Apa plata sau ceai ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Saturday, December 5, 2009 8:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Andi&Mariuca wrote:

Oana, de ce nu se fierbe? si ce sa fierb atunci? apa de la robinet? cihhhh!!!sorry

Prin fierbere se obtine o mai mare concentratie de metale grele. Daca vrei sa-i dai apa plata, i-o dai asa cum e ea- doar e microbiologic pura. In schimb ia sticlute mici, care nu stau mult timp deschise.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 5, 2009 8:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
kali wrote:

Prin fierbere se obtine o mai mare concentratie de metale grele. Daca vrei sa-i dai apa plata, i-o dai asa cum e ea- doar e microbiologic pura. In schimb ia sticlute mici, care nu stau mult timp deschise.

este ok sa ii dau la bebe atat de mic apa plata? am auzit tot felul de nebunii si despre apa asta plata...nu m-am lamurit daca e mai gresit sa ii fierb apa de la robinet sau sa ii dau apa plata care e pura teoretic? uff
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 5, 2009 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu ii fac laptele cu apa plata fiarta si racita . Uneori am folosit si apa de la robinat . Aici nu mi-a spus nimeni nimic de asa ceva ! sorry si toata lumea asa procedeaza ! bounce
kali
Scris: Saturday, December 5, 2009 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Dincolo de toate, eu nu vad logica in a fierbe apa plata, sincer. Uite aici si sfatul unui medic: http://www.nou-nascuti.ro/humana.html?id=2453 ... iar aici produsul de care-ti spuneam si ceea ce scrie pe cutie:
http://www.e-apoteca.ro/product_info.php?products_id=2371&osCsid=desdio1ogfaqoqtfbvd90s6on6
Anca... alegerea iti apartine... dar... eu as scoate apa de la robinet din ecuatie, sincer... chiar si fiarta; nici eu nu pun gura pe asa ceva, d'apai sa dau copilului! Alexia a crescut cu apa plata- e drept ca nu de la o varsta atat de mica- si e un copil sanatos... nu mi-as face probleme.
cosmilore
Scris: Saturday, December 5, 2009 9:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/2/2009
eu ii fac laptele cu apa plata fiarta si racita (asa scrie si pe cutia de lapte praf, eu ii dau Nan)
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Oana, cat se poate tine deschisa cutia de Humana? are vreun termen?
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 6, 2009 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Oana , am intrat sa vad si eu articolul. Pai daca e reclama la apa lor Humana, cum sa nu desfiinteze orice alta sursa de apa , mmm ? Mi se pare normal , ca doar isi fac reclama sa isi promoveze produsele lor. ! sorry Sa nu dai cu rosii !

Aici apa de la robinet nu are nici pe departe vre-un gust , ca acasa ! Iar pentru alimentatia bebelusului pediatrii si asistentele medicale de la pediatrie - toata lumea , de altfel, procedeaza la fel : Apa de la robinet sau apa plata fiarta si racita !

Acum fiecare face cum crede ! thumright
monique
Scris: Sunday, December 6, 2009 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mda...
Eu in nici un caz nu pun gura pe apa de la robinet. Pana si painica de casa si prajiturelele le fac folosind apa plata. Doar la ciorbe pun de la robinet, pt ca acolo timpul de fierbere este f mare.
Eu am o apa dura aici, la mine in zona, ca daca imi picura pe gresie ramane o pata albicioasa. De altfel duritatea apei mi-a stricat 2 robinete noi (si la baie, si la buc) in 8 luni de zile de la mutarea in apartament. pur si simplu a tasnit apa prin inox, printr-o fisura facuta in timp. banghead banghead banghead . Iar dusul meu arata intr-un mare fel dupa ce il folosim...
Oricum, noi bem apa plata de vreo 9 ani. pentru Teo mi-a zis si mie pediatra sa o fierb, chiar si pentru a-i curata fatza tot fiarta folosim.
Asta este, multe pareri, dar ce sa-i facem? O scoatem noi la capat sanatosi, nu? topai topai topai
BULGARU
Scris: Monday, December 27, 2010 8:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/11/2010
fetita mea nu a vrut nici un fel de ceai si nici apa pana la varsta de 5 luni si acum bea apa doar calda nu la temp camerei
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.