Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Am rugat seriozitate la curs, dar nu am avut parte de asa ceva (cu doua exceptii: Kiki si Adriana), eu nu pot obliga pe nimeni. Daca nu mai vreti cursul de engleza, nu voi mai continua sa predau.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu imi recunosc vina, imi pun cenusa in cap si te rog sa ma ierti Am tot amanat si uite... a trecut termenul la care trebuia sa predau tema. Scuze se pot gasi o mie, dar nu vreau, ca vorba aia... nu-mi luat o vesnicie sa le rezolv. Am avut o intentie eroica aseara, la ora 22, dar de oboseala nu ma puteam concentra.... Scuze inca o data... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Alina wrote:Am rugat seriozitate la curs, dar nu am avut parte de asa ceva (cu doua exceptii: Kiki si Adriana), eu nu pot obliga pe nimeni. Daca nu mai vreti cursul de engleza, nu voi mai continua sa predau.
Alina, eu chiar imi doresc foarte mult sa invat si eu sa vorbesc corect gramatical in lb engleza si acest curs este foarte bine venit pentru mine.
Mi-am corectat deja o multime de lucruri pe care le stiam eronat sau le retinusem gresit.
Mi-ar parea tare rau sa renunti la curs. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alina eu am vazut destul de tirziu ca predai un curs de engleza si-mi pare nespus de rau ca l-am ratat , si sincer nici nu cred ca as fi avut suficient timp dar parerea mea este ca nu trebuie sa renunti chiar daca ai doar doua eleve care se tin de curs.Eu cred ca pentru ele ar fi o veste foarte neplacuta sa intrerupi acest curs. Lasa ca poate pina miine iti trece supararea si o sa te razgindesti. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Alina wrote:Am rugat seriozitate la curs, dar nu am avut parte de asa ceva (cu doua exceptii: Kiki si Adriana), eu nu pot obliga pe nimeni. Daca nu mai vreti cursul de engleza, nu voi mai continua sa predau.
Cursul s-a deschis intr-o perioada cand eram busy cu venirea in Ro, de aceea nu m-am inscris. Cu toate ca vb cat de cat bine engleza, stiu sigur ca am greseli in ceea ce priveste gramatica lb engleze si nu numai.
Vreau sa particip la acest curs, dar...meseria de mama iti ocupa din ce in ce mai mult timp atunci cand bb creste pe zi ce trece si cand nu ai niciun ajutor.
Daca se mai tine acest curs, ma inscriu si sper sa nu ma fac de ras in ceea ce priveste " my english ".
Keep in touch!
By the way, cred ca sunt multe doritoare in a invata lb engleza, dar suntem rusinoase sau ne este rusine sa nu ne facem de kko atunci cand gresim. De aceea, tin sa va reamintesc ca Alina preda engleza aici si ar trebui sa profitam...vb aia: ca doar e gratis. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu vreau cursul! Alina, poate se mai inscriu ceva fete si continuam...ce zici? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| Si eu as vrea cursul de engleza, dar am aflat tarziu de el si nu stiam daca ma primesti, Alina. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Nu e vorba de a primi sau de a nu primi, cand am spus ca ma apuc de curs, oricine era liber sa se inscrie, aveam 5 fete doar, dintre care doar Adriana si Kiki au raspuns la timp cerintelor mele; pentru toata lumea e greu, eu am inceput si serviciul, dar nu m-am dat batuta, acest lucru l-ar fi putut face oricare dintre doamnele deja inscrise. Eu sunt o fire parolista si ma tin de cuvant. Daca am zis ca nu-l mai tin, nu-l mai tin. Accesul la curs nu-l pot da eu, ci Adriana. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Alina, felicitari ca poti sa faci atat de multe lucruri deodata! Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar fiecare are stilul ei de viata; nu poti generaliza, daca tu poti face ceva, asa ar putea si ceilalti. Imi pare rau ca nu mai pot urma acest curs, dar, personal, timpul chiar nu imi permite. Si cred ca ar fi bine pentru cele care pot continua, sa nu renunti la curs. Succes! |
|
|