Mihaela, e superb setul. L-as purta si eu, care-s (aproape, dupa anumite standarde) baba. Partea in punct lenes e lucrata pe drept, nu? Se poate lucra punct lenes si circular?
Musai sa imi fac si eu un set ca al pustoaicei tale
|
gabyta wrote:Sombrero,ai zis bine  ptr orice nelamurire poti s ama intrebi,daca nu raspund lasa PM ca ala il vad mai iute
Multam din suflet! Daca te hotarasti sa deschizi cursuri online de tricotat, sa spui pe aici, ca ma inscriu. Esti buna de profesoara! Numai sa fie vara, cand suntem toate mai libere
|
gabyta wrote: AM INCEPUT SA SCAD dupa vreo 20 de randuri de la modelul de jos. Am scazut pe amandoua partile(fata si spate) cate 2 randuri de pense . fac o schema si ai fac poza sa intelegi mai usor revin imediat.
Mama, ce explicatie buna ai dat! Pana si eu am inteles! Chapeau, doamna! Sau sombrero (nu stiu ce poarta spaniolii pe cap, am zis sombrero ca de ala stiam de la mexicani). Multumesc mult, o sa incerc intai pe o bluza de vara. Ma gandesc ca iese mai bine cu fir subtire, cum a fost si al tau.
|
Am venit si eu pe aici in vizita dupa aproape jumatate de an si mi-a luat o zi sa studiez ce ati lucrat! Nici nu stiu ce modele sa imi salvez, ca vad ca sunt si ciorapi, si veste, si pulovere de copii, si rochii... Lasa, cand o sa ma fac mare (aka o sa ies la pensie) poate apuc si eu sa mai lucrez cate ceva. Pana atunci, va felicit pe toate, sunt superbe tricotajele voastre! Sa stiti ca nu o sa votez, pentru ca nu stiu pe cine (plus ca vreau sa ii fac viata grea lui PcInfo )
Gabyta, imi poti explica te rog cum ai inmultit la rochie ca sa iasa pensele alea frumoase? Vad ca sunt ca niste pense de croitorie, dar nu ma duce capul cum le-ai facut
|
Delfin, nu e frumoasa. E foarte frumoasa. Am insa impresia ca nu se lucreaza toata din triunghiuri ca la celelalte fuste. Imi pare lucrat in zig-zag unde e uni, dupa care se formeaza triunghiurile alea. Eu nu ma apuc de asa ceva, ca nu o termin nici pana la pensie. Si sa stiti ca mai am multi ani pana la pensie!
|
Mie imi place frunza ta, una. Ma gandesc ca ar merge sa lasi frunza aia pe spate si sa continui doar 2 laterale, ca un dreptunghi. Sau pur si simplu sa faci fata simpla, cu un en coeur adanc. Eventual poti repeta frunza pe maneci, daca decizi sa faci maneci. Mie imi place mult asa, 3D.
PS Barca nu o iau pana in Finlanda, ca am incredere ca pestii aia sunt deja bine hraniti, nu e nevoie sa "dau si eu la peste"
|
Una, super-atze, super-modele! Imi vine sa urc in avion si sa iti fac o vizita, ca sa scotocesc prin pungile alea unde tii lucruri neterminate
Ma ucide curiozitatea: ce e in poza 4, patratul din lanica degrade cu o floare in mijloc? Aaaaaaaaaaaa si sa nu carecumva sa strici rochia! Nununu!!!!
|
Una, colega mea de ierni lungi din tarile reci, da-ne te rog modelul (Eu deocamdata fac colectie de scheme, ca nu am curaj sa ma apuc de lucru
E foarte frumos salul! Ce fir e?
|
Iasmina, ai dreptate, doar ca e greu sa mai imbraci un baietel peste 3 ani in salopeta tricotata.
Ideea de hanorac subtirel mi se pare super!
|
Felicitari, doamnelor! Pot sa va sugerez sa alegeti o tema mai... unisex? Parca as participa si eu, dar parca nu mi-as imbraca feciorul in rochie, desi am vazut ca ii plac, la gradinita l-am gasit imbracat cu o rochie de printesa
|