Anul 2012
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Sunday, August 14, 2011 11:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Pai daca va fi asa cum se zice...cum putem noi schimba ceva deja prestabilit?? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, daca e buna transformarea asta sau nu...sa cred ca ma "re-armonizez" cand totul ma doare???angel Cazuri de copii deosebiti, telepati si genii au fost de cand lumea si vor mai fi, dar sunt in numar redus, nu cred ca toti ne vom schimba in ceva superior conditiei actuale si nu cred ca ar avea legatura nasterea copiilor cu calitati deosebite cu 2012...Un nou inceput cu totii vom fi fortati sa-l abordam in masura capacitatilor noastre mentale, fizice si chiar financiare, dat fiind conditiile actuale de trai care se pare, se schimba de pe zi pe zi si nu in bine...Ce pot sa zic e ca ma sperie un sfarsit violent...ma gandesc la copii si la oameni fara aparare...si mai bine glumesc decat sa intru in depresie...sorry
LilianaD
Scris: Wednesday, December 21, 2011 4:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Toate cele 8 parti sunt interesante.

bereea
Scris: Wednesday, December 21, 2011 7:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
atatea s-au vorbit pe aici, pareri pro sau contra...mai este putin si vedem cine a avut drepatate, nu?
Eu sper intr-un an mai bun decat cel care e pe gata...in rest totul cred ca va fi normal
LilianaD
Scris: Wednesday, December 21, 2011 8:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Da mai este exact un an.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.