cum mai sunteti ?? noi am tot umblat incolo si incoace cat inca mai suntem "sportive" as avea o problema: de ieri imi simt buza inferioara amortita ai in partea stanga nu o simt deloc.oare ce ar putea fi? maine mergem la doctorita si o intreb, dar nah cam stau cu morcovul....
|
Doina, felicitari si recuperare usoara!! Bebelino, bun venit pe lume!! Maria, eu pana la 4 luni am pierdut 11 si acum am "recupetat" 4
|
Turti Maria wrote: Multumesc Anutza Stii cumva daca avea si alte simptome? Ca am citit ca se poate manifesta preeclamsia fara niciun simptom clar si fara sa iti dai seama, doar daca monitorizezi constant tensiunia
nu a spus ca doar o durea dupa ceafa si asa si'a luat tensiunea si "surpriza"
|
Teutza wrote:
Anutza parca am mai discutat noi de prolapsul valva mitrala nu? Ca si eu am (si am si tensiunea mica) si cardiologul mi-a zis si mie ca e ok cu nasterea naturala, dar parca nu sunt convinsa. In schimb mie nu mi-a dat tratament. Oricum am de gand sa mai consult un cardiolog la Buc...nu poate strica inca o parere.
Multa sanatate verisoarei tale si lui bebe!
mie mi'a dat magnorot pentru tensiunea prea mica( eu tot 60 cu 40 am )si cafea( mai diluata un pic) si se pare ca ma ajuta, a mai urcat. Poti merge ca sa fi mai linistita! legat de nastere, a zis ca daca nu sunt alte probleme pot naste natural multumim la fel pt tine si bebe
|
Maria, ai mare grija cu tensiunea! Asculta de ce zice medicul...eu am avut in familie anul acesta o problema aiurea: verisoara mea era insarcinata in 36 de sapt si avea tensiunea 14-15\ 90-100 ...si medicul ginecolog i'a dat medicamente si s'a ajuns la 7-8 pastile pe zi pentru ca nu ii scadea si s'a hotarat ca i se va face cezariana, dar din cauza tensiunii a intrat in travaliu si i'a facut cezariana de urgenta, dar anestezistul i'a dat o doza mai mare si cand s'a trezit nu a mai stiu cum o cheama si de alea...Doamne-Doamne o ajutat'o si nu a ramas cu probleme ! De aia zis sa asculti de medic ce zice, si eu am fost la cardiolog pentru ca am tensiunea f mica( am valva mitrala) si pulsul f mare, mie mi'a dat doar magnerot.scuze romanul!! sarcina usoara!
|
Lili Eu wrote: si eu la carnea de pui numai daca ii simt mirosul imi se face rau! pai si eu de cand ma stiu am mancat dulciuri la greu acum daca gust ceva simt sa nu pot sa mananc! se zice ca daca ai pofta de dulce e fetita daca papi mai mult acru e baiat! o fi adevarat? eu cred ca sunt doar mituri eu inainte mancam prajituri si ciocolata la greu si de cand sunt deloc prajituri si cioco o data am mancat o bucatica doar, in schimb corcoduse verzi, mere verzi,lamai sunt la ordinea zilei si fructele sa fie un pic mai "verzi" ca altfel mi greata de ele si vom avea o fetita!!
|
Lili Eu wrote:Buna burticute!!!! fetelor voi ati trecut prin ce trec eu, de ceva timp nu pot sa mananc nici un fel de carne nici bulciuri nu pot sa mananc nici inghetata, nu vomit dar nu pot manca! nu mai zic de mirosul de parfum sau orce miros mai puternic imi face rau!! mananc doar branza lapte fructe si legume in rest nu pot sa mananc mai nimic!! draga, stai linistita si nu te agita e "normal" eu am 22 de sapt si foarte foarte rar pot manca carnea si pe sotul meu nu il mai las sa se dea cu parfum de la inceputul sarcinii cu timpul o sa se mai schimbe situatia...de ex.pana la 4 luni nu suportam laptele deloc deloc , doar iauturi simple...dupa 4 luni nu mai suport iaurturile , doar laptele .deci stai linistita ca trece...
|
felicitari , Andreina!! si eu am probleme cu maseaua de minte, burticilor de vreo 5 ani tot "iese" si tocmai acuma si'a gasit sa iasa si mi'a iesit intr'o parte ... asta este...orice pt bebelina p.s. cand doarme bebe in burtica? ca azi noapte la 2 inca se tot "fatzaia" si la 7 deja era activa
|
vai burticilor sunteti niste EROINE eu vin cu vesti bune Am fost l control, pana la urma ne'a facut eco normala si la fata a facut 4D an vazut piciorusele si manutele a apus si doctorita ca are picioare lungi si degetele de la mana lungi.de pe acuma e o smecherie fetita noastra: ne'a aratat manutele si am numarat degetele si pe cand sa revina sa le faca "poza" nu am vrut sa mai stea deloc si a zis doctorita ca nu are rost sa o mai agitam :)) ( am vazut di inimioara , plamanii, rinichii etc.) a... are 364 g buburuza scuuuze romanul!! muuulta sanatate burtici
|
Multumesc de raspunsuri fetelor maine avem programare, o sa am 20 sapt si 4 zile poate ne face acuma. Abia astept
|