Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Da,este exact cum stiam si eu si dupa cum se cerceteaza. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici! Vreau sa va intreb un lucru: in ce lume a-ti dori sa traiti, sa va crsteti copii? cum o vedeti sau va doriti sa fie? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si ce legatura are asta cu anul 2012? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| are pt ca dak e adevarat ce se scrie pamantul pe care il cunoastem astazi nu va mai exista. Are pentru ca gandurile noastre sunt energie si contribuie la schimbarea lucrurilor, cu atat mai mult dak suntem in numar mare. |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alinus wrote:are pt ca dak e adevarat ce se scrie pamantul pe care il cunoastem astazi nu va mai exista. Are pentru ca gandurile noastre sunt energie si contribuie la schimbarea lucrurilor, cu atat mai mult dak suntem in numar mare.
Alinus,relax nu trebuie sa intri in panica in legatura cu acest subiect.In era Varsatorului nu exista distrugere,doar schimbare,transformare,echilibrare,un alt inceput pentru societate. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mey, nu stiu cum sa va spun, dar eu nu am timp de sfarsitul lumii... |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu nu cred asa ceva............sau nu vreau sa cred!sau poate nu am nici eu timp! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/apocalipsa-vine-mai-devreme-21-mai-2011-573311.html ce parere aveti despre asta fetelor? |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Din pacate lumea e in cautare de senzational si asteapta semne si minuni mari. Nimeni nu stie sfarsitul lumii, numai Dumnezeu Tatal...cel mai important e sa fim noi pregatiti sufleteste, nu momentul in sine. O apocalipsa la nivel individual e moartea fiecaruia dintre noi, si atunci ce importanta mai are cand va fi sfarsitul intregii lumi daca noi nu suntem pregatiti pentru sfarsitul nostru care poate avea loc in orice clipa? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Are dreptate Misha:nu ctie nici macar Fiul cand va di sfarsitul, dar stiu televiziunile si ziarele |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Cred ca viitorul ti-l faci singur. Iar apocalipsa nu inseamna nicidecum "sfarsitul lumii". Asa ca...2012...te-astept! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mai fetelor,dar daca chiar e sfrasitul lumi in 2012,ce ne facem atunci,oricum odata si odata tot se va intampla ceva, abea astept ca nu se mai poate trai in lumea asta rea,trebuie sa se faca ceva si sper ca in 2012 sa se produca minunea ,nu sfarsitul lumii dar schimbare in bine.DOAMNE AJUTA SA FIE ASA! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody wrote:Mai fetelor,dar daca chiar e sfrasitul lumi in 2012,ce ne facem atunci,oricum odata si odata tot se va intampla ceva, abea astept ca nu se mai poate trai in lumea asta rea,trebuie sa se faca ceva si sper ca in 2012 sa se produca minunea ,nu sfarsitul lumii dar schimbare in bine.DOAMNE AJUTA SA FIE ASA!
Rody,in sfarsit dai un semn de viata! Doamne ajuta,Rody! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Deja se intampla multe schimbari in lume nu vedeti cate cutremuri,tzunami,torenade cati oameni mor nevinovati plus ca presedintele SUA se crede ca el este D-zeu daca conduce lumea si l-a omorat pe Ben-Laden! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Na, ca n-a venit sfarsitul lumii pe 21 mai...acelasi "profet" anunta ca a prezis gresit si a recalculat data pe 21 octombrie anul asta...am citit in ziar ca o femeie si-a omorat copiii din cauza asta ...Doamne cata lume nu mai judeca si dau credibilitate maxima unor anunturi de-astea catastrofice .
Rody, pe unde umbli? Sper ca n-ati avut probleme care v-au tinut departe...Ma bucur ca ne dai semne de viata . Shirel, uciderea lui Ben Laden e un subiect controversat...eu nu il plang deloc, la cate vieti nevinovate a luat...dar nici nu aprob cum a fost anihilat...dar sunt offtopic aici sa scriu despre asta . |
|
|