Apa si ceaiul - cum si cat la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristinaflorina
Scris: Wednesday, November 19, 2008 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
dya wrote:
Fetelor va rog sa treceti cu discutiile despre papa la topicul deschis pe aceasta tema.angel

Sa traiti am inteles am luat-o pe araturahainoroc
dya
Scris: Wednesday, November 19, 2008 4:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
cristinaflorina wrote:

Sa traiti am inteles am luat-o pe araturahainoroc

hohot hohot angel
Ana
Scris: Thursday, November 20, 2008 9:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
va rog scuzati-ne plssssorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry cateodata ma iau cu vorba si uitcomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove scuze ok???
rosenfeld_claudia
Scris: Thursday, November 20, 2008 9:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
In sfarsit am invatat sa bem apa in loc de ceai!! topai
alexandrabogdan
Scris: Thursday, March 11, 2010 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
si noi bem ceiut intre mese, dar nu mai mult de 100 ml in 24 de ore.asa ne-a zis pediatra, ca ar trebui la varsta ei.bem ceai de colici si de musetel, dar musetel numai cand e constipata
Bretonelle
Scris: Friday, March 12, 2010 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Si noi bem ceiut de colici(chiar daca nu avem yes ),cam o data pe zi 50ml...dar se intampla cateodata sa ii dau si la 2 zilepupici
Ana
Scris: Friday, March 12, 2010 10:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si noi folosim ceaiul de finochio este foarte bun si il calmeaza pe scumpelul meu,pe langa el bea si Rikiras
Cristali
Scris: Monday, March 29, 2010 1:20 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Albertutzu' meu bea ceiut in loc de apa de cand avea 2 luni, ceiut de fragute neindulcit si-i place la nebunie, acum nu stiu daca pot sa-i dau si apita in loc de ceai sau ar trebui sa alternez la inceput? Voi ce ziceti sa renuntam la ceiutz de acum sau sa mai asteptam pana la o varsta peste 1 an?
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, April 20, 2010 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
De cand e bine sa le dam ceai la bebelusi? Aici se spune ca pana la 6 luni nu e bine sa le dai apa sau ceai...dar am primit sfaturi de prin jur cum ca ar trebui sa ii dau intre mese si sa ii fac un program in felul asta..ca cica papa prea des si se obisnuieste sa pape des si putin si iar ma ia gaia pana la 2 ani cu laptele noaptea...asa cum am patit la Alex..maseluta
monique
Scris: Wednesday, April 21, 2010 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Eu nu le-am dat deloc apa sau ceai pana pe la 7-8 luni. Acum, odata cu diversificarea ii mai dau cate o gurita de apa dupa masa, dar doar cat se ise curete gurita, nu sa se sature. Nu stie sa foloseasca biberonul decat pe post de jucarie, asa incat ii dau cu lingurita. Cand stiu ca ii este sete (sau foame) ii dau laptic de la tzitzi!. Referitor la bautul des mda, si eu tin sa fiucam pe acolo cu parerea. Daca e mai rar e mai mult si papa mai bine!
Ely
Scris: Wednesday, April 21, 2010 10:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Karinutei nu i-am dat ceai nici nu a stiut gustul ceaiului pana pe la 2 ani si nici acum nu-i prea place bea foarte rar.Apa i-am dat din cate imi aduc aminte pe la 7-8 luni si de atunci este fun apa.angel
Cu gogosel am sa procedez la fel,daca am lapte pana la 6 -7 luni.hearts
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:04 PM
Nivel

