Apa, pericol de inec!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 6, 2006 3:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Domisoara mea iubeste apa teribil de mult. Din pacate asta se dovedeste a fi un real pericol pentru noi pentru ca Alex vrea cu tot dinadinsul sa bage capul sub apa.
Cand ii facem baie trebuie sa stam cu ochii pe ea pentru ca imediat se pune pe butica si baga capul sub apa de aceea am inceput sa-i facem dus.
In piscina ei bate din palme ceva vreme, se joaca un pic cu jucariile si apoi plonjeaza pe burta sau daca nu din pozitia sezand in fundulet baga si scoate capul de ma infioara. Chestia este ca pe ea o amuza teribil, nu se inneaca dar eu innebunesc de cap.
Liv a bagat-o si in iaz ca sa-mi faca mie boala de inima. Si acolo aceeasi poveste, nu-i este frica de nimic, baga capul imediat sub apa daca nu esti atent.
Si uite asa mersul la livada si ditratul in apa s-a transformat intr-un stres teribil pentru mine. Alex vede apa si tipa pana o bagi acolo.
Nu am habar ce sa- i mai fac ca oricum este mult prea mica sa priceapa ce pericol reprezinta apa.

g_nicoleta2000 attached the following image(s):
img_1770.jpgimg_1813.jpgimg_1814.jpgimg_1815.jpg

Alina
Scris: Thursday, July 6, 2006 4:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu zic sa te linistesti, nu-i mare bai daca baga capul sub apa, atata timp cat supravegheata. Ia las-o sa bage capul, uitandu-te la ea, vezi nu il scoate singurica cand isi da seama ca nu are aer? Eu cred ca da. Alexandra, pe langa faptul ca e la varsta explorarii lucrurilor noi, nu are cum sa constientizeze pericolul. Sfatul meu e s-o inveti sa inoate, acum e varsta propice, mai ales ca iubeste apa intr-atat.
Asa-i ca tu nu stii sa inoti? Mai tare ti-e frica tie decat ei.
Mare invatatura nu poate fi, ca e mica, macar putin, si peste vreo 2 ani poti sa o dai la lectii de inot.
Copiii mei sun mari amatori de apa. Catinca inoata singura acum, fara nimic ajutator, Tudor se invarte in cada, baga capul in apa, il scoate, etc, mare necaz am cand trebuie sa iasa din apa.

Deci, Nico, mai mult curaj, dar tot trebuie sa fii cu ochii pe ea.

Alina attached the following image(s):
dsc01033.jpgdsc01035.jpg

g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 6, 2006 4:27 PM
Nivel

Alina, cu toti o cunostem pe Catinca cea mare iubitoare de apa. Pozele cu ea de la concursul bebe la apa le-am salvat ca nu stiu sa fi vazut copil asa de incantat ca ea.
Eu stiu sa inot de nota 7-8, adica tot mie frica de apa hohot dar cu Alex sunt ingrozita.
Si Liv spune sa o las sa ma lamuresc ca scoate singura capul fara sa se innece mai ales ca apa din cada si piscina este mica dar frica mea este maaare.
Eu as fi dus-o la innot la bazin dar este in renovare, ar fi trebuit sa-l termine din aprilie - mai dar cum lucrul la noi este " de te doare capul" cine stie in ce an o sa-l termine.
Oricum nu se pune problema sa o las nesupravegheata dar si cand stiu ce ma asteapta uff
Sa vezi ce plange cand o scot afara din apa, numai ccand ma vede cu prosopul tipa de zici ca o torturez.

Si Catinca a invatat sa innoate fara ajutor?oare
Alina
Scris: Thursday, July 6, 2006 4:51 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Si Catinca a invatat sa innoate fara ajutor?oare

