Profil: anna96maria
Despre
Utilizator: anna96maria
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, September 11, 2022
Ultima vizita: Friday, June 2, 2023 10:05 PM
Numarul de postari: 38
[0.00% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Perfuzie Fier
Postat: Friday, October 21, 2022 5:04 PM
BebeTop wrote:
Buna, ati avut cumva probleme cu anemia in sarcina si vi s-au recomandat perfuzii cu fier? Mi s-a spus sa fac fierinject, insa doar o fiola e 500 de ron..

Buna! Ai putea sa te internezi la un spital ca sa nu mai platesti..nu ar trebui sa faci foarte multe perfuzii cu fier.
Subiect: Cerclaj abdominal laparoscopic
Postat: Thursday, October 20, 2022 9:09 PM
Am luat legatura cu o fata care a trecut prin aceleasi lucruri ca si mine...tot 2 sarcini pierdute in trimestrul II.
Pe acel grup: Lucky us.
Si mi-a recomandat sa merg la dr Bratila Elvira, care opereaza si la stat ( acest cerclaj abdominal) . La privat este in jur de 10.000 lei...
De asemenea, mai este si dr. Comandasu, mana ei dreapta , cum s-ar spune, care are grija de mamici dupa ce raman gravide.

Am sunat azi la doamna dr. Bratila si astept maine sa mi se comunice programarea.
O sa va mai scriu ce se va intampla.
Sper sa reusesc de data asta, chiar si cu operatia aceea...
Postat: Thursday, October 20, 2022 1:47 PM
Roser wrote:
Intra pe grupul de Facebook "Lucky us", probabil sunt fete care au avut asa ceva si te pot ajuta.
Imi pare tare rău ca ai trebuit sa treci prin asta :(. Multă putere iti doresc Cheek Kiss

Multumesc mult pentru sfat! Voi incerca sa caut raspunsuri...si fete care au trecut prin asa ceva.
Te pup!
Postat: Thursday, October 20, 2022 1:46 PM
IoanaIoanaC wrote:
Nu am fost in situatie si nu stiu sa iti raspund, dar vreau sa iti trimit o imbratisare virtuala si sa iti spun putere multa!Buddy1

Chiar am nevoie de o imbratisare acum...asa cum e ea...si virtuala...imi este foarte foarte greu...si incerc sa gasesc o solutie, astfel incat sa nu se mai intample asta...
Postat: Thursday, October 20, 2022 12:00 PM
Buna fetelor!
Revin cu un nou topic, in speranta ca poate a trecut cineva prin cerclajul abdominal.
Acum 2 saptamani am pierdut a doua sarcina la 20 saptamani( acum 2 ani s-a intamplat acelasi lucru).
Acum am avut cerclaj uterin si pesar, insa tot s-a rupt apa, adica membranele, din senin...fara sa fac ceva anume si fara dureri...
Am fost domnul doctor Hadi Rahimian de la Regina Maria Baneasa, si mi-a spus ca trebuie sa fac cerclaj abdominal-singura solutie.
Astept sa imi spuneti ce parere aveti sau daca ati trecut prin asa ceva.
Multumesc!
P.S: nu vreau sa renunt, chiar daca am trecut prin atatea...
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Sunday, October 9, 2022 2:29 PM
simmo wrote:

Anamaria, nici eu nu am ce sfat sa-ti dau, decât îți urez multa putere sa treci peste. Poate greșesc, dar klebsiella de obicei este specifica mediului intraspitalicesc....prin contact direct cu bateria.
Ai avut vreun simptom care sa determine sa faci analiza aceasta?

Analizele de trombofilie le-ai făcut? De obicei în trimestrul 2 trombofilia poate influenta sarcina. Te-a urmărit și un hematolog ?

Multumesc mult pentru incurajari!Incerc sa fiu tare...incerc...
Luni seara, am simtit putin ca m-a luat raceala...m-am bagat in plapuma si m-am linistit intr-o ora, asta pe la ora 21....la 21:30 am mers la toaleta si cand m-am ridicat, a inceput sa curga apa...fara sange,fara durere...mi se rupsesera membranele...Nu am avut alte simptome, doar ca incepusem sa tremur de frica ...
Am sunat-o pe doctorita,m-am suit in masina si am ajuns cat am putut de repede la Euromaterna( aici am reusit sa raman gravida, dupa 1 an de infertilitate si tot aici am facut si serclajul).
Am toate analizele facute, avand in vedere istoricul meu ( 1 pierdere la 23 sapt, 1 la aproape 9 sapt fara vizibilitate la eco, si una biochimica).
Singurele mutatii sunt cele MTHFR - heterozigote, pt care am facut tratament cu aspenter si inainte de serclaj, clexane in burtica...
Cat am fost internata acum , mi-au luat o gramada de analize :din sange, de trombofilie , din secretii, din urina, plus din lichidul amniotic.