Monique computerlove Multumesc!pupici pupici pupici Lui Alex nu i-am dat apa sau ceai pana i-am inceput diversificarea pe la 5 luni jumatate si atunci nu bea prea mult. Acum incep sa ma chinui sa ii fac un program domnisoarei ca vad ca e mai shmechera decat frate-su....are senzori in fund si cum o pun jos cum maraie (off topic ras ) si ma gandeam la metode...Cu mancatul mai rar am incercat aseara ...e drept ca jumatate de ora a marait dar si cand a prins sa manance, a golit tot ce-a putut si a si dormit 3 ore dupa...alcool
Elycomputerlove computerlove hearts multumesc! Intrebare off topic: cam cat de des ii dai sa pape lui Erik in parcurs de 24 ore? pupici
Ely
Scris: Wednesday, April 21, 2010 10:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Praslea cam in aceeasi situatie suntem si noi ,as incerca si eu sa-i fac un program ca suge destul de des mai ales dimineata pana in ora 13 ,dar suge putin apoi ia o pauza si iar ar vrea sa pape.Nici nu am numarat de cate ori, dar destul de des,mai ales ca are colici si nu stiu ce sa-i mai fac si il mai pun la san ia2-3 guri si iar tipa.Azi m-a terminat nu stiu sigur daca am lapte indeajuns ca era in stare sa pape tatica cu totul si era tare agitat ,apoi isi sugea pumnul.L-am pus din nou dupa 10 min si a mai gasit ceva laptic si acum doarme linistit.computerlove hearts
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, April 22, 2010 5:00 AM
Nivel

Ely, stiu ca sunt off topic dar uite ce am incercat azi: i-am dat din 2 in 2 ore, indiferenta cat maraia...cand o apuca maraiala si o vedeam ca strange genunchii la piept, o luam la plimbare prin casa...de fiecare data cand a papat la 2 ore (ce-i drept nervii mei nu sunt atat de tari sa reziste la tzignalul ei...) a papat bine si a dormit si mai bine dupa...La Alex stateam dupa el, cand vroia, cum vroia era servit...si uite cum am ajuns sa ii dam lapte pana tarziu pe timpul noptii. Am de gand sa ii fac program ca nu rezist nervos si singura si cu 2 copii mici..pardon...3 sic O sa incerc noaptea sa ii dau din 3 in 3 ore, sa vad daca reusesc...ziua e mai simplu, noaptea cum incepe sa maraie cum e servita, sunt buimaca de somn si vreau sa taca sa pot dormi si eu...Daca incepe rau de tot cred ca imi fac bagajelul si merg acasa, macar sa stea ALex cu cineva pe timpul zilei si sa ma odihnesc si eu...Oricum, e mai usor decat mi-am inchipuit...
II dau Bonnisan din primele zile de viata si e mai bine decat la ALex...daca incepe mai puternic (la Alex stiu ca a fost cosmar intre 2 si 3 luni), ii adaug si Infacol...Bonnisanul am vazut ca e si supliment asa ca nu are ce sa ii strice....
Are colici, asta e clar daca face asa, Ely! Eu imi dau seama ca scoate cu limbutza afara cand se satura si oricat ar marai si urla, nu ii dau nimik, o plimb sau ii dau ba Vit D, ba Bonnisan, dupa caz...de 3 ori Bonnisan, o data vit D...Incearca sa il pacalesti cu ceva, sa il plimbi, sa ii atragi atentia...asa m-am gandit si eu ca nu ii ajunge sanul dar cand i-am servit completarea cu formula, sanii mei m-au durut o zi intreaga ca nu mai manca sanul care era, era satula de la formula...asa ca chit ca m-am trezit mai des, dar macar stiu ca nu mi-a scazut "productia"....Ai incercat cu ceva pt colici? Banui ca gasesti acolo...
Pupici si multumesc !Crestere cat mai usoara, cu colici cat mai putine!computerlove
monique
Scris: Thursday, April 22, 2010 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Offf, ce va chinuiti voi, dragelor! Mai este insa putin pana la 3 luni, asa incat apoi poate respirati si voi usurate! Mai ales daca le faceti si program toate vor capata un sens.
Ely, tu te alimentezi suficient? Si bei muuuulte lichide? Stiu ca te vazusem pe la topicul cu kg in plus!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.