Profil: AnneMarie95
Despre
Utilizator: AnneMarie95
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 21, 2018
Ultima vizita: Monday, December 17, 2018 9:38 PM
Numarul de postari: 19
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 48
Postat: Wednesday, October 31, 2018 4:26 PM
Si eu fac la fel... ma mai lasa cu lapte rece, insa cum gust ceva iar ma apuca arsurile... sau imi vine inapoi acidul gastric.

Am asa niste nervi ca desi ma dau cu ulei pt corp, mi-au aparut vergeturi pe sani!! Cum as putea scapa de ele? Pe burta nu am nimic momentan. Nu vreau sa raman cu semne! :(
Postat: Wednesday, October 31, 2018 4:16 PM
Si mie mi s-au umflat o data gambele....de la sarea de Himalaya, iar de atunci o evit si nu se mai umfla nimic.
Postat: Wednesday, October 31, 2018 4:13 PM
Andreea, multumesc mult! Cred ca acum m-am lamurit! :)) Si eu sunt slabanoaga si probabil de aceea ma doare soldul pe care dorm...din cauza greutatii burticii!

Inca o intrebare...cum scap de reflux si arsuri? Nu le mai suport!!
Postat: Wednesday, October 31, 2018 3:59 PM
Doamne ajuta! Imi e putin frica de operatie...

Voi ati ati avut dureri de sold? Ca si cum s-ar disloca?

Postat: Wednesday, October 31, 2018 3:51 PM
Buna, fetelor! Ce mai faceti?

Eu nu am mai intrat ceva vreme din cauza problemelor cu sarcina pe care le-am avut...

Asta mica se tot grabeste sa iasa din burtica majoreta e tare nerabdatoare! Toata sarcina mea a fost cu peripetii Lol

Nu imi vine sa cred ca sunt deja a doua in top pe listuta, iar saptamana viitoare imi vad bebelina! coeur

Ce emotii am! Si ce repede trece timpul!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 45
Postat: Thursday, August 2, 2018 5:28 PM
Multumesc mult, fetelor! Sunteti toate niste dragute! computerlove Eu ma informez in caz ca imi vine greu lapticul...am auzit ca la cezariana intarzie vreo 2-3 zile....
Postat: Thursday, August 2, 2018 1:07 PM
Multumesc mult, fetelor :*
Postat: Thursday, August 2, 2018 12:37 PM
Buna, fetelor! Am si eu o intrebare... Care sunt cele mai bune biberoane si tetine pentru nou nascuti? incerc sa fac usor, usor pregatirile....

PS: Am aflat ca avem o domnisoara coeur
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 43
Postat: Saturday, May 19, 2018 7:35 PM
Felicitari, Lore! newclap Recuperare usoara!! Sa iti traiasca bebe, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 43
Postat: Saturday, May 19, 2018 4:50 PM
Sorina, tu ai spus ca ai avut decolarea aceea, nu? Din cate imi aduc aminte.

Si eu am patit asta si se elimina sangele vechi de acolo. E in regula atat timp cat a fost maro si nu sangerezi rosu.

Eu inca mai am contractiile acelea, chiar daca urmez tratamentul cu strictete. :( Ma doare burta rau jos de la orice miscare, ca si cum ceva s-ar rupe acolo...sper ca nu decoleaza mai mult decat a fost ultima data... Sangerari nu am, insa sunt ingrozitoare durerile.

Daca si maine ma simt asa, cred ca ma duc la contro pentru ca nu trec nici cu No-Spa, nici cu Uscosin...