Ce este ciudat este ca nu a iesit nimic in secretii si urina( nici cu o saptamana in urma, cand mi-am repetat toate analizele, nici cand eram internata).
Singura modificare este PCR- proteina C reactiva care arata inflamatie/infectie in corp- care atinsese nivelul de 2 ( maxim trebuia sa fie 0,5, dar in sarcina, cateodata e mai crescuta)...
Plus rezultatul la lichidul amniotic- cu Klebsiella...
Atat...
E posibil sa fie in tractul intestinal? Sau la nivelul vezicii urinare? La nivel renal? Sau in sange?...
Postat: Sunday, October 9, 2022 2:17 PM
MissyAM wrote:

Of, Ana! Nu am un sfat care sa te ajute dar am intrat sa te imbratisez virtual si sa iti transmit forta. Nimeni nu ar trebui sa treaca prin astfel de pierderi dar din pacate viata este atat de nedreapta cu unele dintre noi. Nu avem ce face..cadem, ne ridicam si o luam de la capat. Ai grija de tine!

Iti multumesc din suflet pentru toate aceste cuvinte!...Simt ca inca visez...inca nu realizez ...sunt intr-un soc ,care nu se opreste.
Cu siguranta o voi lua de la capat! Incerc sa ma refac si ma pregatesc pentru urmatoarea sarcina, dupa cateava luni...
Sper sa mai raman...
Chiar am nevoie de forta si putere!
Postat: Friday, October 7, 2022 9:17 PM
Buna! A trecut cineva prin pierderea unei sarcini dupa 20 saptamani(ruperea prematura a membranelor, chiar si cu serclaj si pesar) din cauza infectiei la nivelul lichidului amniotic?
Din pacate, este a doua sarcina pe care am pierdut-o...martea aceasta...
Prima a fost la 23 saptamani acum 2 ani,tot rupere prematura de membrane.

Am toate analizele posibile facute...
Mi-a iesit in lichid Klebsiella si doar atat...
In urina nimic, in secretii nimic....
Simt ca nu au legatura...
Daca stiti ceva, va rog sa ma ajutati...
Subiect: Raceala in sarcina
Postat: Friday, October 7, 2022 8:48 PM
Dellialilliana wrote:
Nu ca as fi "fan" Regina Maria dar eu acolo merg la recomandarea unei prietene. Când te refaci și ești pregătită ai putea sa ceri o părere.. Am citit asta , este cazul tău...o sarcina la 1000...of draga de tine , trebuie sa fi tare !
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/amniopatch-sigilarea-cu-succes-membranelor-rupte-prematur-la-o-varsta-sarcinii

Cand am ajuns la Euromaterna in acea seara, au sunat imediat la Regina Maria la Bucuresti pt acest amniopatch, insa pierdusem deja destul de mult lichid si nu mai aveam cum sa ajung ..si dura destul de mult...
S-a facut chiar tot ce a fost omeneste..Cray Cray
Mi se spusese de costuri..dar nu mi-a pasat..
Nu mai aveam lichid deloc ..am pierdut tot cam in 30 minute maxim...bebe se stransese de tot.mi se micsorase burta de tot...ii simteam doar bataia inimii lui in burta mea...am facut si un video cu burtica Cray
Subiect: Raceala in sarcina
Postat: Friday, October 7, 2022 2:15 PM
Dellialilliana wrote:
Off Doamne, nu mai ști cum sa procedezi sa fie bine, am citit ca majoritatea infecțiilor cu aceasta bacterie se dobândesc în mediul intraspitalicesc , prin aparatura, intervenții,analize, perfuzii, etc etc... deci ce sa cred ca pana la urma, după cum ați mai spus și voi, sistemul nostru medical de cct ne ajuta pe de o parte și ne doboară pe de alta parte prin unii incompetenți din sistem, neglijenta sau cum sa o mai numesc... probabil te-ai infectat cu acessta bacterie în urma controalelor,analizelor sau intervențiilor pe care le-ai făcut pentru ca sarcina sa mearga mai departe. Deci ... cum e mai bine Doamne ?? Cred ca ești frântă și obosita în același timp de tot și de toate, îmi imaginez ce este în sufletul tău dar stau și ma gândesc cum as proceda eu de acum încolo, cunoscând și cazul tău, sistemul medical îmi da și mai multa neîncredere... încearcă sa te liniștești, cere ajutor psihologic dacă este nevoie și ridica-te ! Va trebui sa mergi mai departe , cu toate problemele , trebuie sa fi tare ca să poți suporta tot! Vei merge mai departe și vei cauta soluții, sunt sigura ca asta vei face.. Cheek Kiss Dumnezeu sa îți dea sănătate și putere !!!🙏😘

Vreau sa iti multumesc din toata inima si din tot sufletul pentru incurajare.Asa am zis si eu si sotul...cum ,Doamne, e mai bine?cum? Azi am dormit pana la 12...sunt foarte obosita, dar psihic mai mult.Nu am putere sa fac nimic.poate peste o saptamana ma voi ridica incet, incet..poate...
Dar nu stiu cum sa fac mai departe..cum sa procedez!unde sa ma duc sa vada istoricul meu ( 2 sarcini pierdute la 23 si 20 saptamani, ambele prin rupere de membrane).acum am avut serclaj, deci ce pot face?...