Gaby 41 wrote:Bună Anna dacă ești din București cei de la Sanador au program până la ora 20 și poți doza beta. Nu sunt din Bucuresti. Iar la mine in oras toate laboratoarele sunt inchise vineri in ultima zi din an.
TTC-Ianuarie 2020 Eu-24 El-30 Spermograma(August'20)-Normospermie AMH(August'20)-8,650 Profil trombofilic(Mai'21): Factor V H1299R(R2)-mutant heterozigot MTHFR C677T-mutant heterozigot PAI-1 5G/5G-mutant homozigot EPCR prezente alelele A1/A2 HYCOSY(August'21)- Ambele trompe permeabile
Suplimente-Femibion Tratament-Aspenter,Metformin
|
Bia_S wrote:Anna eu stiu ca synnevo au deschis si vineri... poate reusesti acolo. O sa sun maine sa intreb.
TTC-Ianuarie 2020 Eu-24 El-30 Spermograma(August'20)-Normospermie AMH(August'20)-8,650 Profil trombofilic(Mai'21): Factor V H1299R(R2)-mutant heterozigot MTHFR C677T-mutant heterozigot PAI-1 5G/5G-mutant homozigot EPCR prezente alelele A1/A2 HYCOSY(August'21)- Ambele trompe permeabile
|
Andreea_neacsu wrote:Anna , eu spun sa mai urmaresti putin beta hcg.. eu cand am avut avortul menstrual a scazut beta .. astazi 24 poimaine 8 si la 2 zile dupa a iesit valoarea 2.4 .. tie iti creste totusi beta .. mai mergi si mai recolteaza o data si vezi ce spune si celalalt rezultat.. ai vazut care e treaba cu progesteronul ? ca am inteles ca petele maro ar fi de la lipsa de progesteron .. eu de cand am aflat de sarcina am luat arefam intravaginal .. legat de sangerare , stiu ca atat timp cat nu se vad urme de sange rosu , nu e asa grav .. hai ca poate e bine
Am dozat si progesteronul luni, valoare 11,54ng, am vazut la referinte ca se incadreaza, adica ar fi o valoare buna. Am vb si cu doctorul, vineri ar fi trebuit sa repet beta dar cum nu se munceste, o sa merg luni.
|
Buna fetelor! Sărbători cu bine!Nu am mai scris de foarte mult timp. Am vrut sa iau o pauza. Am continuat sa merg la monitorizari, sa iau medicamente etc. Mi se intampla ceva si nu stiu cum sa interpretez toata treaba asta. Vineri, fiind in Z31 a ciclului si in Z10 dpo,am observat o sangerare,sangerare care era doar in interior. Am facut teste dr.Max(a doua liniuta aproape insesizabila) Luni am fost la beta valoare-3.21, mi-am sunat medicul si ma chemat la eco, sa vazut endometrul foarte ingrosat. Azi am repetat beta valoare-5.69, pana sa vina rezultatul,cand am venit de la laborator am facut si un test de 25(usor pozitiv). Sangerarile continua si azi, pana acum au fost maronii si doar in interior. Acum sangerarea este mai rosie, iar pe tamponul de zi se vede rozaliu. Am ceva dureri dar foarte usoare. Intrebarea mea este: sa fie sarcina extrauterina sau avort menstrual? Pun poza cu testul de azi,needitat. Multumesc
|
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult,in schimb v-am citit in fiecare zi. Nu am avut timp mai deloc in ultima perioada. Am mers foarte des la monitorizari, de o luna si ceva iau metformin,iar luna asta am luat clomifen. In z14 nu aveam nici un folicul,z17 folicul de 16mm, luni trebuia sa fac ovitrelle,dar nu a mai fost nevoie,foliculul sa spart singur, deci ovulatie confirmata ecografic. Nedumerirea mea este ca temperatura este in continuare scazuta. Eu iau temperatura in fiecare dimineata la 5, sambata am luat-o la 11(am dormit foarte mult) 36,8 in rest 36,1-36,4. Luni am avut durere de burta si de mijloc(de parca imi venea),ma durea si cand ma asezam si foarte multa secretie egg. De luni am junghiulete in dreptul ovarelor si a uterului,ceva asemanator cu simptomele dinaintea menstrei si de azi parca incep usor usor si sanii sa fie durerosi. Cu temperatura asta,am oare vreo sansa de sarcina?
