|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| de cand am inceput sa-i dau biberon lui David i-am facut lapticul cu apa plata (Hepar, recomandata de medic) fiarta si racita, vreau sa va spun fetelor ca dupa ce fierb apa plata, pe ibricul in care i-o fierb tot se depune calcar ... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu apa plata nu am fiert-o niciodata .Dar stiu totusi ca este mult mai recomandata apa de robinet fiarta si racita deoarece contine flour de care copii au nevoie la dintii. |

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si eu folosesc apa de la robinet fiarta si racita , am folosit si apa plata dar am renuntat. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| dya wrote:Si eu folosesc apa de la robinet fiarta si racita , am folosit si apa plata dar am renuntat.
Noi folosim apa plata de la inceput,insa sper sa nu avem nevoie de Zymafluor ulterior. |

| Eu am vreo doua saptamini de cind nu-i mai fierb apa de la robinet ( alegerea mea) dar acum cind am fost plecate la bunica i-am dat apa plataca nu am vrut sa schimb apa ca nah fiecare oras are sursa lui de apa. De cind ii dau apa nefiarta bea mai cu pofta si mai multa. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Si eu ma gandeam daca e ok sa folosesc apa plata nefiarta pentru a-i pregati laptele praf lui Vlad. Apa de la robinet o fierb intotdeauna dar apa plata nu cred ca e nevoie... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Si eu ma gandeam daca e ok sa folosesc apa plata nefiarta pentru a-i pregati laptele praf lui Vlad. Apa de la robinet o fierb intotdeauna dar apa plata nu cred ca e nevoie... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| si eu folosesc tot apa de la robinet,fiarta si racita,dar ma ganseam sa nu io mai fierb,voi ce ziceti fetelor?pana la ce varsta se fierbe apa la bbi?
|
| ciocolatzica wrote:si eu folosesc tot apa de la robinet,fiarta si racita,dar ma ganseam sa nu io mai fierb,voi ce ziceti fetelor?pana la ce varsta se fierbe apa la bbi?
Nu stiu,ca nici macar eu nu beau apa de la robinet desi avem filtru,darmite sa-i dau Mirei...fiecare face cum crede. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| Numai apa plata i-am dat lui Niko(nefiarta), sau i-am facut lapticul si ceaiul, apa de la robinet numai fiarta cand ramaneam pe moment fara plata...cel mai bine sa ii dati apa fiarta si racita, parerea mea, acum fiecare face cum crede, adevarul ca am mai *scapat* si eu in sticluta fetei apa de la robinet nefiarta, ea vroia mai mult sa o verse pe jos sa se joace si nu avea rost sa ii pun apa plata, a baut si nu a avut nimic, dar nu zilnic si in cantitati mari.Nici eu nu beau apa de la robinet |

| Avind in vedere ca Cezara mea bea cam 250ml maxim pe zi de apa ( si asta in zilele ei bune) am considerat ca nu are rost sa-i dau apa plata. La noi in zona nu au fost probleme cu apa de robinet , este buna , eu personal doar de aia beau si de aceea am avut incredere sa-i dau si ei. Asa cum a zis Oana fiecare face cum crede , eu nu pot sa sfatuiesc pe nimeni ce fel de apa sa-i dea copilului ...adica as putea sa sfatuiesc asa cum scrie la carte cu apa fiarta
|
| dya wrote:Avind in vedere ca Cezara mea bea cam 250ml maxim pe zi de apa ( si asta in zilele ei bune) am considerat ca nu are rost sa-i dau apa plata. La noi in zona nu au fost probleme cu apa de robinet , este buna , eu personal doar de aia beau si de aceea am avut incredere sa-i dau si ei. Asa cum a zis Oana fiecare face cum crede , eu nu pot sa sfatuiesc pe nimeni ce fel de apa sa-i dea copilului ...adica as putea sa sfatuiesc asa cum scrie la carte cu apa fiarta
In Oradea apa de la robinet e oribila,in Satu-Mare insa se poate bea,dar eu m-am obisnuit cu apa plata. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| EU NUMAI APA PLATA II DAU CU DIFERITE COMBINATII DE SUCURI LA ANDREI |
|
|