Anelise wrote:Buna, burtici! Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi! Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze!
Si eu vreau pe listuta
|
Ellis wrote:
Ziua 7dpo dar nu ma dor sânii, în schimb simt o oboseala cronica, ma simt balonata, urinez exagerat de des ?i f pu?in,iar la toate astea adaugam pu?ine crampe ca la cm dar scurte în durata.
Sincer e cam devreme pentru atatea simptome. Probabil abia de acum in colo sa se implanteze daca s-a produs conceptia. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti non-stop dca e sau nu bebe. Iti spun din proprie experienta. De multe ori eram gravida , dar la cap. Vedeam toate simptomele posibile. In momentul in care m-am relaxat si mi-am vazut de activitatile mele zilnice s-a produs minunea.
|
Ellis wrote:Mamici am ?i eu o intrebare. Ce simptome a?i avut dupa implantare pentru ca la mine am impresia ca s.au adunat toate simptomele de pe lume.
Pai, nu prea ai de unde sa stii exact in ce zi este implantarea. E dificil sa iti dai seama. In cazul meu in z7 dpo am avut intepaturi la ovar si in uter si am presupus ca atunci a avut loc implanatrea. Primul simptom si singurul diferit la mine fata de cm anterioare a fost durerea de sani pe laterale in z11 dpo. In cm anterioare la 2-3 zile de la ovulatie deja incepeau durerile de sani.Testul l-am facut in z15 dpo. Si am avut mici dureri de burtica ca la cm cam in fiecare seara dar pentru scurt timp. Tu ce zi esti ? Si ce simptome ai ?
|
alexutza_88 wrote:Imi pare rau ca zilele acestea unele dintre aspirici au trecut prin momente grele. Se pare ca inceputul de an nu a fost norocos pentru multe dintre noi, din pacate. Sper sa recuperam pe parcurs. Eu sunt dezamagita pentru ca testele de ovulatie nu s-au pozitivat deloc luna aceasta, sunt deja in ziua 17. Am avut mucusul specific, insa liniuta intensa nu a aparut pe test, doar o linie pala. Nu trageam sperante la o sarcina din cauza endometrului, dar macar naiba, ovulatia sa se produca.....miercuri ajung la monitorizare dar am asa o stare proasta....nu-mi ajungea endometrul, colac peste pupaza si ovulatia.
Hei curaj, eu am ramas insarcinata cu ovulatie in ziua 24. Eram la fel de dezamagita ca tine ca nu ovulez. Si uite ca sunt burtica.
|
lixandra_alexandra wrote:Sincer ma asteptam sa scada. Dar nu trebuia sa se dubleze?
Nu se mai dubleaza la varsta asta a sarcini. Din cate stiu eu creste pana aproape de 12s apoi incepe sa scada concentratia pe masura ce avanseaza sarcina.
Tin pumnii sa fie bine! :*
|
lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit Beta - 74785 Deci sa vedem acum ce e de facut. Va tin la curent dupa ce vorbesc cu doctorul.
A crescut se pare. Doamne ajuta sa fie bine! Mergi si la eco azi ?
|
HOPE wrote:Ma bucur ca e bine buburuza . Eu m-as duce in fiecare saptamana sa-mi vad buburuzele.. si vorba ta...visez la ziua cand le voi tine in brate. Mai este asa mult..
Acum trece timpul si o sa vina vremea sa ne tinem buruzele in brate. Eu nici nu stiu cand am ajuns la jumatatea sarcinii. A trecut asa repede timpul..
|
HOPE wrote:Multumesc pt raspuns. Voi cum sunteti?
Suntem bine. Stari de oboseala maxima. Dorm pe mine aci` la munci. Peste 2 saptamani merg la eco sa-mi vad buburuza si nu mai am rabdare. Intre timp am facut si NIM test, pentru ca imi iesise cat de cat prost si triplu testul si e ok buburuza mea. Mi-am luat o piatra de pe inima. In rest toate bune. Visez la ziua cand o sa o tin in brate
|
HOPE wrote:Fetelor, cam de cand se simt mai des miscarile lui bebe? Eu am 18 sapt acum si de cateva zile n-am mai simtit nimic... Pana acum am simtit doar de cateva ori. Vineri am fost la eco si era totul bine. Am si placenta anterioara..
Eu am 20s si o simt bine. Poate din cauza placentei anterioare le simti mai greu miscarile. De acum in colo ar trebui sa simti mai bine miscarile. Nu te ingrijora, depinde si de bebei, fiecare are ritmul lor. Pupam buburuzele.
|
Adinuta wrote:Buna seara doamnelor, nu am mai scris de mult pe forum incercand sa ma detasez de subiectul si dorinta de a a avea un copil. Cand m-am asteptat mai putin si am renuntat la lupta am ramas gravida (pt a 4 oara). Intre timp am niste temeri si dileme. Azi as fi in saptamana 5 si o zi. Maine fac primul eco , stiu ca e devreme dar sper macar sa imi confirme ca sarcina sau uteruk are schimbarile care trebuie. Am facut 3 betahcg. Primul vineri 69, al doilea luni 290 al treilea azi 460. Din pacate de data asta nu s-a mai dublat. Azi parca dupa ce am primit vestea analizei ca o palma dupa ceafa a venit si o sangerare mica. Mica in sensul ca nu am umplut un tampon. Dar atunci cand ma sterg dupa pipi ramane ceva urme rosii pe hartie. Nu am dureri , am pus imediat utrogestan si stau cuminte in pat. Sper sa va dau vesti bune maine. Vad ca cele mai active gravidute sunt cele cu sarcinile mai avansate. Nu mai sunt persoane cu sarcini mai mici sa comparam. Va pup si sarcina usoara in continuare.
Felicitari Adinuta! Multa bafta la medic. Sa ne arati pozica cu bobita. Din suflet iti doresc sa fie bine.
|