Chestionar intrebare: Apa fiarta si racita sau apa plata?
Alegere Voturi Statistici
Apa fiarta si racita 3 27%
Apa plata 8 72%

Apa fiarta si racita sau apa plata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 30, 2013 9:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Un bebelus in principiu pana la 6 luni nu are nevoie de apa.
Daca totusi optati sa ii dati apa, pana la implinirea varstei de 6 luni si chiar intre 6 luni si 1 an, optati pentru apa fiarta si racita sau pentru apa plata?

De ce ati ales optiunea aceea?

Eu cat au fost copiii mici am optat pentru apa plata, pentru ca asa m-am gandit eu... nu mi-a zis nimeni nimic, nici sa ii dau apa fiarta si racita, nici sa ii dau apa plata, pur si simplu asa mi s-a parut mie OK...
Adina
Scris: Tuesday, April 30, 2013 9:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Si eu i-am dat la printesa tot apa plata. E mai comod, mai rapid, nu am avut si nici nu avem probleme cu bautul...
oanamaria
Scris: Tuesday, April 30, 2013 11:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Apa plata CLAR.Noi consumam Carpatina,Bucovina sau AquA Carpatica si-i dau ce am la indemana.
shirel
Scris: Tuesday, April 30, 2013 12:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fiindca aici se bea de obicei multa apa deci si bebelusi beau mult eu fierbeam apa si o raceam ,binenteles apa filtrata automat asta fiindca aveam nevoie de o cantitate mai mare ,sunt tare lenesa la carat si cumparat apa plata .dupa 6 luni am trecut la apa normala filtrata.
bereea
Scris: Tuesday, April 30, 2013 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Ii cumparam apa speciala pentru bebelusi din farmacie, apa Amorosa
ingerash
Scris: Tuesday, April 30, 2013 7:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Apa speciala de bebelusi cu aroma de fructe de vara sau simpla,dar i-am dat si apa plata,apa fiarta folosesc doar la ceai.
bulibuli
Scris: Tuesday, April 30, 2013 9:54 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Apa de bebelusi pana acum, acum bem si plata/ceai.
AdrianaC
Scris: Wednesday, May 1, 2013 5:15 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum este apa de bebelusi? E prima data cand aud de ea... E mai nou aparuta sau o fi fost si cand erau ai mei bebelusi?
bereea
Scris: Wednesday, May 1, 2013 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Apa pentru bebelusi se cumpara din farmacie, costa destul(era 1 euro litrul) si era si acum 9 ani.
Ariel
Scris: Wednesday, May 1, 2013 10:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/20/2013
De filtrul de apa montat pe robinet ce spuneti? Nu este ok pentru copii?
shirel
Scris: Wednesday, May 1, 2013 12:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ariel wrote:
De filtrul de apa montat pe robinet ce spuneti? Nu este ok pentru copii?

Este ok daca este fiarta ,cel putin aici la noi.Contine tot felul de alte minuni care dauneaza unui bebe pana la 6 luni care are stomacelul foarte sensibil.
roxinthya
Scris: Wednesday, May 1, 2013 1:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Eu iau Aquatique - e o apa plata oligominerala.
zaza_
Scris: Wednesday, May 1, 2013 1:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Apa de la robinet contine iod si fluor. Cel mai bine e sa-i faci analize. Dar oricat ai fierbe apa, mineralele nu se "evapora", asa ca mai bine cumperi apa plata pentru bebelusi. Era la noi intr-un timp Dorna care era mineralizata astfel incat sa fie compatibila cu stomacul unui bebelus.
bulibuli
Scris: Thursday, May 2, 2013 12:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
AdrianaC wrote:
Cum este apa de bebelusi? E prima data cand aud de ea... E mai nou aparuta sau o fi fost si cand erau ai mei bebelusi?

E tot apa plata dar cu mai putine minerale (oligominerala) si sterila. Aqua carpatica de ex. e asa, desi nu-i speciala pt bebelusi, sunt si sticle pe care scrie ca e pt bebelusi dar e aceeasi Marie cu alta palarie. Nu se gaseste numai in farmacii, ci si in supermarketuri: Humana, Hipp, Jana baby, Aquatique, Aqua Carpatica, etc.
mikaela
Scris: Thursday, May 2, 2013 2:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Eu le-am incercat cam pe toate cred, am folosit apa de bebelusi la bidon de 3,750L ca a fost recomandat de medic cum ca are fluor bun pt dinti, am trecut apoi la apa plata pana am vazut un documentar in care se zicea ca apa plata nu este testata regulat, ca se imprima cu BPA din plastic etc, apoi am trecut la apa de robinet fiarta si racita, apoi nici aia n-a mai fost buna, am pus filtru pe robinet pana am citit ceva si de ala alcool NuStiu Acum folosim si apa plata si de la robinet insa am trecut prin multe dileme si nici acum nu sunt sigura ce e mai bun si mai sanatos....

NIste linkuri http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4213182-fluorul-otrava-noastra-cea-de-toate-zilele

http://www.youtube.com/watch?v=UGjwjJE2Ixk 40% din apa plata la bidoane provine din apa de la robinet, apa de la robinet e testata de cateva ori pe zi, de sute de lunar, daca nu corespunde cerintelor se intrerupe furnizarea ei.

Noi am folosit PUR filtru pe robinet dar si astea filtreaza doar unele chestii, nu totul, sunt mai multe tipuri, cu 1 filtru, cu 3 etc, confuzeala mare NuStiu

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.