Neata, fetelor si merci de primire. Trebuie sa recunosc ca mi-e cam greu sa tin pasul cu voi...dar fac ce pot :)) maryella, si eu stiam ca In luna respectiva nu trebuie sa prestezi si am ramas surprinsa cand doctorul mi-a dat unda verde...atat de surprinsa incat n-am avut nici o indoiala de spusele lui si am trecut la treaba. Iar in ce priveste aceasta afectiune a trompelor, nu stiu ce sa zic ca n-am auzit. :(
|
Roxanine wrote:Vaiiii. Soacrele astea! Toate fetele aproape au probleme cu soacrele. :) Niciodata nu or fi multumite!
Anka, daca analizele sunt ok, nu te-ai gandit ca poate ai o ovulatie mai interesanta? Poate ovulezi mai repede sau mai tarziu. Stiu pe cineva apropiat care a ramas inainte sa ii vina ciclul. Saracii au incercat 1 an si nimic! Analizele toate ok, ciclu regulat, tot tacamul. Ei se chinuiau si prestau chiar cand spunea calendarul ca va fi la ovulatie. Din cauza job-ului nu puteau altfel. Si in concediu, chiar inainte sa ii vina ciclul, cu sperantele pulberate, s-a lipit un bebe mic, acum are 3 luni.
Sincer, teste de ovulatie nu mi-am facut anul acesta, nici macar unul. In schimb aveam dureri la ovulatie luna de luna si dupa asta m-am ghidat. Cand am mers la HSG, inainte de interventie mi-a facut o ecografie si se vedea un folicul desprins, eram in a 9-a zi de ciclu si doctorul a zis ca in 3-4 zile urmeaza sa aiba loc ovulatia. Numai bine am gandit, 3 zile pauza dupa HSG si ziua 4 actiune! si...nimic...Doctora a zis ca in primele 3 luni dupa aceasta interventie am 60-70% sanse sa raman. Sa vedem ca e abia a 2-a luna de incercari.
|
doinanuta wrote: Si parteneru meu e mai mare cu 9 ani:P
Ooops! Foarte frumos...in privinta asta ne asemanam.
|
Buna, Doina! Multumesc de incurajare! sper sa vina si la mine ca deja nu mai am rabdare...si partenerul e cu 9 ani mai mare ca mine, nu mai are copil din casatoria anterioara si isi doreste mult si el si soacra...pfff ! la un moment dat stresul e prea mare... Buna, Imirele!
|
Roxanine wrote:Bine ai venit Anca! Sedere cat mai scurta. 1 an nu e chiar atat de mult, vine el atunci cand te astepti mai putin. Suntem tinere, avem toata viata inainte de acum in colo. Ce au spus analizele? Totul e ok? Multumesc! Eu zic ca e mult...a fost un an in 2010-2011 si acum ar fi 2013-2014 alt an in care bebele se lasa asteptat. Analizele au fost bune (sincer nu ma asteptam), iar spermograma cu diagnostic de astenospermie discreta. HSG-ul perfect. Deci, tind sa cred ca stilul de viata cam haotic si stresul raman principalii factori.
|
Sper sa ma primiti si pe mine in "casuta" voastra si totodata sper sa va port noroc. O seara buna!
|
Buna seara,fetelor! Va urmaresc de cateva zile postarile, iar in cele din urma m-am hotarat sa va scriu. Sa incep cu cateva lucruri despre mine... Am 27 de ani si de 2 ani (respectiv 1 an de incercari + 2 ani pauza si din ianuarie am reluat proiectul "bebe") deci ar mai fi aproape un an din nou in care nu am reusit nimic. In primul an nu am facut nici un demers in sensul asta ca n-am considerat important, dar acum vazand cum trece timpul am hotarat sa luam masuri. Eu am facut diferite controale, analize si o histerosalpingografie, iar partenerul o spermograma. Imi doresc nespus sa devin mamica, iar aici se pare ca am gasit ceva diferit. Imi place ce discutati si admir faptul ca, desi nu-i deloc usor sa astepti bebele sa vina, dati dovada de optimism si mai gasesc si putin umor. :) V-am scris scrisoare, parca.
|