Profil: annes
Despre
Utilizator: annes
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, August 27, 2010
Ultima vizita: Saturday, December 24, 2011 1:17 AM
Numarul de postari: 73
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: ARE NEVOIE DE AJUTOR!
Postat: Friday, March 25, 2011 4:25 PM
Sarra Maria o fetita in varsta de 4 luni are nevoie de ajutor!Ea sufera de o boala congenitala!Cei ce au sa daruiasca din putinul lor caci putin cu putin se va realiza suma pt ea!Sarra Maria merita o sansa la viata!
sorry va rog !impreuna s-o ajutam sa traiasca!
http://www.youtube.com/watch?v=JRKH261uGIQ
Subiect: PRIETENUL MEU....ANIMALUL
Postat: Sunday, March 20, 2011 2:35 AM

Naceta care isi spala labutele dupa ce a facut plimbare pe afaraangel Pup un botic pisicesc
Subiect: Nebanuite sunt caile vietii(cum se pot transforma oamenii)
Postat: Tuesday, November 2, 2010 9:35 PM
Revoltator!!!

O fetita de origine romana, in varsta de zece ani, a nascut un bebelus perfect sanatos, intr-un spital din localitatea Jerez, Spania.
Serviciile locale de asistenta sociala nu au facut publice identitatea mamei sau sexul copilului pentru a le proteja identitatea. Despre tata s-a aflat ca este tot minor, scrie presa spaniola.
Un reprezentant al institutiei a afirmat ca tanara mamica si bebelusul vor ramane in grija familiei fetitei, insa a fost demarata o ancheta in acest caz, scrie mediafax.

La 10 ani???Si copilaria cand a avut-o??toanerele toanerele toanerele tunete
Subiect: Dunarea poluata!!!!
Postat: Wednesday, October 20, 2010 1:03 AM
De spalat ma spal cu apa de robinet care provine din Dunare dar de baut si gatit nualcool sper sa nu patesc nimic Dumnezeu este mare
Subiect: Dunarea poluata!!!!
Postat: Saturday, October 16, 2010 1:40 AM
Cert este ca nu putem sta nespalati de baut numai bem apa de robinet!Dar este chin sa faci dus cu apa minerala sau plata...pt ca nu este ca un dusplans iata ce spune prefectul de Mehedinti pe pagina sa:''Am cele mai recente analize facute de toate laboratoarele si nu exista depasiri ale vreunui parametru si nici nu este semnalata prezenta vreunei substante toxice. Sper sa se termine cu isteria artificiala si total nefondata creata in oras. Nu se opreste apa pentru ca e POTABILA!''banghead banghead banghead Zvonuri multe nimic nu spune nimic iata un articol dintr-un ziar national:
''Valul toxic din Ungaria a ajuns deja pe teritoriul tarii noastre, iar analizele facute pe probe de apa din Dunare arata ca exista cresteri ale concentratiilor de plumb si de arsenic. Totusi, specialistii dau asigurari ca valorile nu sunt periculoase.
Analizele realizate de specialistii Societatii de distributie a apei potabile în Drobeta-Turnu Severin au aratat cresteri de valori la arseniu si la plumb. Aceiasi specialisti sustin însa ca locuitorii din oras pot sa consume linistiti apa din reteaua locala. Totusi, politistii comunitari au mers marti seara din usa în usa si au anuntat locatarii câtorva blocuri sa nu mai foloseasca apa potabila pentru ca este contaminata. Toata agitatia s-a dovedit însa a fi una eronata, dupa declaratiile sefilor de la Politia Comunitara.

Au aruncat vina pe dispecera

“Toata vâlva s-a facut din cauza dezinformarii uneia dintre dispecerele noastre care si-a permis sa anunte câteva patrule sa înstiinteze oamenii sa nu mai foloseasca apa deoarece nu este buna. Informatia a fost una neoficiala si eronata, iar cetatenii au fost din nou anuntati ca nu este nici o problema, iar noua ne pare rau pentru situatia creata”, a declarat Gheorghe Sfintescu, director adjunct la Politia Comunitara Drobeta-Turnu Severin. Ieri, la prânz, Ilie Pisoi, directorul general al Societatii de apa din Drobeta- Turnu Severin Secom declara ca, desi concentratia de metale grele a crescut, apa e în continuare buna de baut. “Dupa ultimele verificari ale apei s-au înregistrat unele variatii mici, si anume a mai crescut un pic procentul la plumb si la arseniu, însa se fac în continuare masuratori si tinem legatura cu cei de la Apele Române, care ne informeaza din patru în patru ore despre starea apei la Bazias. Apa pentru Severin nu este periculoasa, pentru ca unda de poluare nu a ajuns înca în lacul de acumulare de la Orsova. Când va ajunge, se vor face analize si vom vedea daca e periculoasa”, a precizat Pisoi.

Le Figaro: Fluviul, expus unor catastrofe ecologice

Dupa accidentul din Ungaria, ziarul francez Le Figaro sustine ca Dunarea este expusa si altor catastrofe, pentru ca cei 3.000 de kilometri ai sai sunt jalonati cu vechi depozite unde sunt stocate materii toxice. Cel mai mare pericol îl reprezinta un bazin tot din Ungaria, aflat la 80 km de Budapesta. Circa 12 milioane de tone de noroi toxic sunt repartizate în mai multe rezervoare.''
pale pale pale Ce se va petrece?Dumnezeu cu mila!

Subiect: Dunarea poluata!!!!
Postat: Sunday, October 10, 2010 1:48 AM
Fetelor va marturisesc sincer imi este teama!Pt mine pt cunoscuti pt intreg orasul Severin!Am vazut la tv Dunarea o parte de apa rosie si o parte apa normala!Iar acum am aflat si de fisura!Lacrimile nu-mi dau pace !Iubesc acest oras si populatia de aici!Sunt 100 000 de locuitori sunt varstnici pt care apa de la robinet reprezinta singura sursa de apa sunt prea batrani si prea saraci sa isi procure apa!Autoritatile fie au amortit de frig fie sunt neputincioase in fata acestei catastrofe!plans
Subiect: Cum ii deschizi apetitul pentru teme atunci cand le uraste?
Postat: Friday, October 8, 2010 11:09 PM
Vezi mami ca ai copil cuminte daca totul este o joaca?angel Pup dulce micul studios
Subiect: Dunarea poluata!!!!
Postat: Friday, October 8, 2010 10:55 PM
Deja se aude ca unda de poluare este in apropiere de Dr Tr Severin oficialiytatile incearca linistirea populatiei insa incepand de azi oamenii au luat cu asalt supermarketurile pt stocuri de apa plata.Am inteles ca nici pt spalat nu este buna este mai dificil din acest punct de vederetunete
Subiect: Dunarea poluata!!!!
Postat: Friday, October 8, 2010 4:13 PM
oRASUL MEU ESTE ALIMENTAT CU APA DIN DUNARE INCA POPULATIA NU A FOST ANUNTATA DAR PANICA E INSTALATA
Subiect: Cum ii deschizi apetitul pentru teme atunci cand le uraste?
Postat: Wednesday, October 6, 2010 3:42 PM
Poti incepe prin a spune ca va veti juca ceva special nicidecum sa nu i zici hai sa citim.Apoi iei un animalut de plus si copilu va citi un cuvant animalutul unu apoi fac schimb si gata cititulnewclap Este micut si trebuie mereu o alta metodaSper sa foloseasca