sousourel wrote:
Da, eu am incercat, si am folosit cu succes metoda...pana cand am inceput sa-mi doresc bb. Ca sa fie exacta metoda se combina cu verificare mucusului cervical...se numeste met simptotermala si trebuie cel putin 3 luni de masurare continua pentru a identifica corect perioada fertila, respectiv, momentul aprox al ovulatiei.
Multumesc! Am citit si de metoda combinata, o sa incerc sa o urmez pana o veni bebelu. Sper sa functioneze si la mine.
|
dya wrote:Eu nu am folosit nici o metoda si nici nu am de gind sa fac asa ceva pentru ca risc sa stric ...momentul... si sa-l transform intr-o munca mecanica care are doar un scop.... Asa ca mai bine , daca tot muncesc sa am doua scopuri in loc de unul. Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic , mai detaliat de atit nu se poate. Parerea mea este ca, cu cit esti mai stresata ( ma refer la modul general ) cu atit lucrul dorit se lasa asteptat mai mult. Dya , inteleg ce vrei sa spui, eu incerc de un an.. si nimic... Incerc acum sa urmaresc daca am ovulatie, ca se intampla si varianta sa nu ai. Nu vreau sa aflu lucrul asta mai tarziu. Oricum eu nu muncesc doar in scopul asta , vreau doar sa-mi urmaresc ziua buna. Stiu ca sunt cazuri cand ziua aceasta poate fi si in timpul CM-ului, si eram curioasa daca se poate afla luand temperatura in fiecare zi.
|
Miri wrote:Draga mea, eu ma refeream strict la episodul cu scurgerea maronie, care am inteles ca a aparut doar de doua zile...De aceea iti spuneam ca va trebui sa nu amani la nesfarsit si sa mergi la medic, daca nu trece intr-un anumit interval de timp! Asteptam vesti bune! Miri , pana la urma mi-a venit CM-ul ... Vroiam sa va intreb daca a folosit careva metoda temperaturii bazale pentru aflarea ovulatiei si daca a functionat. Am inceput si eu de 3 zile sa-mi iau temperatura dimineata, nu stiu cat de eficienta este metoda.
|
Miri wrote:Si daca nu trece va trebui sa te duci la medic, nu poti amana la nesfarsit! Mult succes! Miri, am fost la doctor saptamana trecuta, deci nu aman la nesfarsit, mi-am facut si eco. si nu aveam nimic. Nu am nici chisturi nici lichid in FSD, n-am nimic... si totusi.... O sa incerc sa ajung si la alt medic...
|
Ma simt f rau, nu fizic cat psihic!!! N-am mai facut niciun test pt ca aseara am observat o scurgere maronie, si ma doar si burta, dar foarte putin. De dimineata aveam la fel, nu inteleg de ce nu incepe sangerarea. Dupa ce imi trece ma duc la un medic sa vad ce am.
|
vivy wrote:Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine. Da, am tot citit ca asa e bine sa-l faci, la 7 zile dupa, dar sunt si cazuri cand iese rezultatul pozitiv si mai devreme.
|
taty wrote:Se poate sa fie o raceala puternica daca bebe nu e... Mergi la alt Dr neaparat Asteptam vesti bune! La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin.
|
AdrianaC wrote:Aoorika, sa inteleg ca asta ar fi a 2-a luna in care nu ai CM?
Eu zic ca ceva nu e in regula, ori e bebe, ori daca nu e bebe, trebuie sa afli ce este !
Succes si sanatate si sa fie cum iti doresti! Multumesc! Nu este a 2-a luna, luna trecuta mi-a venit, dar foarte diferit decat de obicei si s-a terminat brusc. Si inainte sa-mi vina am avut 3 zile o secretie maronie. V-am povestit si atunci ce mi s-a intamplat. Am crezut ca am avut CM peste sarcina, pt ca am tot felul de stari de o luna. Din cauza asta m-am dus si la ecograf saptamana trecuta, am zis ca acolo se vede. Acum am pb asta, ca-mi intarzie. Am dureri in burtica de vreo saptamana, ca atunci cand tb sa-mi vina, dar fff slab.... si cu toate astea nu vine.
|
Cris Rusu wrote:Aoorika, iti urez succes, si sa fie cu ochisori!
Multumesc.
|
Nu mai inteleg nimic. Este a 4-a zi de cand tb sa-mi vina CM-ul.... si nimic... nici urma de el. Nu stiu ce sa mai cred, o sa-mi iau iar un test de sarcina, poate poate. Daca e iar negativ si tot nu o sa-mi vina, ma duc iar la un doctor. Ceva tot am.
|