Profil: anyta88
Despre
Utilizator: anyta88
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Monday, December 15, 2014
Ultima vizita: Sunday, June 10, 2018 9:08 PM
Numarul de postari: 627
[0.06% din toate postarile / 0.19 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 62
Postat: Tuesday, January 30, 2018 10:52 PM
Flore, tu parca esti din Gl din ce imi amintesc. Iti recomand sa mergi la dna doctor Gheorghi?a Iulia. Este un medic minunat!
Lili , esti tare curajoasa. Eu mai astept putin pana la bebe 2dance
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Sunday, April 9, 2017 10:40 PM
Diana1489 wrote:
Fetelor am fost la baie si pe hârtie am vazut o scurgere maro . Nu era sânge doar maro deschis . Nu am unde sa ma duc ca este duminica . Ce sa fac ? plans

Sangele maro este sange mai vechi si nu e periculos. Important e sa nu fie rosu. Am patit si eu la fel in saptamana 6. Cum au zis si fetele, ar fi bine sa iei progesteron
si no spa .
Mergi la medic sa vezi ce spune.
Postat: Monday, April 3, 2017 5:36 AM
Stelutza,si eu am avut sarcina joasa. Ma duceam la baie din jum in jum de ora. Nu cred sa fie vreo problema. Eu am avut placenta praevia dar nu ?tiu cat afecteaza asta.
Postat: Wednesday, March 29, 2017 11:31 AM
Lol
BabyGimi wrote:

De acord la faza cu ceaiul:)
Diversificare?? ce e aiaLol
Am incercat la 6 luni si o saptamana, esec total. Apoi zilnic cate putin, pana a inceput sa urasca lingurita si sa planga isteric numai cand ma vedea venind cu ea. Am incercat si piure, si bucati, diversificare clasica sau BLW. Nimic:) Nada. Apoi am luat o pauza de vreo 2 saptamani, am zis sa dau restart, iar de 2 zile am reinceput. Succes:)) A mancat o lingurita de dovlecel si molfaie la banana:))

Lol
Noi am inceput de 4 zile cu acordul pediatrului. I am dat morcov si dovlecel. Nu i plac
Azi dim i am dat 3 lingurite de mar ras cu biscuiti fara gluten care sunt pt bebe de la 4 luni. Era in stare sa manance si castronul hohot
Oricum e greu tare.
Postat: Wednesday, March 29, 2017 7:50 AM
BabyGimi si nou ne au iesit 2 dintisori jos si tot la fel nu a facut febra si a fost cuminte ca de obicei.dance
Ce relede a trecut timpul. Cum te descurci cu diversificarea?
Lili, eu am un nap bag de la bagy . Este ergonomic si nu este foarte scump ca cele de la luna. In jur de 300 lei.
In legatura cu ceai nu prea sunt de acord. Laptele matern tine loc si de apa. Plus ca isi umple stomacelul cu apa si nu mai papa laptic suficient .
Postat: Thursday, March 23, 2017 10:36 PM
NicoN, greutatea nu este exacta. Oricum e super bine.yes Cred ca or sa aiba in jur de 3 kg fiecare la nastere. Iti faceai griji ca o sa fie mari hainutele!
Nu vreau sa mi imaginez ce greu iti este sa te misti. Mai ales in ultimele saptamâni. Eu ma simteam ca un balon.
Postat: Tuesday, March 14, 2017 9:46 PM
Victory wrote:
Mamicute dragi, voi ati avut pe timpul sarcinii unghii cu gel? Eu pana acum le am avut, însa nu stiu daca sa le mai refac sau sa le dau jos de tot. Zilele astea îmi fac programare si sunt in dubii...

Eu am avut toata sarcina.
Postat: Monday, March 13, 2017 12:17 AM
NicoN wrote:

Ma bucur ca sunteti ok! Ce face printesa si noi avem 50 de la hm si cum zici de la alte firme 50 e mai mic fata de hm...acum la 30s6z au avut 1700gr si 1769gr...oare cat mai pun in 2 luni? Eu na gandeam ca ajung undeva la 2500-2700 poate si mai bn dar cu siguranta le vor fii bune hainutele daca nu avem si mai mari...avem hainute si de 12 lunipupici
Pana pe la 6 luni nu tre sa mai cumpar multe avem stoc mare pupici printesei si lu mamiCheek Kiss

Cel mai mult ia in greutate acum in ultimele luni. Si oricum nici ecograful nu spune greutatea exacta. Mie înainte cu o saptamâna mi a spus ca are 3 kg si surpriza, a avut 3500.
Postat: Monday, March 13, 2017 12:14 AM
Eileen wrote:

computerlove computerlove Nico multumesc, suntem bine, acum am avut doar petrecerea, botezul l-am facut pe 27 decembrie.
Nico eu zic sa iei 50 , mai bine sa nu folosesti cateva hainute decat sa nu ai ce sa le dai. Mie mi se pare super exagerat sa dai 62 la nou nascut....atat poarta Natalia acum la 4 luni si are 7 kg ...Eunu o contrazic pe Anyta ,ca ea a mai zis ca nu i au venit 56 si o cred. Dar e caz aparteras plus ca difera etichetarea in functie de producator. Mie cele de la hm mi s-au potrivit exact ca pe eticheta. Ca de ex la botez nasa i a luat un body scria 68 pe el dar nu era decat poate un 56. Ea avea o luna jumate atunci. Eu am nascut o de3400,am iesit cu 3200 din spital, si 52 cm .
O sa iti fac o poza cu un body 50 si un 62 daca vrei
Revin sa va salut si pe restul mamicutelorhearts

Intradevar nu se potrivesc nici masurile. Dar 56 i a venit doar in prima saptamâna . Si erau fixe.
A crescut si repede. Ma ingrijoram in primele luni pt ca lua f mult. Acum are 8300 gr si 74 cm.
Postat: Saturday, March 11, 2017 10:14 AM
stelutza wrote:
La câte saptamani la prima sarcina ati simtit primele miscari ale bebelu?ul computerlove

Eu la 20 saptamani. Dar nu regulat.
Mihaela, cum mai e bebe?