Apa plata sau ceai ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alise
Scris: Thursday, July 3, 2008 8:02 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu ,la fetita mea de mica i-am dat si apa plata si ceai neindulcit.alcool
Nu strica nici una nici alta.Mai ales pe timp de vara cand copilul are nevoie de foarte multe lichide.
alinagr31
Scris: Friday, July 11, 2008 12:50 PM

Razvan e prea mic pt a bea apa(cel putin eu nu ii dau),dar ceai bem.In principal ne plae Babydrink. alcool
.....ceai de tei mai rarut,ca-i mai dragutyes
vanina
Scris: Sunday, March 1, 2009 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Eu nu sunt de acord cu ceaiurile, prefer apa. Sabin a baut babydrink in prima luna, dar am renuntat si pe la 3 luni, cand am mai incercat sa ii dau nu a mai vrut el. Sincer, nu prea vad rostul ceaiului in loc de apa, in cantitati mari poate fi daunator. Daca are vreo afectiune care poate fi tratata cu anumite plante e ok, dar asa de rutina NU!
mihaellas
Scris: Thursday, May 28, 2009 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2009
daria nu avrut ceai decat in primele saptamani. acum bea apa. si uneori suc de fructe, dar numai daca are chef!
fdianamaria
Scris: Wednesday, September 16, 2009 4:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
eu nu i-am dat deloc ceai pentru ca nu i-a placut niciodata. Nici la primul nici la al doilea. Apa in schimb beau multa si e ok. Plus sucuri naturale de fructe facut in casa.
KRYS85
Scris: Tuesday, October 6, 2009 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Daniel a baut ceaiul dar doar cel pentru colici si cel de zahar ars,Andrei nici nu a vrut sa auda de asa ceva,doar cel de colici la baut si abia acum a inceput si el sa-l bea pe cel de zahar ars cu lamaie!!!!hainoroc
Ania
Scris: Friday, October 9, 2009 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2006
Bibekul meu bea ceai - am avut colici multi de la laptele praf si a trebui sa ii dau babycalm si apoi am trecut la bonnisan . am incercat sa`i sau si putin apa dar a facut niste fete si am renuntat. o sa mai incerc mai incolo cu apa sa vad cum reactioneaza . acum sunt momente cand vrea doar ceai , dar nu ii dau in cantitati mai maxim 40 ml pe zi , si sunt zile cand nu`i dau deloc ceai doar picaturi si lapte .
popescu
Scris: Saturday, November 14, 2009 9:50 PM

buna seara ma numesc andrea am 24 de ani si am un fiu de 4 luni
am citit aici pe forum ca multe dintre voi nu ati dat apa sau ceai copiilor ba una cate 5 luni ba alta cate 9 luni. sa va propun ceva nu beti voi apa 9 luni de zile si vedeti ce se intampla
nu pot intelege apa se da la bebei intrebati mamele voastre bunicile voastre nu vau dat apa ? din contra se da apa se da ceai nu exista cati ml cat vrea copilul sa bea si va fi mult mai bine pt mamele care nu se iau dupa toti pediatrii noi si m moderni dar prosti de is batuti in cap si dati apa copiilor ca nu va strica
yaya
Scris: Sunday, November 15, 2009 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2009
si eu i-am dat alexiei apa de mica ceai nu a baut acum daca vede ceaiul imi zice,mami putesic mai bea suc de portocale facut in casa
Roxanel
Scris: Sunday, November 15, 2009 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si apa plata si ceai, dar fara zahar si daca e din plante, foarte, foarte slab. Dar mare atentie ca la varsta asta se pot constipa sau pot face diaree foarte usor.
ninetem
Scris: Saturday, November 21, 2009 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
popescu wrote:
buna seara ma numesc andrea am 24 de ani si am un fiu de 4 luni
am citit aici pe forum ca multe dintre voi nu ati dat apa sau ceai copiilor ba una cate 5 luni ba alta cate 9 luni. sa va propun ceva nu beti voi apa 9 luni de zile si vedeti ce se intampla
nu pot intelege apa se da la bebei intrebati mamele voastre bunicile voastre nu vau dat apa ? din contra se da apa se da ceai nu exista cati ml cat vrea copilul sa bea si va fi mult mai bine pt mamele care nu se iau dupa toti pediatrii noi si m moderni dar prosti de is batuti in cap si dati apa copiilor ca nu va strica

Cred ca iti poti exprima punctul de vedere si in termeni mai politicosi. Iar mamicile au dat sau nu apa copiilor din diverse motive. Primul meu copil, de ex., nu a baut apa pana la 8 luni, si asta nu pentru ca ar fi cineva batut in cap, ci pentru ca nu a vrut.
miriam
Scris: Saturday, November 21, 2009 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Davis bea apa, bea ceai dar nu prea vrea sucurile de fructe, si asta nu prea este bine !
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
intrebare: la bebe mic cum este fetita mea (1 luna) ce apa este indicat sa folosesc pentru a-i prepara ceai si lapte praf? apa plata ca atare (nefiarta) sau fiarta? sau apa de la robinet fiarta si racita?

pentru ca a trebuit sa introduc si un supliment de lapte praf de cateva zile, nu stiu ce apa ce este mai indicat sa folosesc. pana acum am fiert si racit apa plata dar oare e necesara fierberea ei sau nu?
kali
Scris: Saturday, December 5, 2009 7:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Andi&Mariuca wrote:
intrebare: la bebe mic cum este fetita mea (1 luna) ce apa este indicat sa folosesc pentru a-i prepara ceai si lapte praf? apa plata ca atare (nefiarta) sau fiarta? sau apa de la robinet fiarta si racita?

pentru ca a trebuit sa introduc si un supliment de lapte praf de cateva zile, nu stiu ce apa ce este mai indicat sa folosesc. pana acum am fiert si racit apa plata dar oare e necesara fierberea ei sau nu?

Este la Humana apa speciala pentru bebelusi si pe aceea o recomand la copii atat de mici. La Ericu' din aceasta am folosit pana de curand (cu mici exceptii de iesiri prelungite sau vizite neasteptate). Acum, ca se apropie anisorul, deja nu-mi mai fac probleme si ne-am dat pe apa plata (atentie, apa plata nu se fierbe!).
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
kali wrote:

Este la Humana apa speciala pentru bebelusi si pe aceea o recomand la copii atat de mici. La Ericu' din aceasta am folosit pana de curand (cu mici exceptii de iesiri prelungite sau vizite neasteptate). Acum, ca se apropie anisorul, deja nu-mi mai fac probleme si ne-am dat pe apa plata (atentie, apa plata nu se fierbe!).

Oana, de ce nu se fierbe? si ce sa fierb atunci? apa de la robinet? cihhhh!!!sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.