Da, spre bucuria mea, yes yes yes , a invatat sa inoate singura (fara ajutor), dar acum nu mai merge, caci a facut un furuncul (a servit de undeva, chiar si de la bazin) si acum nu o mai duc (plus ca se si inchide de spatamana viitoare), caci nu ar fi corect fata de ceilalti copii.
mihaela75
Scris: Thursday, July 6, 2006 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Intr-adevar , cand sunt f. mici nu au frica de nimic.Frica vine mai tarziu,da cu capul,vede ca face buba si doare si prinde frica.De fapt nu e frica e instinctul de conservare.Tocmai ca acum nu au instinctul asta,grija mare!Pana ajung sa le fie frica si sa se fereasca singuri de pericole ne dau noua dureri de inima.Mi-aduc aminte cum Diana se cocota pe lada de la pat si statea exact pe margine,o gaseam ranjind cu un picior atarnat gata sa cada.Ea se amuza iar mie-mi sarea inima-n gatplans

Insa...ce poate fi periculos cand ma tine tati in brate si ma balacesc caaaat imi pofteste inimayes
leut
Scris: Thursday, July 6, 2006 7:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Nicoleta, felicitari pentru curajul de a o lasa in iaz! M-ai uimit, zau! Pai de-abia astept s-o arunc si eu pe Alex in apa, ca tare-i place !
yes
delfinasa
Scris: Friday, July 7, 2006 4:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Atata timp cat e supravegheata clipa de clipa foarte bine, nu cred ca trebuie sa te stresezi, Nicoleta...mi-amintesc ca si eu si fratele meu faceam asa la baie in cada si la bazin cand eram mici, cativa anisori, de-i statea mamei inima-n loc...dupa ce am invatat sa inotam ne-a trecut acest "entuziasm"...fii tare de inima si cu ochii-n patru si-o sa fie bine.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, July 7, 2006 7:31 AM
Nivel

leut wrote:
Nicoleta, felicitari pentru curajul de a o lasa in iaz! M-ai uimit, zau! Pai de-abia astept s-o arunc si eu pe Alex in apa, ca tare-i place !
yes

Pai, de ce sa nu o las in iaz? Iazul este pe proprietate privata, nu se balaceste nimeni in el inafara noastra deci nu are de unde sa ia vreo boala. Apoi piscina sta cu apa numai 2-3 zile ca se impute, face mazga pe fund si trebuie spalata si uscata. Cand nu-i piscina tzop in iaz!
Dar la iaz trebuie sa facem gardut neaparat ca-l ia drept tinta. Mai ales daca este Liv in apa nu am nici o sansa sa o fac sa nu vada ce se intampla acolo.

Alina, imi pare rau de furuncului Catincai. Intradevar de la strand se iau tot felul de bube. Intrebarea mea este unde mergea pana acum: la strandul orasului sau la bazinul orasului? ca stiam ca la bazin igiena este mai stricta.

Alina
Scris: Thursday, July 20, 2006 11:18 AM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Alina, imi pare rau de furuncului Catincai. Intradevar de la strand se iau tot felul de bube. Intrebarea mea este unde mergea pana acum: la strandul orasului sau la bazinul orasului? ca stiam ca la bazin igiena este mai stricta.

Catinca a mers la bazinul orasului, unde, intra-adevar igiena este mai stricta, apa verificata zilnic; e probabil sa fi fost un copil bolnav si ... pac ... a servit si ea si altii, probabil, asta daca l-a luat din bazin, dar eu stiu?
Acum suntem bine, thanks God!
taki
Scris: Thursday, July 20, 2006 11:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo, Alex de Nico! sic

Campioana la inot iese fata ta. E bine ca-i place apa. yes
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, July 20, 2006 12:23 PM
Nivel

taki wrote:
Bravo, Alex de Nico! sic

Campioana la inot iese fata ta. E bine ca-i place apa. yes

Multumim! peste 15 ani daca auzi ca romania are campioana olimpica la inot sa stii ca-i Catinca iar peste 20 de ani este Alexandra mea!ras
Vesna
Scris: Thursday, July 20, 2006 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Nico, ce frumos ii sade Alexutei in apita! N-are nici o grija! Rade toata! flowers
Las-o sa devina olimpica! pupici
spezam
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Intr-adevar, nu am mai vazut un copilas atat de fericit cand este in apa. Si Alexuta iubeste apa si se joaca, dar fetita ta chiar este o campioana.
tiramisu
Scris: Wednesday, August 5, 2009 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
newclap Super pozele cu copii in apanewclap
coeur coeur coeur coeur coeur coeur Sunt tare dulcicoeur coeur coeur coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.