ca pana la 6 luni nu i-am dat nici apa si nici ceai (la recomandarea medicului). A fost alaptat la san pana la 9 luni.cool
Alyna
Scris: Monday, October 22, 2007 6:37 PM
Nivel

Matei nici acum nu a renuntat la obiceiul de a bea f mult ceai.Ma bucur pentru asta deoarece a fost bolnavior si a facut febra mare si doar asa s-a hidratat corespunzator.Acum ii fac ceai din chimion,anason si tei deoarece e agitat noaptea si-l cam doare burtica(nu-mi dau seama de ce...).
Jasmine
Scris: Thursday, November 1, 2007 10:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Daca bebe primeste si formula pe langa san, este necesara apa? Are scaunele prea rare si m-am gandit ca n-ar strica putina apa...am incercat, dar nu o cam refuza.
Voi ce experiente aveti in sensul acesta?
Ceai nu i-am dat si nici nu cred ca are rost de vreme ce exista apa. Eu nu ma omor cu ceaiurile si nici ei n-am de gand sa-i dau, nici nu a avut colici.
Roxanel
Scris: Thursday, November 1, 2007 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Jasmine wrote:
Daca bebe primeste si formula pe langa san, este necesara apa? Are scaunele prea rare si m-am gandit ca n-ar strica putina apa...am incercat, dar nu o cam refuza.
Voi ce experiente aveti in sensul acesta?
Ceai nu i-am dat si nici nu cred ca are rost de vreme ce exista apa. Eu nu ma omor cu ceaiurile si nici ei n-am de gand sa-i dau, nici nu a avut colici.

Eu i-am dat apa cu lingurita de cand s-a nascut ca sa o ajut cand era constipata.
Jasmine
Scris: Thursday, November 1, 2007 11:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Cu lingurita nu vrea deloc, din biberon tot mai trage cateva guri pana isi da seama ca e apaalcool
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, November 8, 2007 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2007
Apa nu vrea deloc,ceai foarte putin,suc de fructe nici ala...cred ca nu ii e sete pur si simplu...O sa ii cumpar si eu ceai de fenicul sa vad poate ii place...
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 8, 2007 12:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Feniculul
Familia: Umbelliferae
Efecte benefice: antiseptic, carminativ, sedativ, creste diureza, galactogog, sedativ usor, antispastic bronsic, expectorant
Partea utilizata: fructul
Mod de preparare si administrare:
- infuzie uz intern: pentru copiii sugari, 5-6 fructe zdrobite la 200 ml apa clocotita; se bea in 3 reprize dupa mesle principale; pt adulti, o jumatate de lingurita fructe zdrobite la 200 ml apa clocotita, se bea tot in 3 reprize dupa mesle principale
- infuzie uz extern: doza se dubleaza la aceeasi cantitate de apa, si se utilizeaza in gargarisme sau in aplicatii locale sub forma de comprese

ATENTIE: MARIREA DOZEI PROVOACA EFECTE NEGATIVE SEVERE!!!

sursa
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, November 8, 2007 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2007
mariuta wrote:
Feniculul
Familia: Umbelliferae
Efecte benefice: antiseptic, carminativ, sedativ, creste diureza, galactogog, sedativ usor, antispastic bronsic, expectorant
Partea utilizata: fructul
Mod de preparare si administrare:
- infuzie uz intern: pentru copiii sugari, 5-6 fructe zdrobite la 200 ml apa clocotita; se bea in 3 reprize dupa mesle principale; pt adulti, o jumatate de lingurita fructe zdrobite la 200 ml apa clocotita, se bea tot in 3 reprize dupa mesle principale
- infuzie uz extern: doza se dubleaza la aceeasi cantitate de apa, si se utilizeaza in gargarisme sau in aplicatii locale sub forma de comprese

ATENTIE: MARIREA DOZEI PROVOACA EFECTE NEGATIVE SEVERE!!!

sursa

Mersi frumos,Mariuta!
M-am gandit si mai bine ii iau niste ceaiuri de fructe de la hipp,sa ma interesez cum sunt astea ca nu i-am dat niciodata.De baut trebuie sa bea ceva pe parcursul zilei,inafara de lapte,nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.