|
Incerc atat de mult sa scap de sentimentele si gandurile astea,incerc sa ma concentrez doar pe ce am eu de facut dar esuez la fiecare veste de genul. Stiu ca un psiholog mi-ar fi de foarte mare ajutor dar mai stiu si ca daca sotul mi-ar fi cat de cat sprijin mi-ar fi si mai de ajutor. Acum 4-5 ani mi-am facut 2 tatuaje,unul contine cuvantul "faith", iar al 2-lea "stay strong". Credinta sa dus destul de mult cu timpul,iar de ramas puternic ce sa zic...nu mai sunt de mult. Pe atunci imi placeau ele ca si tatuaje dar azi mi-am dat seama ca au fost facute cu un rost, au fost facute sa imi amintesca aceste 2 lucruri foarte importante in orice situatie,poate e timpul sa le ascult...
|
Eu nu mai pot.... Joi am aflat de o colega ca este insarcinata,la aflarea vestii,ma busit plansul si m-am dus la baie sa ma descarc... spre seara eram un pic mai bine,am incercat sa uit si m-am concentrat doar pe faptul ca urma sa fac hycosy. Vineri si luni mi-am luat liber,am fost am facut beta,sambata procedura...toate bine si frumoase,uitasem. Ieri m-am dus la medicul meu cu rezultatul,stateam pe hol si asteptam sa intru,ironia sortii a facut sa apara si colega asta care a ramas insarcinata, din atatia medici,tocmai la el a venit.... De fiecare data cand stau bine din punct de vedere psihic,se intampla asta,mereu ma refac singura mental si cand zic ca totul este bine si ca mai am putin si reusesc si eu, vine cineva si ma loveste in moalele capului cu vesti de genul...Azi am luat nr de tel a unui psiholog, ma gandesc serios sa merg macar la vreo 2 sedinte. Nu mai suport toata frustrarea,invidia si gelozia asta,vreau sa scap de ele.Sotul nu ma spijina deloc,chiar si cu ideea de a merge la psiholog,spune ca nu am pe ce da banii dar eu simt nevoia sa vb cu cineva,sa ma descarc,sa ma linistesc. Ma gandesc numai la fericirea pe care o are persoana respectiva cand afla de sarcina,cum incepe sa se dezvolta acel mic sufletel...acolo sub inima ta si la toate starile si sentimentele prin care treci si ma intreb...eu cu ce am gresit,eu ce am sau ce nu am,voi traii si eu toate lucrurile astea... Eu una nu mai pot,nu stiu cum sa scap de toate gandurile astea...
Imi cer scuze daca deranjez pe cineva,nu asta este intentia mea,incerc sa ma descarc cumva si imi cer scuze si pentru lungimea mesajului.
|
Am facut HYCOSY, ambele trompe sunt permeabile,uterul este si el in regula. Ce-i drept,cred ca trompa stanga sa desfundat acum. Important este ca totul este in regula. Problema mea sunt ovarele.
|
diana.dmn wrote:Nu va fi nici o problema. Bafta pe maine! Sa fie totul bine.
|
Hei fetelor! Maine la 10:30 am programare pt HYCOSY. Voi fi in ziua 19 si medicul a spus ca daca am un bhcg negativ,imi va face procedura. Azi dimineata am fost la beta si problema este ca am doar rezultatul online,nu pe cel pe hartie cu stampila si tot ce trebuie,am scos acel rezultat la imprimanta dar imi este frica sa nu imi zica ca vrea foaia de la laborator. Din cauza ca foarte multi medici sunt in concediu,mi-au spus ca luni dupa-amiaza imi dau rezultatul de la laborator. Credeti ca o sa fie vreo problema?
|
|