|
|
Thursday, December 20, 2012 |
Thursday, December 20, 2012 11:51 AM |
2 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
NU crede acele persoane care spun ca se simt bine singure, total fals, toti avem un gol care ne lipseste, dupa despartire toti simt acel gol indiferent cat de rau sau bine au trait in casnicie,numai ca le este greu sa recunoasca acest lucru,este adevarat suntem linistiti dar nu ne simtim bine
|
buna , este foarte greu si te cred,dar sa nu uitam ca toti am facut un juramant in fata lui dumnezeu,faptul ca am primit sacramentul casatorie nu ne da dreptul de a ne bate sotiile si de a-le injosi , sfatul meu este sa nu asculti de nimeni si sa acoorzi o sansa casniciei tale,chiar daca el este iresponsabil in familie , in cazul in care va veti desparti tu personal vei trai cu inima in pacata ca ai vrut sa fie bine in familia ta , cat despre vorbele altora , ce spune lumea nu crede pana nu vezi , multi sunt oameni care ravnesc sa faca rau familiei unite , Cat despre despartire nimeni nu poate sa te ajute cu nimik, tu trebuie sa iei aceasta decizie fara sa asculti de nimeni de pe acest site, despartirea are consecintele iei, iar tu trebuie sa ti-le asumi singura , impactul divortului asupra ta si a copilului tau nu este chiar atat de usor, dar daca in inima ta este credinta, gandestete numai la aceste vorbe , BATE SI TI SE VA DESCHIDE , CERE SI TI SE VA DA ,aceste cuvinte sunt foarte benefice cand omul are credinta in dumnezeu,si se roaga in biserica sau acasa , credema sunt un om divortat, am pierdut tot, familie ,copil si munca de 10 ani ,dar ce ma bucura cel mai mult este ca nu lam pierdut pe dumnezeu, eu am reusit sa supravietuiesc divortului datorita credintei in dumnezeu, eu am acordat aceasta sansa casniciei pe care am pierduto, si acum sunt bine, chiar daca singur dar bine, sarbatiri fericite va doresc tuturor si un creaciun fericit
|
|